Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
בסופ"ש אני אנהג בצער ברכב ליסינג כלשהו, אני אחזור עם תובנות.

אתה רוצה לקחת רכב חדש בליסינג? למה לך להשתעבד לבולשיט הזה?

אני אומר לך, תמצא פראייר חובב פוזה שרוצה לוק אמריקאי ב2 שקל שיקנה את הקרייזלר ב15-20K. זה המחירים שהאוטו הזה נסחר ביד2.

האוטו שלך זה כמו מקדונלדס. הכל פלסטיק תעשייתי ושמן קנולה. אתה אוכל ונהנה בהתחלה, אבל אחרי האוכל הבטן כואבת ואתה סובל בשרותים.

בערך בחצי מהסכום הזה אתה קונה ("מביא" בשפת הערסים) וולוו 740/940 שמורה טיפ-טופ מזקנה שזה אחלה דבר. בחצי השני אנחנו עוזרים לך להחליט איזה ג'אנטים וקויילאוברים לקנות.

תאמין לי שאם היה לי מקום ברחוב ולא הייתי סטודנט בלי עבודה הייתי קונה עכשיו איזו 740/240.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תראי דווקא אם מדובר בדגם ELX 80 זוזים והמחירון קרוב והוא מבקש טיפה מעל לפעמים כדאי לתת אם באמת האקזמפלר שמור , הפרטים טובים גם צבע לבן ולא מתקלף וגם קילומטראז' ויד סבירים

Miata ND2

פורסם

פסוקו של יום: קטר

ראשית, אפתח בהתנצלות. חפרתי לכם כל היום על הרכב שלי ואני מרגיש

לפתע כמו רופני וה205. אז אני מתנצל.

באמת שהיה זה יום מתסכל שטמן בתוכו את מרפי בשיא כוחו,

יש ימים שהוא פשוט מצליח להוריד אותי לקרשים.

אך בסופו של יום אני יכול לומר תודה על כך שזה לא קרה לי במהלך הנסיעה

הצפויה לאילת.

לאלו מכם שאולי חושבים על המהלך העתידי שלי, אני יכול לומר שסיכוי גבוה

שאני אשאר עם הרכב הזה. למה? כי אני לוקו. אני לא אמור להיות נבון, אף אחד

לא חינך אותי לחשיבה רציונלית, אני פועל מהבטן תמיד ובגלל זה אני מי שאני. לטוב ולרע.

מאחל הצלחה לנבחנים מחר, מאחל בשעה טובה למסיימי הטירונות, מאחל למתחבטים

מבינכם למצוא את הדרך הבייתה ולהזכר בטיול שלהם להודו ובתובנות שלמדו שם, מאחל למסוכסכים להשלים עם קרוביהם, מאחל לחתולים בעלים שפויים, לאלו שבגלות שישמרו

על עצמם, ולכל השאר שיהיה כוס פאקינג אמק לילה טוב.

Gn'f'R

פורסם

לנה דווקא אם הרכב שמור לא כזה מחיר בשמיים.

שנת 2001 שמורות נסחרות ב10. -+ אז 2005 שמורה שווה 20 בערך, בסך הכל זה רכב מאוד אמין.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
תראי דווקא אם מדובר בדגם ELX 80 זוזים והמחירון קרוב והוא מבקש טיפה מעל לפעמים כדאי לתת אם באמת האקזמפלר שמור , הפרטים טובים גם צבע לבן ולא מתקלף וגם קילומטראז' ויד סבירים

אכן מדובר בדיינמיק (ELX אחרי מתיחת פנים). מחירון יד 2 שלו בערך 20-21 כאשר לוי יצחק 15. ראיתי אחת שנחטפה ב21 אלף תוך יום, אבל היא הייתה יד 1 עם ק"מ זהה והיסטוריית טיפולים במורשה.

אבל כשאתה יד 3 (כנראה 4) ומבקש את הקצה הגבוה של המחירון ואף אחד לא קונה כבר יותר מחודשיים כשמסביב רכבים נחטפים, כנראה שמשהו לא בסדר במחיר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה אתם מציעים לו מכוניות קטנות, הבן אדם צריך להנות מהכסף שלו. כוסאומו חיסכון וטיפולים זולים. לוקו צריך טנק ענקי עם אמינות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה לנה בודקת לעצמה, היא רוצה שהמכסך ( מקסח ? מכסח ? מכסאך ? כוס פאקינג אמק, לא יודע איך כותבים את זה עכשיו, אתם יודעים במי מדובר) ייקנה לה.

מכסח, בסוף יצא לי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לנה דווקא אם הרכב שמור לא כזה מחיר בשמיים.

שנת 2001 שמורות נסחרות ב10. -+ אז 2005 שמורה שווה 20 בערך, בסך הכל זה רכב מאוד אמין.

סורי דארלינג, ב20 וקצת אתה קונה גרנדה 2007 או 2008 מהשכרה.

אם המוכר מחפש פראייר שישלם לו לפי מחירון יד2 שגבוה מצלוי יצחק ביותר מ30% שיהיה לו בהצלחה, כולנו רוצים לקבל כמה שיותר במעמד המכירה.

(אגב, יד 3 (שוב במקרה הטוב) לרכב בן 9 לא כזאת מציאה גדולה).

רופני, זה לא בשבילי. אין לי כסף לאוטו משלי וגם למוצרי שפשוף בשבילו. תכלס גם אין צורך.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...