Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה אתם אומרים על זה?

הגיוני שמ2005 קמ כלכך נמוך? ומה זה אומר הטריידאין בתוספות?

אני גם רואה רכבים די טובים יד ראשונה שמוכרים אותם ב10k מתחת למחירון. למה?

לא יודע מאיפה יש אפשרות לגלח 10K מרכב שמחירו 15K במקרה הטוב.

אני מכרתי פונטו ספייס ב-15.5K, אפשר לצאת מנקודת הנחה שפנדה מאותו שנתון תעלה פחות.

פורסם
משהו קטן ומהותי ששכחתי לציין: בכל הדגמים החדשים יותר, כלומר: אלה שמצויידים ב-ESP, יש ניהול מנוע שונה ולכן ההספק תפח ב-9 כ"ס נוספים לסה"כ של 69 כ"ס.

הדבר נכון הן לפנדה (שבשנתונים הללו מגיעה רק עם תיבה ידנית) והן לגרנדה פונטו (וגם ל-500).

תוספת קטנה - בתחילת 2011 עוד שיווקי מעט פנדות עם גיר רובוטי, לאחר מכן הפסיקו לגמרי.

פורסם
לא יודע מאיפה יש אפשרות לגלח 10K מרכב שמחירו 15K במקרה הטוב.

אני מכרתי פונטו ספייס ב-15.5K, אפשר לצאת מנקודת הנחה שפנדה מאותו שנתון תעלה פחות.

הכוונה הייתה שהפנדה שציינתי היא משנת 2010 ועולה 28K. שזה נמוך בהרבה מהמחירון שלה.. וזה מוזר.

פורסם
הכוונה הייתה שהפנדה שציינתי היא משנת 2010 ועולה 28K. שזה נמוך בהרבה מהמחירון שלה.. וזה מוזר.

למה נמוך בהרבה? פנדה מליסינג נמכרת כיום בסביבות 40K, לדגמי 2011.

אם זה דגם השכרה, אז המחירון הוא 36K לדגמי 2011. אז כמה צריכה לעלות בוגרת השכרה מודל 2010? סביבות 30K.

גם לא היה רשום שם ק"מ, יש מצב שהוא היסטרי - אז הנה לך הסיבה למה המחיר נראה לך נמוך.

פורסם

מצאתי את התמונה הזו באתר אחר.

אשמח אם תוכלו להכווין אותי מה ההבדלים בין הדגמים מבחינת ביצועים (בהתחשב בכך שאני מחפש אחת שתוכל לסוע בינעירוני ועירוני), מאיזה דגם להיזהר ולאיזה דגם כדאי לכוון ומדוע ביחס לדרישות שביקשתי בהתחלה.

תודה רבה :)

אגב, מה זה אומר דינמיק, ידני ורובוטי. מבחינת הגרסאות.

Untitled2.jpg

פורסם

אוקיי

הבנתי שברובוטי יש בעיות ועדיף ידני. בכל מקרה אני מעדיף ידני בגלל צריכת דלק.

אז אני צריך ידני דינמיק.

מה זה הcliming והדגם השני מ2007?

פורסם

הקליימינג זאת גירסה פחות נפוצה היא 4*4,הרכב יותר גבוהה,יותר כבד,ולכן לדעתי אין טעם לקנות אותו מאשר את הדגם הפשוט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...