Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטנה ומהנה עד 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז כמו שכתוב בכותרת, וגם:

1. שלא יהיה בן יותר מ-5 שנים.

2. עדיפות לידני, DSG בעדיפות שנייה.

3. עדיפות ליפני או גרמני, בכל מקרה לא צרפתי.

תודה מראש לעוזרים!

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מחפש רכב שפונה יותר לחיסכון או ביצועים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שברולט ספארק, תשאר גם עם עודף.

המיני בעלת המנוע החזק בקטגוריה (1.2 ל', 82 כ"ס)

5 מקומות ישיבה, עיצוב חיצוני חדש הכולל:

גריל קדמי, פגוש אחורי, פנסי חזית.

זאת בנוסף לאבזור העשיר ביותר בקטגורית המיני הכולל חבילת בטיחות מלאה (6 כריות אויר ו- 4 כוכבי בטיחות), חימום למושבים הקדמיים, פנסי ערפל קדמיים ופסי גגון.

עיצוב פנים חדש הכולל קונסולה מרכזית ומערכת שמע עם חיבור USB חדשים.

מחיר: 62,900 ₪

פורסם

הייתי ממליץ לך לנסות ולבדוק את הסיאט לאון- היא לא קטנה, אלא תחת ההגדרה של קומפקטית. האיביזה הידנית היא אופציה.

אם היא נכנסת בתקציב, גם אלפא מיטו רכב מעניין. קצת קשה למצוא יפנית מהנה לנהיגה בתקציב שציינת.

פורסם

איטלקי הולך? תכנס לך בלחץ בתקציב אבארט' בת שנתיים שלוש (אני מכין אותך מראש, יהיה קשה למצוא).

אופציה נוספת היא אלפא מיטו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם כבר fr שתיתן לו יותר כוח.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גולף דור 5 שנת 2007 2008,

הרבה יותר נוחה ואיכותית מהרכבים שציינו כאן לפניי,

במנוע 2.0 אוטומט תקבל גם 150 כוחות סוס, מזגן מפוצל, הגה וידית הילוכים מעור, ובגדול שאר איבזור בסיסי עדיף מאשר מכוניות המיני.

ההבדל הגדול הוא בזמינות של הכוח והשימושיות, ממש מרווחת מבפנים, זורמת ולא מצועצעת.

מבחינת עיצוב הייתי מעדיף את האיביזה, אבל בפרקטיקה ובביצועים לא מתפשר על הגולף.

בכל מצב הייתי מעדיף אחת כזאת בתור יד שניה מאשר איזו ספארק או איביזה עם 60 70 80 כוח סוס וגיר ידני חדשה מהחברה

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

חבר שלי קנה 2007 ב67,יד2 ועוד עם סטייג 1.

• תוכן חדש...