Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין דבר כזה ואין הבטחה כזו.

גם כשזה זה, זה מצריך עבודה קבועה לשמור על זה, שזה יהיה זה. (איזה משפט מסובך).

צודק, בשיא הרצינות.

אהבה זאת בחירה מתמשכת. התאהבות?

אפשר להתאהב גם בחפץ דומם (ע"ע הצעירים והפוחזים בפורום רכב כללי).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
כשאבא שלה נכנס לחדר עם רובה ציד טעון.

"האבא שלה לא חיתן אותנו עד שהוא חיתן את הבת הגדולה שלו"

"מצידו זה היה בסדר, אבל מצידה- היא בלתי חתינה. פרצוף תשעה באב, חזה- שבועות ורגליים- פורים!" :lol:

ההטיות בכוונה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
ידעתי מתחילת הקשר עם אשתי שהוא רציני, אבל הצעתי לאחר כ-6.5 שנים ביחד, אם כי דיברנו על זה לדעתי כבר מבערך 4-5 שנים.

התחתנתי אחרי 7.5 שנים של זוגיות, סתם כי זה לא עניין אותנו עד אז.

יש מצב שזה קטע של אלפיסטים :oops:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נו בטח. זה מתאזן עם העובדה שעם האלפא, תוך דקה הם יודעים שזה זה :lol:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

דווקא עם אלפא לא יודעים שזה זה.

לפעמים זה הפיוז, לפעמים המחשב, לפעמים הכבל, לפעמים הטמפרטורה בחוץ גבוהה מדי והאוטו פשוט מסרב להתניע, לפעמים פשוט יום שלישי ולפעמים פשוט לא עשית את התנועה הזאת עם המרפק כשהכנסת את המפתח.

קשה לפעמים לדעת שזה "זה" עם אלפא.

פורסם

הייתי בן 13, זיהיתי פוטנציאל. מאז עברו 15 שנה ואנחנו עדיין ביחד.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

כשהיא התחילה להשמין ואמרו לי שזה בת....:oops:

סתם....אחרי חודשיים ידעתי אחרי שנה הצעתי...

היום אני עם 2 בנות.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם
אתה יכול להבין שכיף לך ושאתה רוצה להמשיך איתה כבר בדייטים הראשונים,

אבל לדעת שזה וודינג מטריאל? רק אחרי מגורים ביחד של לפחות כמה חודשים טובים.

לא בהכרח,

אני תמיד מזכיר לאישתי שאחרי 6 ימי היכרות אמרתי לה שהיא תיהיה אישתי.

כן אפשר לדעת מתי זה זה אבל זה גם פונקציה של הנסיון עבר שלך.

לפני אישתי היתה לי חברה רצינית אחת (כ-4 שנים), היו לי עוד 2 מערכות יחסים קצרות יותר אבל גם משמעותיות וחוץ מזה היו מספיק בחורות שהכרתי לתקופות קצרות יותר, סטוצים ושאר ירקות כדי לגרום לכך שידעתי בדיוק מה אני מחפש באישה שנכנסת מבחינתי להגדרה של ״זה זה״.

כשהכרתי את אישתי ידעתי כבר בתוך 3-4 ימים שזו הבחורה שתיהיה אישתי ואם ילדי, כאמור 6 ימים לאחר ההיכרות גם העזתי לומר את זה (גרם לה לצחוק כי היא עוד היתה עלי בפוזה של ״אני גדולה ממך ואתה בטח ילד שחשב שימצא פה זיון״).

והשאר היסטוריה, אנחנו יחד כבר כמעט 7 שנים, נשואים כמעט 5 שנים ואני עדיין חושב שזו ההחלטה הטובה והחכמה ביותר שקיבלתי בחיי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שכן שלי טוען שאחרי שנה התחיל להרגיש "פרפרים בבטן" ואז חשב שזה זה. לקח לו עשרים שנה להבין שה"פרפרים בבטן", היו בסך הכל נפיחה...

ארז רונן

• תוכן חדש...