Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

STIO לשאלתך, כן הייתי במלון מס' פעמים, הוא המלון הוותיק ביותר של ישרוטל ושומר על רמה טובה תקופה מאד ארוכה.

לא יודע לגבי חניה אבל האוכל שם מצוין, קרוב לים ונמצא באזור מצוין.

המליצו פה על רויאל גארדן שנמצא ממש ליד - מלון סוויטות נחמד מאד, האוכל ברמה בסיסית ולא בופיים מטורפים אם זה מה שאתה מחפש, קצת יותר רחוק מהים (לא משמעותית עניין של עוד 200 מ').

בכל אופן לא הייתי מגביל את עצמי למלון בגלל החניה.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

כאחד שהתארח באילת לא מעט ומכיר כמעט את כל המלונות שם היטב אם אתה מחפש מלון שיהיה איכותי מצד אחד ולא המוני מצד שני- שכח מהמלונות שבסביבת כיכר תיירות (הכיכר הגדולה בכניסה לעיר בקצה שדה התעופה) ובכלל מהמלונות שבאיזור החוף הדרומי (זונה מלכותית וכו׳).

חפש חדר באחד המלונות בחופים הצפוניים יותר, עדיפות לאורכידאה או לנסיכה, שניהם בסה״כ נחשבים לטובים, אחלה נוף, פחות עממיים- סבירות נמוכה יותר לחטוף לראש כדור שבעט ילד בלובי...

לגבי חניה מקורה, כל עוד מדובר בכמה ימים אתה לא אמור לדאוג יותר מדי, הגומיות לא יתייבשו, הצבע יישאר שלם ובכל אופן לא מומלץ להשאיר ציוד יקר (מצלמה) ברכב חונה בין אם החניה מקורה ובין אם לא.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

תודה לכולם על התשובות. מחר תבוצע הזמנה על אחד מהישרוטלים (רויאל גרדן או המלך שלמה. מה שהכי יהיה זול). לגבי

אורכידאה/ הנסיכה כבר בדקתי, אבל הם יקרים...

בנוגע לרכב אין לי שום סנטימנטים אליו. סה"כ רכב פשוט ובסיסי (אבל קצת מאובזר), קצת משעמם לנהיגה (האונו היתה יותר מהנה), חלש יחסית למכוניות אחרות בהן נהגתי והגיר עוד יותר משעמם - אבל אני אוהב לשמור על הרכוש שלי, אני רוצה לנסוע ברכב במצב תצוגה כי יותר נעים לנסוע כך, ולכן לא רוצה שהצבע יישרף בשמש... וזה לא משנה אם זאת סקודה או פרארי.

שוב תודה :)

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם
כאחד שהתארח באילת לא מעט ומכיר כמעט את כל המלונות שם היטב אם אתה מחפש מלון שיהיה איכותי מצד אחד ולא המוני מצד שני- שכח מהמלונות שבסביבת כיכר תיירות (הכיכר הגדולה בכניסה לעיר בקצה שדה התעופה) ובכלל מהמלונות שבאיזור החוף הדרומי (זונה מלכותית וכו׳).

חפש חדר באחד המלונות בחופים הצפוניים יותר, עדיפות לאורכידאה או לנסיכה, שניהם בסה״כ נחשבים לטובים, אחלה נוף, פחות עממיים- סבירות נמוכה יותר לחטוף לראש כדור שבעט ילד בלובי...

לגבי חניה מקורה, כל עוד מדובר בכמה ימים אתה לא אמור לדאוג יותר מדי, הגומיות לא יתייבשו, הצבע יישאר שלם ובכל אופן לא מומלץ להשאיר ציוד יקר (מצלמה) ברכב חונה בין אם החניה מקורה ובין אם לא.

אתה קצת מתבלבל.

אוכידיאה והנסיכה נחשבים לחוף הדרומי.

החוף הצפוני זה הרודס/דן/רויאל ביץ' מלכת שווא.

בכל אופן בתקופות כאלה הייתי מתרחק ממלונות "הכל כלול", רוב הישראלים שבאים לשם מתהגים באופן בהמי וחזירי, במיוחד בחדר האוכל ובברים בבריכה (חברה שלי עובדת בסאנרייז ומכירה טוב מאוד את הזוועות).

יוצא דופן זה היו-קורל ביץ' (קלאב מד לשעבר) שבדרך כלל מארח תיירים בעיקר ממוצא רוסי שנחשבים למאוד תרבותיים, אבל בחופשות ה"ישראלי המכוער" מגיע לשם בגדול.

עוד מלונות לא מומלצים בחופשות.

מרידיאן - מלון עצמו מעולה, אבל בחופשות הוא מאוד חביב על משפחות פשע למיניהם.

קלאב-הוטל - אין חופשה שם בלי צעירים שיכורים שעושים בלגן.

כל המלונות הזולים באיזור תחנה מרכזית.

שוב, קח את זה כהמלצה בלבד, בחופשות פסח סביר שתיתקל ב"ישראלי המכוער" בכל מלון, אבל כאן הבאתי לך את ההכי בעיתיים.

