Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מסיבות זה דבר כל כך משעמם. הייתי צריך להשאר בבית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סיי222 - חנונים שולטים !!!111 (לא מעט אמרו לי שאני נראה חנון,כנראה שאני כזה)

רופני - תבכה (עם כ' לא ק')

לנה - אאל"ט היו ללוקו לא מעט ניקים לפני הנוכחי.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

רק אני לא יודע מה הוא יום הפאי?

החזרתי את הסמלון שאני אוהב,woohoo

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יום החנונים הבין לאומי.

כמו שאמרתי בעבר, תמיד אפשר לסמוך על דניקס שיביא תמונה לא חדה בעליל.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

נו כוסאומו האייפון הזה חרא תמונות בלילה, מבטיח לך תמונה עם המצלמה שלי :) שיהיה לך רקע טוב כמו ההיא בשלג.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
מסיבות זה דבר כל כך משעמם. הייתי צריך להשאר בבית.

+1

למרות שלא הלכתי למסיבה.

השגרה התפשטה גם לסופש, הכול כול כך צפוי. כול כך צפוי.

כשהלכתי חזרה מהפאב גובבתי לעצמי קצת.

רופני אל תדאג, לדבר לעצמך זה בסדר.

אני מנהל המון שיחות לעצמי, לרוב זה שיחות שאני מתכוון לעשות עם מישהו ואני עושה סימולציה, בסופו של דבר אני לא מקיים אותם בכלל.

בהליכה הביתה גובבתי בראש לפה לגבי איזה בחורה בשם ש' , אני ממש לא אוהב אותה, הייתי עושה אותה בצורה טיפה אלימה ואז קם והולך, בלי להוציא מילה.

אני אכתוב פה עליה.

את ש' הכרתי לפני הרבה שנים, היא התחילה לעבוד בפאב שבו עבדתי.

לש' היו אז שדיים חמודים, לא גדולים מדי וגם לא קטנים, היא אהבה לבוא עם מחשופים.

כבר מההתחלה לא כול כך אהבתי אותה.

היא הייתה מנצלת את הציצי שלה יותר מדי, כול רגע שהיא הייתה מדבר עם מישהו היא הייתה מתכופפת קצת ומצמידה ידיים.

בהתחלה זה היה נחמד ואז זה התחיל להציק כשראיתי שזה כול מה שהיא עושה, שהיא ריקה מתוכן ועדיין כולם נופלים בשבי של השדיים שלה, זה לא שאני לא מבין אותם אבל בחייאט אנשים, היא נעל, והיא מנצלת את הדבר היחיד שיש לה כדי שתחבבו אותה.

מפה לשם התרגלתי עליה ועדיין לא אהבתי אותה, היא גם ידעה על זה.

בהמשך הדרך היא טסה למרכז אמריקה או משהו אז היא הפסיקה לעבוד בפאב, ואז היא חזרה לארץ ואני כבר לא זוכר מה קרה איתה אבל כשהבעלים התחלפו היא נכנסה לפאב הזה בתור מנהלת.

לבחורה כזאת סתומה לא הייתי נותן לנהל שום דבר, גם לא את החיים שלה.

והפעם איך שהיא התחילה לעבוד כמנהלת של פאב היא התחילה לשחק אותה מבינה באלכוהול וענינת טעם.

אני התפטרתי (לא בגללה, הציעו לי קידום במקום אחר שעבדתי בו והרווחתי בו יותר כסף) וגם אותה העיפו מהפאב אחרי זה.

מפה לשם הייתי רואה אותה מדי פעם, עדיין לא ממש סבלתי אותה עד שהיא באמת שברה אותי. יום אחד היא הגיעה לפאב ופשושט חנתה באמצע הרחוב.

אני גר במקום קטן ונכון שהיא חסמה אנשים שהיא מכירה ושאם רכב רצה לעבור אז היה לו איך אבל זה שבר כול גבול, ממש התעצבנתי עליה אז.

כמה ימים אחרי זה אני עולה את העליות לישוב והיא נוסעת לפי, בת זונה מדברת בפלאפון, איך היא מרשה לעצמה עוד להשיח את הדעת שלה אני לא יודע, היא נסעה לאט ולא הייתה לי שום אפשרות לעקוב, השתגעתי קצת ברכב.

לאחרונה אני רואה אותה יותר ויותר, השנים עברו וציצי כבר קצת עייף, לא שיש לי בעיה עם זה פשוט עכשיו כבר לא נשאר ממנה כלום. היא גם השמינה קצת על הדרך והיא טוענת שהיא curvy, בתכלס היא סתם שמנה (לא באמת שמנה פזית אלא באופי), אני אפילו לא מרחם עליה, בדרך כלל עצוב לי על אנשים כאלה אבל לא איתה.

