Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 352
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קודם כל תרשם בדף שעשיתי בגוגל דוקס.

לא מפגש חברתי? אז זה עסקי? יש מי שמתכוון למכור לנו משהו שם? אתה טועה ידידי.

לרושם ראשוני אין הזדמנות שנייה,וברגע שאנחנו רואים את הרצינות של אותם החברות אנחנו יודעים כבר עם מי יש לנו עסק. אין טעם להתקומם או להתעצבן מהתגובה שלי,היא רק מראה את תמונת המצב.

נראה כי אתה חושב שאם יהיה פגישה זה יסקרן את היבואנים לבוא להסביר וללמד, היינו כבר בסרט הזה.

ועכשיו לנושא: מה דעתכם בשעות הבוקר-צהריים?

וגם אני יותר מישמח לתמונה של מפה או הכוונה יותר מדוייקת של מיקום המפגש.

נרשמתי כבר אחי

אם אתה אומר אז אתה כנראה יודע לי זה בכל אופן הפעם הראשונה אז שחשבתי שזה יסקרן אותם

שעת בוקר יותר עדיף לי

יש איזה תוכנית למה שנעשה שם

או שנגבש איזה אחת

פורסם
נרשמתי כבר אחי

אם אתה אומר אז אתה כנראה יודע לי זה בכל אופן הפעם הראשונה אז שחשבתי שזה יסקרן אותם

שעת בוקר יותר עדיף לי

יש איזה תוכנית למה שנעשה שם

או שנגבש איזה אחת

מניסיון מה שהלך כאן.

מפגש חברתי שכנראה אנשים ינקו את הרכבים שלהם שם בין היתר, אחד יביא שואב,השני יביא קיטורית והשלישי יביא גנרטור ועוד.

יהיה אש.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אני מנסה בכל כוחי לנסות להגיע. יש לי רק למצוא עם מי להשאיר את הילדה. אני לא ארשם בדוק בנתיים אבל מחר מחרותיים אם אני אסתדר אני גם מגיע.

אזהרה:

הרכב שלי מטונף כרגע ואני שוקל להשאיר אותו עד יום שישי ;)

החיים הם כמו....

פורסם

אני רשמתי את עצמי, מחכה לתשובה מחבר פורום לגבי עבודה על רכבו, במידה ולא אגיע בוודאות.

לגבי השעה- מבחינתי מתאים כול שעה, אני לא שומר שבת, ישנם כאלה ששומרים לכן אני חושב ששעה מוקדמת יחסית תיהיה טובה לכולנו.

אגיע עם - קיטורית, שואב.

APC, שמפו של CG אם מישהו ירצה להתרשם, מגבות, מברשות, והאמת אני פשוט אשים הכול בתא מטען, יהיה מעניין :wink:

פורסם
אני רשמתי את עצמי, מחכה לתשובה מחבר פורום לגבי עבודה על רכבו, במידה ולא אגיע בוודאות.

לגבי השעה- מבחינתי מתאים כול שעה, אני לא שומר שבת, ישנם כאלה ששומרים לכן אני חושב ששעה מוקדמת יחסית תיהיה טובה לכולנו.

אגיע עם - קיטורית, שואב.

APC, שמפו של CG אם מישהו ירצה להתרשם, מגבות, מברשות, והאמת אני פשוט אשים הכול בתא מטען, יהיה מעניין :wink:

אתה מוכר משהו? :wink:

כמו שאמרתי אשמח להשתמש מעט בשואב אבק שלך (בתקווה שהוא אכן חזק)

לגבי שעה נראה לי אפשר לקבוע ב10 בבוקר מתאים?

ו M.L אתה מכיר את המקום המדובר? אני לא יודע איפה זה,וגם שאני לא מאיזור.אשמח אם תסביר כאן איפה זה יוצא בדיוק מקום המפגש.

ואולי אביא כל מיני דברים נחמדים,הכל פתוח.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
אתה מוכר משהו? :wink:

כמו שאמרתי אשמח להשתמש מעט בשואב אבק שלך (בתקווה שהוא אכן חזק)

לגבי שעה נראה לי אפשר לקבוע ב10 בבוקר מתאים?

ו M.L אתה מכיר את המקום המדובר? אני לא יודע איפה זה,וגם שאני לא מאיזור.אשמח אם תסביר כאן איפה זה יוצא בדיוק מקום המפגש.

ואולי אביא כל מיני דברים נחמדים,הכל פתוח.

10 מתאים.

השואב אבק אכן חזק (הכול יחסי בחיים כן?, אצלי הוא עושה את העבודה , בונוס שהוא שואב רטוב גם)

אני אביא איתי מעט APC, אם מישהו ירצה קצת יוכל לקבל, צריך לזכור שגם 50 מ"ל מספיק לבקבוק שלם - החומר חייב דילול.

חוץ מזה אני לא מוכר משהו, אני קשור לדברים שלי, אבל אולי הצעות החלפה יכולת להיות מעניינות.

מי שרוצה להוריד דברים בAPC/קיטור זו ההזדמנות :wink:

אלו המאפיינים של השואב -

מידע טכני

מקט1629-600

עוצמת יניקה210 מלב"ר

ספיקת אוויר 68 ל/ש

מיכל איסוף17 ליטר

הספק חשמלי1400 וואט

מידות39X34X50 ס"מ

משקל5.4 ק"ג

צינור שאיבה 2 מטר

המיקום זה זה אם אני לא טועה, נלקח מפורום אודיו, ולפי הבנתי זה באותו מיקום.

kanot 2.jpg

פורסם

יש התקדמות בשרשור הזה, יש!

אז בהחלט 1400W יספיק לניקוי (הפירורים) ביונדאי שלי.

לפי המפה הבנתי פחות או יותר איך להגיע,רק צריך שעוד אנשים יאשרו הגעה בשעה 10.

פורסם
נוו חברים? אין היענות?

כנראה שרק 4 אנשים מעוניינים במפגש.

• תוכן חדש...