Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לוקח את הזמן ותמיד משתדל לבצע סקירה עמוקה, מקיפה ותכליתית ככל הניתן, כדי לבצע קנייה מוצלחת. האינטרנט הוא כלי עזר חיוני בכך, אבל כמובן שההחלטה תינתן על סמך התרשמות אישית מהרכבים עצמם. לבד מהמיני החדשה אין עוד אופציות שלא סקרתי. אם למישהו יש היכרות או חוו"ד עליה, לא יזיק לי אם אקרא אותה.

:idea:
  • 7 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מאז שפתחתי את השרשור, המיני הספיקה להתרענן ודגם חדש הושק ממש לאחרונה בארץ. זה מה שכתבתי על הדגם הקודם בהודעה הראשית:

נשארנו עם המיני שלא ממש מספקת את הסחורה עבור מה שהגדרתי (שימו לב שאני לא מחפש חווית נהיגה יוצאת דופן, אלא יוקרה בקטן ולמיני יש רק אריזה נוצצת מבחינה זו).

האם הערכה זו כבר אינה תקפה למיני החדשה?

כפי שאתם מבינים, כבר מעל לשנה מדגדג לי לרכוש רכב יוקרתי ונינוח מחד, וספורטיבי מאידך. אני שמח שהמתנתי, כי לראשונה מצאתי אלטרנטיבה ראויה ל-A1 שמגיעה מחוסרת איבזור בצורה מבישה: המיני ONE החדשה, שהגיעה ארצה בקיץ האחרון.

האוטו אמנם לא נהנה מאיכות החומרים הפנטסטית של ה-A1, אבל אחרי ישיבה בכל הרכבים הקטנים אני יכול לומר שהמיני ONE שני רק לאאודי הקטנה בהיבט זה בקטגוריית המיני והסופר-מיני כולה. בנוסף, הוא משווק עם אבזור בסיסי לא רע: TPMS, פנסי ערפל, התנעה באמצעות כפתור, בלוטות'+USB+AUX מקוריים, מחשב דרך והכי חשוב על מנת להיחשב רכב יוקרה:

1. מערכת מולטימדיה עם שליטה, כמו ב-BMW, כזו שיש לה אינטגרציה עמוקה עם מערכות הרכב: הרכב יודע לבדוק את תקינות המערכות השונות שלו, לדווח על מפלס השמן ואפילו להודיע לך אם שכחת לסגור את מכסה הדלק - לזה אני קורא פרימיום!

2. תאורת אווירה, שמאירה אזורים ברכב באור עדין - לזה אני קורא יוקרה!

אמנם אין חישוקי מגנזיום ואפילו לא עור להגה, אבל אלו הן תוספות שקל להתקין aftermarket, בניגוד לאאודי שאמנן מגיעה עם שתי אלו אבל אין לה שום דבר ממה שיש למעלה, אלא אם אתה מתכוון להוסיף המון המון כסף..

יש למישהו מושג בכמה נמכרת המיני ONE הידנית בפועל? אם האאודי הבסיסית ביותר נמכרת ב-115,000, המיני אמורה ליישר איתה קו כמדומני. זכור לי תג מחיר של 116,000 ש"ח, אבל אולי זה תקף רק לקודמת? אשמח אם יש כאן מי שמכיר ויוכל לתרום לדיון.

*אגב, הספקתי לשבת באדם, ועל אף שהיא הפתיעה אותי לטובה מבחינת איכות חומרים ותחושת יוקרה, מגיעה עם אבזור רב יותר מהמיני ואף זולה ממנה, היא חסרה לפחות מרכיב אחד חשוב על מנת להיחשב לרכב פרימיום: כוח. יש לה יחידת הנעה חלשה, שלא מסוגלת לעמוד בשורה אחת עם מנועי הטורבו הקטנים והנמרצים שבאאודי ובמיני.

פורסם

יצא לך לנהוג באדם? על הנייר היא חלשה מהמיני אבל בכביש היא מרגישה בסדר גמור. אני אישית מאוד אהבתי אותה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לא, אבל יצא לי לנהוג על מנועי טורבו קטנים. אין להם תחליף, זולת מנוע אטמוספרי גדול דיו כמובן. המנוע באדם מספק 13.3 קג"מ ב-4000 סל"ד, בעוד המיני מספקת 5 קג"מ נוספים ואף חשוב מכך - הזמינים ב-1400 סל"ד. אין כאן אפילו תחרות..

זאת ועוד, באופל אין אינטגרציה ותחכום מעין זה שפירטתי בשני הסעיפים לעיל. אין ספק ש"מרגישים" את המומחיות של BMW בשוק היוקרה כשבוחנים את המיני - מומחיות שאין לאופל, וזה ניכר; לא סתם אאודי הייתה זקוקה לעשורים שלמים ולעוצמה של פולקסווגן מאחורי גבה על מנת לתת פייט ל-BMW ומרצדס. מה שאומר, שלא כל הגרמנים יודעים לייצר יוקרה, אלא רק גרמנים מסוימים. :wink:

פורסם

המחירון של המיני הידנית הוא 125K אבל אני מניח שאם הם היו נתקעים עם מלאי כמו שקרה בדגם האוטומטי היינו רואים אותם ביד 2 בסוכנויות הרכב השונות.

שווה להתאמץ להגיע לסוכנות ולקבל הצעת מחיר לדעתי, המיני היא מכונית שנותנת תחושה שונה ואתה מרגיש שאתה נוהג ונוסע במשהו אחר.

פורסם

אם אתה מחפש רכב יוקרה קומפקטי יש לך מס' אפשרויות טובות למדי, מה שכן תצטרך סבלנות כי חלקן נמכרות מעל המחירון וההיצע שלהם בשוק המשומשות קטן נכון להיום. לדוג' ממודל 2012- במוו סדרה 1, מרצדס A קלאס. רכבים נוסף יוקרתי עם יותר היצע- אאודי A1 כמודל 2013

פירוט על הדגמים תוכל למצוא פה:

רכבי יוקרה קומפקטיים עד 100 אלף

דרור -מנהל מוטורקאר

• תוכן חדש...