זה הזכיר לי עוד בחורה שעבדה איתה.

שמועות הגיעו לאוזניי שהעסיקו איזה בחורה גוטית, היא הייתה מבוגרת ממני בתשע שנים, התאהבתי כמו ילד קטן. הצקתי לה בכמויות מגיעלות ואיכשהו היא סבלה אותי וגם סלחה לי, חוץ מפעם אחת. היא הייתה נמוכה כזאת וממש חמודה, היה לך אחלה טוסיק, גם נפתחנו המון בפן האישי, ממש התאהבתי בה (זאת הייתה הפעם האחרונה, מאז לא התאהבתי באף אחת)

פעם אחת תפסתי אותה מסתמסת עם איזה בחור איטלקי שמתגורר באיטליה, נורא עיניין אותי מי זה והיא לא הסכימה לגלות וזה סיקרן אותי עוד יותר, החלטתי לעשות קצת סטוקינג כדי לגלות מי זה ומצאתי אותו בפייסבוק. אני לא יודע למה אבל ציינתי את זה בפניה, היא ממש נעלבה ורבה איתי, קיללה לי את החיים, קיללתי אותה חזרה בלב, איחלתי לה שתישאר לבד בחיים האלה ושלא יהיו לה ילדים, זה היה מגעיל מצידי. לאחר מכן היא גרמה לפיטוריה כדי ללכת ללמוד יזה קורס בלשכת התעסוקה.

מאז ראיתי אותה מספר פעמים מועט, פעם אחת ראיתי אותה כשהיא עבדה במכולת שהייתה ממוקמת ליד הקייטרינג שבו עבדתי בבוקר, שוחחנו טיפה וראיתי שהיא עדיין לא סלחה לי למרות שעברו כמה שנים, לא נורא.

היום נורא מעניין אותי מה איתה, אני לא יודע אם היא מסתובבת בפייסבוק אבל אני בספק כי גם אז היה לי משתמש והיא לא ממש נכנסה אליו, היא גם חסמה אותי אחרי הריב ההוא ככה שאני לא יכול לדעת מה הולך שם עכשיו. חבל.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
דוד הסיפורים שלך מעניינים :)

מעוניין בשירות סטוקינג? במבצע עכשיו.

פעם איתגרתי את עצמי ומצאתי את הכתובת של הבחורה ההולנדית שאת הגיבוב עליה מחקתי.

וזה לא כשהיה פייסבוק או פורסקוואר וכאלה, זה היה באמת אתגר, גם היא כמובן נבהלה כשניסיתי לבדוק אם צדקתי.

איך שוב נזכרתי בה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הייתי חייב ללכת למסיבה הזאת בגלל שכיהנתי כשופט בתחרות תחפושות.

החוויה הזאת הוכיחה לי חד משמעית שאני לא מתאים לכל צורת הבילוי הזאת של מסיבות ומועדונים.

בהתחלה זה סבבה, מגיעים אנשים שאני מכיר אז אומרים שלום, צוחקים על איזה משהו, אוכלים (לפחות הביאו אוכל טוב)

אחרי שעה כבר מתחיל לשעמם. מוזיקה מחורבנת של היפסטרים מסריחים, כולם מקפצים ורוקדים כמו מפגרים ואני נשען על עמוד עם כוס (שתיה) ביד. אני שמח בפנים, לא רוצה לקפץ כמו אבורג'יני בריקוד הגשם.

ואז הדיג'יי ניגן את מיסירילו (המנגינה שיש בהתחלה של הסרט ספרות זולה) אבל בגרסת טראנס מטומטמת, למה להרוס כזו מנגינה יפה?!

באותו רגע החלטתי שנמאס לי ויצאתי החוצה. כוסאומו, מה יש לדור שלנו קיבינימט? למה חייבים להרוס כל שיר עם הצלילים התעשייתיים הזולים האלה?

זה המשיך ככה שעה בערך ואז התחילה התחרות, שהיתה דווקא ממש נחמדה, בין היתר כי הפסיקו עם המוזיקה הדפוקה שלהם.

טוב, תמיד יכול להיות גרוע יותר, לפחות לא שמו מזרחית.

אני ממש מבסוט על האוטו, נכנסתי במלא שלוליות עמוקות במהירות בדרך הביתה, לא הזיז לו. ראיתי 2 מכוניות חדשות יותר תקועות בצד באותו מקום.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
u2yzunu8.jpgמפגש גיבוב ירושלמי יוצא לדרך

אני רוצה לציין שהתמונה ממש לא משקפת כמה שאנחנו סקסיים במציאות..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...