ומי שרוצה להגיד שלום או לקבל המלצה על מסעדות, תמיד מוזמן...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

קודם כל רציתי לומר תודה רבה לכל מי שעזר.

לבסוף נבחר מלון ישרוטל המלך שלמה בחוף הצפוני, באזור המלונות. החופשה עלתה 2900 ש"ח, וקיבלנו חדר בקומה 9 שפונה לבריכת המלון וללגונה. היינו שם בין התאריכים 22-25 לחודש הזה.

החדר היה בגדול בסדר, היתה טלוויזיה 32 אינץ' LCD עם ערוצים ייחודיים למלון, אפילו ערוץ של "קשת" שהריץ שידורים חוזרים של פרקים שכבר היו. גם מרפסת עם 2 כיסאות ושולחן, ספה ו2 שולחנות בתוך החדר עצמו. הבעיה היחידה היא בתכנון חדר השירותים/מקלחת בחדר: קודם כל דלת הכניסה לשירותים/מקלחת היתה מזכוכית אטומה, אבל גם אם הדלת היתה סגורה עד הסוף ונעולה, עדיין היו יכולים להציץ פנימה מכיוון שהרווח בין המשקוף לדלת היה גדול - אנחנו שמנו מגבת כדי להתגבר על הבעיה.

המקלחת היתה באמצעות אמבטיה ולא מקלחון, אך רק חצי ממנה היתה מוגנת כלפי מים, כלומר כדי שמים לא יעופו על הרצפה צריך להתקלח ממש צמוד לברז - מה שלא מנע העפת מים לרצפה. מכיוון שאין חור ניקוז, היינו צריכים לייבש את המים עם מגבת, ואז לתלות אותה לייבוש במרפסת. בקיצור יש כשלים בתכנון השירותים והמקלחת, אבל מצד שני לא באנו לגור שם, אז מה איכפת לנו...

אכלנו במלון ארוחת בוקר שהיתה טובה מאוד. לא היו זמני המתנה בכניסה ותמיד היה מקום לשבת.

צוות הבידור במלון בשעות הערב עושה את העבודה, אבל יש מיעוט קיצוני של משתתפים.

לגבי החניה:

יש חניה ליד המלון ותת קרקעית של המלון הספציפי, אך היא קטנה מאוד ותמיד תפוסה עד אפס מקום. מה שעשיתי הוא לנסוע מול מלון רויאל ביץ', ולחנות את הרכב בחניון התת קרקעי המשותף לכל מלונות ישרוטל באזור, שהיה ברובו ריק ממכוניות (מצ"ב תמונה).

בריכת המלון טובה וגדולה, תמיד יש מיטות שיזוף וכיסאות פנויים, אבל גשר העץ משום מה היה סגור עם אזיקונים, מה שהצריך כל פעם ללכת לעשות סיבוב גדול אם היינו צריכים ללכת לשירותים נניח.

באילת עצמה היו המון המון תיירים בעיקר מצרפת. גם מכוניות עם לוחיות רישוי זרות חנו בכל מקום, נתקלתי בלוחית מניו ג'רזי, צרפת, גרמניה ובקיצור הרבה מהאיחוד האירופאי. גם שגרירים/דיפלומטים (או מה שזה לא יהיה) עם לוחיות לבנות שמתחילות ב- CC. לא מבין מה ההגיון לבוא מאירופה עם הרכב הפרטי לעיר כמו אילת.

כשעשינו צ'ק אאוט, קיבלנו SMS לנייד בנוסח "שמחים לארח אתכם ומקווים שתחזרו", גימיק נחמד. בגדול נהנו והשירות היה מצוין, אבל לא ברמה שאחזור ספציפית למלון הזה - אעדיף לנסות גם מלונות אחרים.

לגבי דרכי הגעה, נסעתי בכביש 70, עליתי על כביש 6 באליקים, נסעתי עד סופו, התחברתי לכביש 40 והמשכתי ישר עד החיבור לכביש 25. המשכתי בכביש 25 עד צומת הערבה, ואז ימינה לכביש 90 וישר עד אילת. חזרתי באותה הדרך (זה מה שהוויז גם המליץ).

הנסיעה היתה 415 ק"מ לכל כיוון וזמן הנסיעה היה 4.5 שעות במהירות ממוצעת של 120 קמ"ש.

נהגתי את כל הקילומטרים גם הלוך וגם חזור, עשינו עצירה אחת בתחנת "פז" על כביש 25 ליד דימונה של חצי שעה גם בהלוך וגם בחזור באותו המקום.

מצרף כמה תמונות של המלון ותמונה אחת של הרכב בחניון התת קרקעי של המלון.

תמונה1 073.jpg

תמונה1 028.jpg

תמונה1 005.jpg

תמונה1 006.jpg

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

שמח שנהנית.

חבל שלא נסעת מכביש 12. לפחות היית נהנה מהדרך ולא היית צריך לעבור את הסבל הזה שנקרא כביש הערבה.

