Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים יקרים,

אני מתעניין לגבי רכישת זוג צמיגים לפיג'ו 206 שנת 2005. מידות הצמיגים הם 14\65\175.

מה ההמלצות שלכם?

ראיתי מבצע באוטודיפו על צמיגי KUMHO אחד פלוס אחד, בסביבות ה700 שח.

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

שלום,

קומהו צמיגים סבירים בלבד, אבל המחיר יקר.

כל צמיג החל מהעמוד השני עדיף וזול יותר:

http://tires4u.co.il/?x=x&search=1&iGarageID=&sc=&m=0&ar=0&r=14&a=65&s=175&CarType=1&page=2&OrderBy=&AscDesc=

ב 300 ש"ח אתה יכול לקנות GOODYEAR DURAGRIP

KLEBER HP3

CONTINENTAL ECOCONTACT

YOKOHAMA A.DRIVE

כולם יותר טובים מקומהו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על ההמלצות!

לא הכרתי את אתר השוואת המחירים, כך שעזרת לי מאוד ובהחלט אשתמש בזה.

אם כבר אני מחליף זוג צמיגים חשבתי כבר להחליף את כולם.

מה דעתכם? זמנם של הצמיגים הקדמיים תם? (מצורפת תמונה)

32021860.jpg

הונדה סיוויק ES 2002

• ספונסר פורום
פורסם

אתר טוב נוסף להשוואת מחירי צמיגים הוא tiredeal. יש להם מוקד טלפוני שמייעץ ועוזר בבחירת הצמיגים בהתאם לאופי הנסיעות שלך והתקציב.

שים לב לצמיג הזה של קלבר, נראה כמו תמורה טובה מאוד לכסף:

http://www.tiredeal.co.il/web/8888/nsf/ProLookup.taf?_ID=2423&PF=&did=1518&G=&SM=&_UserReference=7D1351037BD788525219C689

וכן, נראה שאתה צריך להחליף את הצמיג שמופיע בתמונה.

פורסם

תודה חברים יקרים, עזרתם לי מאוד! בסוף אבא שלי מצא זוג צמיגי קונטיננטל ב280 שח לצמיג כולל עבודה. המסקנה העיקרית שלמדתי: לא להתקרב לאוטודיפו

הונדה סיוויק ES 2002

• תוכן חדש...