Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני יודע שזה לא קשור לפה אבל הרבה מתעסקים פה בנושא הזה,

קניתי מאיביי 2 חליפות הצלה {של אופנוע ים} אחת עלתה לי 69 פאונד השניה עלתה לי 89 פאונד

את שנייהם עשיתי באותה מישלוח,

ביגלל שהמוכר לא שולח לארץ, אז שלחתי את זה לקרובת משפחה שלי באנגליה, ואיך שהוא משהו שעוד לא הבנתי היא שלחה את זה לארץ דרך בלגיה

בקיצור זה עצור במכס

מישלוח עלה לי 8.90 פאונד

איך אניח מחשב כמה אני אמור לשלם להם עכשיו ,

הבנתי שמוצר מעל 75$ משלמים מע"מ או משהו כזה?

מישהו יכול להסביר לי כמה אני צריך לשלם מחר,

תודה רבה

פורסם

לפי buy2usa חליפת הצלה מוגדרת כביגוד ולכן המס יהיה כמו בתמונה שadidas1 צירף.

(איזה חליפת הצלה קנית ב70-90 פאונד ?).

נ.ב. אם קרובת משפחה שלך סימנה את החבילה כמתנה ייתכן אפילו יבדקו אפילו את התוכן ולא תצטרך לשלם מס, האם כבר קיבלת את הפתק שאומר שהחבילה הגיע ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לפי החישוב שלי

89 פאונד זה זה 138 $ זאת אומרת שאני אמור לשלם על האפוד הזאת מס קניה ומס ערך מוסף? נכון ?

כמה זה אמור לצאת יש למישהו מושג

האפודה השניה זה 69 פאונד שזה יוצא 108$ שזאת אומרת שגם פה אני משלם מס קניה ומס ערך מוסף,

כמה זה יוצא ביחד אם המשלוח עלה לי 8 פאונד?

אכלתי אותה בזה אהה :S

תודה רבה

פורסם

אם קרוב משפחה שלך שלוח לך "מתנה" הוא לא חייב לציין על זה מחיר, וכנראה שגם אתה לא תחוייב במכס, זאת דעתי, בהצלחה :)

פורסם
אם קרוב משפחה שלך שלוח לך "מתנה" הוא לא חייב לציין על זה מחיר, וכנראה שגם אתה לא תחוייב במכס, זאת דעתי, בהצלחה :)

דווקא מה שרשמת הוא "הנתיב המהיר" לעיכוב במכס. אם אין הצהרת ערך ופירוט תכולת החבילה, מכס יעכב אותה וידרוש קבלות/חשבונית שמעידה על ערך החבילה.

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

פורסם

"הורגים" אותי מחדש כל אלה שחושבים שאם רשום על החבילה "מתנה" זה כאילו חבילה שנשלחה מאלוהים ואין עלייה שום מיסים כאלה ואחרים ואף אחד לא נוגע בה.

יש על הטופס מכס בארה"ב למשל רק כמה אופציות. מתנה, סחורה, דוגמיות סחורה ועוד משהו ששכחתי. אז גם אם הוא רוצה או לא רוצה הוא חייב לסמן "GIFT". דוגמיות לסחורה כשמן הן, אלה הם דוגמיות של מוצר מסויים שאתה שולח לבית עסק על מנת שהוא יתרשם מטיב ואיכות המוצר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

עזבו שטויות, קבלו מה היה בסוף

התקשרו אליי והודיעו לי שיש לי חבילה במכס, שלחתי את אחי לשם על הבוקר, אם ת.ז קבלה מהמוכר, והמספר חבילה.

מה מתברר, שלקחו את החבילה כבר ליפני כמה ימיים.

מי לקח? בחור אחר עם אותו שם ושם ממשפחה שלי,

חיפוש זריז של חצי דקה , הטלפון שלו היה אצלי, הוא טוען שזה חלקים שלו מה שהוא הזמין,

בסדר אמר אמר , יש לי תחושה גם שזה באמת חלקים שלו,

בכל מיקרה , עובד אחד התקשר להודיע שיש לו חבילה, עובד אחר התקשר אליי להגיד לי שיש לי חבילה,

אף אחד לא מסוכרן במדינה הזאת ,

ףאני ימתין ד לחבילה שלי וניראה איפה אני יסתבך פה... תודה בנתיים

פורסם

המיסים מחושבים על כל תכולת החבילה, כולל המשלוח. זה שיש שם שני פריטים זה ממש לא משנה.

תמיד עדיף לשלוח חבילות באמצעות הדואר ולא באמצעות חברות שילוח (UPS וכו') משום שחברות שילוח תמיד מעבירות את החבילה במכס. חבילות אשר נשלחות בדואר עוברות מדגמי (חבילות גדולות יעברו תמיד).

על החבילה צריך לציין את התכולה (בגדים, תקליטים, ספרים....) והמחיר ואם מדובר במתנה אז צריך לציין GIFT.

• תוכן חדש...