דרך אגב, שנה וחצי שאני גר ביקנעם ועוד לא נתקלתי ברכב שלך. זה לא בסדר. :|

פורסם

רק עכשיו נתקלתי בשרשור, לגבי המלך שלמה גם אני בילתי שם לפני כמה שנים, בתוספת תשלום יש את קומות המלך ( או איך שהם נקראים, פרח מזכרוני) שמאפשרות כניסה לטרקלין המלך שיש שבו ארוחות קלות כמעט במהלך היום כולו ואינטרנט חופשי, לטרקלין אסורה הכניסה לילדים כך שיש שקט.

חנייה כשאני הייתי שם, הייתה בבית מלון ממול (יש להם הסכמים) אצלם היה תמיד עמוס .

כשנסעתי מחוץ לאילת נסעתי עם הרכב כמובן, אך בתוך אילת העדפתי להסתובב עם מוניות.

פורסם

דרך כביש 12 הנוסעים לא רצו לנסוע כדי שלא "יירו עליהם מהגבול" (לא הייתי לבד ברכב), אז נסעתי יחד עם כל עם ישראל לאילת דרך כביש הערבה.

למרות שהכביש הזה היה משעמם המזל שלי הוא שאני אוהב לנהוג, אז לא השתעממתי באמת - כי נהגתי. גם כשרצו להחליף אותי לא הסכמתי בשום אופן ונהגתי את כל הדרך לאילת מהצפון.

יצאתי מיקנעם בשעה 10:30 בבוקר, כשהשמש יוקדת מעלינו, והגעתי למלון בשעה 15:00. אחרי שהורדנו את הדברים בלובי הזזתי לחנות את הרכב, עד שמצאתי את החניון, עלתי לחדר וכ' כבר היה 16:00 (פעם הבאה אני יוצא בשעה 5:00 בבוקר. טעות).

להפתעתי לא הגעתי עייף בכלל, להיפך - מיד עליתי על בגד ים וטסתי לבריכה אחרי שראיתי אותה ממרפסת החדר. אחרי 3 שעות חזרתי ושוב יצאתי לטייל בטיילת עד הלילה + מסעדה.

בתוך אילת נסעתי גם עם הרכב, למשל בקניון מול הים היה גם חניון תת קרקעי ומצאתי חניה שאף אחד לא יכול לחנות לידי!

אייל, אני דווקא ראיתי אותך פעם בירידה, מניח שזה אתה לפי המצלמת קסדה, אבל נסעת כ"כ מהר שלא הספקתי לומר שלום... כשאראה אותך שוב אצפור :)

פורסם
התחברתי לכביש 40 והמשכתי ישר עד החיבור לכביש 25. המשכתי בכביש 25 עד צומת הערבה, ואז ימינה לכביש 90 וישר עד אילת. חזרתי באותה הדרך (זה מה שהוויז גם המליץ)...נסעתי יחד עם כל עם ישראל לאילת דרך כביש הערבה.

במקום לרדת לצומת הערבה ולהשתרך עם כל מי שיורד לאילת, ממליץ לך לנסוע על כביש 40 לכל אורכו- מהרגע שירדת אליו מכביש 6, שמאלה בצומת גורל (עוקף את באר שבע ממזרח), דרך שדה בוקר ומצפה רמון (שם אפשר לעצור לקפה והתרעננות), להמשיך ימינה עם כביש 40 בצומת ציחור, להמשיך שמאלה עם כביש 40 בצומת שיזפון, ובצומת קטורה לפנות ימינה, ל50 הק"מ האחרונים של כביש הערבה.

תקשיב פעם הבאה לאנשים שרוצים בטובתך, ופחות לוויז :-P

אני חייב לשאול- למה אתה מוסר כל כך הרבה אינפורמציה על חופשה של ארבעה ימים? כל עם ישראל היה באילת ומכיר איך נראה חדר במלון :shock: ידוע שזאת הפעם הראשונה שלך באילת, אבל ראבק, את מי מעניין שהטלויזיה היא 32" ושידורים חוזרים של קשת? אתה רציני?

שמתי לב שאתה עושה זאת גם כשאתה כותב על רכבך ובכלל, יש לך נטייה די מוזרה למסור, שלא לומר להעמיס, אינפורמציה חסרת תועלת שמכבידה על חווית הקריאה.

קבל זאת כביקורת בונה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לטובת ידידינו גוגל. שמי שיחפש על המלון ימצא את השרשור. אי אפשר לדעת מה מעניין את האורח הפוטנציאלי, אז רשמתי את כל מה שהיה לי.

וזה לא מעניין כמה פעמים אני באילת, זאת הפעם המאה שלי במלון כלשהו, אבל פעם ראשונה אני רואה דלת לשירותים לא אטומה למשל... :shock:

בקשר לטלוויזיה יש מלונות שעדיין משתמשים ב- CRT, סתם לידיעה.

פורסם

בחול המועד היה משעמם והצפון היה מפוצץ אז נסענו לאכול בקאזה דו ברזיל באילת,

כביש 12 זה כביש מדהים וחדש!

תנועת הרכבים כמעט אפסית,

מה שחשוב זה לתדלק לפני היציאה מאילת...לא נעים לנסוע על 40 כל הדרך למצפה בשביל לא להיתקע באמצע הלילה בלי דלק :-)

Vw Polo GTI

• תוכן חדש...