Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שנות נאמנות לסובארו אאלץ כנראה לעזוב מכיוון שאין להם אופציה רצינית לדרישות שלי.

התקציב שלי עד 20K, בשלב זה לא ממש מעניין אותי כ"כ 7 מקומות אך קרוב לא יארכו השנים ונצטרך להגיע גם לשם.

הנסועה השנתית שלי בערך 12K - רוב הזמן בתוך העיר.

הדרישות שלי מהרכב:

1. אמינות

2. עלות אחזקה שוטפת, צריכת דלק ביטוחים וכדו'..

3. שיהיה אפשר אח"כ למכור.

להלן הממצאים שנכנסים בתקציב הנ"ל ונראים לי רלוונטיים.

1. פיאט מולטיפלה- יתרונות חסכוני מאוד בדלק

2. מיציבושי ספייס וואגון- יתרונות אמינות, סחירות.

3. אופל זאפירה.

אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הנ"ל.

וכמובן שכל המלצות יתקבלו בברכה.

תודה

פורסם

בעיה גדולה.בתקציב הזה רוב הרכבים יהיו די שחוטים ומוזנחים וצריך הרבה מזל בשביל למצוא אחד טוב.

הייתי מתמקד בחיפוש אחר מייצובישי ספייסואגון שמורה או אם לחילופין,יש לך אפשרות לקחת מימון לרכב ולמתוח את התקציב לכיוון ה-60K (כולל המימון),הייתי בודק בטופ טרייד מוטורס אם יש להם מאזדה 5 שתתאים לכם גם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ספייס ואגון לא חסכוני. 1:8 משולב כשרוב הנסועה שלי היתה בין עירונית.

מעבר לזה הוא רכב מצוין. מרווח, מזגן טוב לחלק האחורי (לא טרוויאלי בקבוצה הזו), נגישות טובה לאחור ותא מטען אמיתי שאין באחרים.

אם אתה רוצה חסכון אז המולטיפלה היא התשובה.

כמו שכתבו כבר לפני, בתקציב שלך רוב הסכויים שתמצא גרוטאה שתעניש אותך אחר כך במוסך.

• תוכן חדש...