Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המליצו לי להתרחק מיונדאי על כל סוגיו.

סוזוקי באלנו יש אחד שאבא שלי צריך לבדוק לי, שנת 98.

היה לי באלנו 98, כשהגעתי ל 300000 ק"מ היה צריך להחליף את המנוע בגלל סדק בו, ולדברי מוסכניק זה אורך החיים שלו.

שימו לב מה הקילומטראז' אצל המועמד. אין להתעלם גם מהבטיחות שלו. לבאלנו היו 1.5 כוכבים כחדש.

בכל אופן, כמו בכל רכב, במיוחד ברכבים ישנים בתקציב שציינת יש הימור לגבי המצב של הרכב הכללי וגיר אוטומטי בפרט.

פורסם
היה לי באלנו 98, כשהגעתי ל 300000 ק"מ היה צריך להחליף את המנוע בגלל סדק בו, ולדברי מוסכניק זה אורך החיים שלו.

שימו לב מה הקילומטראז' אצל המועמד. אין להתעלם גם מהבטיחות שלו. לבאלנו היו 1.5 כוכבים כחדש.

בכל אופן, כמו בכל רכב, במיוחד ברכבים ישנים בתקציב שציינת יש הימור לגבי המצב של הרכב הכללי וגיר אוטומטי בפרט.

מה זה אומר, לגבי הבטיחות? לא טוב?

ויש לו 150 אלף ק"מ

פורסם

החישובים הכלכליים כאן מצחיקים. יש רכבים שמאבדים 8K מערכם בתוך שנה אחת...ככה שלא ברור לי מה בדיוק הקובלנה על "8 אלף בפח". את לא משקיעה בפיקדון בבנק, אלא במכונה ישנה. את מצפה לקבל החזרים על מכונת כביסה או טלוויזיה?

כמו כן, תקלה משמעותית אחת ברכב ישן כזה יכולה לעלות כמו חצי מעלות הרכב.

בכל מקרה, אין רכב אוטומטי משפחתי שיהיה חסכוני בדלק. חסכוני בדלק זה קטן וידני. משפחתי אוטומט זה אומר צריכת דלק גבוהה.

אני הייתי ממקד חיפוש ברכבים שמורים עד כמה שאפשר. זה אומר לשים תקציב ביד 2 (נגיד עד 17K, כי אפשר להתמקח), להגדיר עד יד 2 ולחפש את הרכב השמור ביותר. אני הייתי נוסע גם לבאר שבע מהצפון הרחוק כדי לקנות רכב שמור ולא מחפש רכב קרוע ליד הבית.

פורסם
מה זה אומר, לגבי הבטיחות? לא טוב?

ויש לו 150 אלף ק"מ

לגבי הבטיחות זה לא טוב. הציון המקסימלי הוא 5 כוכבים ו 1.5 ציון נמוך מאוד.

150 אלף זה דווקא טוב. בהנחה שעושים 15 אלף בשנה יש עוד 10 שנים עד לבעיה.

פורסם

הבעיה העיקרית לדעתי היא שאת חייבת רכב אוטומטי (אני מניח שזה קשור לסוג הרשיון שעשית) ובטווח בתקציבים האלה, זה לא שאלה של אם אלא מתי הגיר יתפגר.

שיפוץ של גיר שכזה יעלה כמו כל האוטו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...