Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או במילים אחרות - אשמח לקבלת הצעות למיניואן קטנה או משפחתית מספיק רחבה (6 מקומות אולי).

התקציב: 50-60 אלף.

תודה!

פורסם

אני בזמנו לקחתי שני כסאות וסלקל הלכתי למגרש רכבים ועברתי רכב רכב על מנת לבדוק באיזה רכב ניתן להכניס

בגדול גיליתי שניתן להכניס כמעט בכל רכב

אבל רכב שהיה הכי מרווח זה פורד פוקוס דור הקודם 2007-2011

לגבי רכב 6 מקומות הונדה FR-V (אבל קצת מחוץ לתקציב שלך)

פורסם

נשמע כו אחלה תירוץ להתפנק בגי'פ - יונדאי גאלופר דור שני?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נשמע כו אחלה תירוץ להתפנק בגי'פ - יונדאי גאלופר דור שני?

תירוצים לג'יפים לא חסר :-)

מה שכן, אם לא היתה לי בעיה לקחת רכב שזולל דלק הייתי כבר מעלה גם את התקציב...

פורסם

יש כל מיני כסאות בטיחות בגלים שונים.

את הכסאות היותר קטנים ניתן להכניס לכל משפחתית ולדחוס גם סל קל במושב האמצעי.

כפי שנאמר פה, פורד פוקוס הדור הקודם נחשב הרכב הכי רחב ויכול להכנס לתקציב שלך גם בשנתון מתקדם יחסית (08-09)

פורסם

פורד פוקוס דור קודם.

רנו פלואנס 1,600 סמ"ק בנזין (קצת עגלה, אבל רחבה יחסית).

או לרדת כמה שנים למטה ולקחת משפחתית גדולה ("מכונית מנהלים") כמו פורד מונדאו או משהו בסגנון הזה.

הונדה FR-V תפור עליך בול, אבל לך תמצא אחת ב-70 אלף ש"ח. באופן תיאורטי הן קיימות בשוק, מעשית תצטרך הרבה סבלנות כדי למצוא אחת טובה בתקציב הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
או במילים אחרות - אשמח לקבלת הצעות למיניואן קטנה או משפחתית מספיק רחבה (6 מקומות אולי).

התקציב: 50-60 אלף.

תודה!

סיטרואן C3 פיקאסו, רנו סניק, קאיה קארנס, מאזדה 5, סקודה רומסטר (אוליי), כל אלה יתאימו לשני כסאות בטיחות + סלקל.

יש גם רכבים יותר גדולים (C4 פיקאסו, קאיה קארניבל וכו...) אבל אלו כבר מיניוואנים.

אם תחליט על משפחתי גדול, אז כעיקרון כמעט כל רכב "מנהלים" או איך שבאמת קוראים לו "משפחתי גדול" יכול להתאים לך, לשם זה הם נועדו, לקצת יותר מרווח למשפחה.

בהצלחה.

פורסם
תירוצים לג'יפים לא חסר :-)

מה שכן, אם לא היתה לי בעיה לקחת רכב שזולל דלק הייתי כבר מעלה גם את התקציב...

הגאלופר עד כמה שזכור לי הוא טורבו דיזל ולכן הצריכה הממוצעת לפחות ממה ששמעתי ממישהיא שנוסעת על אחד היא 1:10 - לא חושב שתמצא רכבי 7 מקומות שהצריכה שלהם טובה בהרבה.

שמע - זה שווה בדיקה, אם כבר, אז להנות ממשהו מעניין :)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמו שכבר נכתב, השאלה היא לא בהכרח "לאיזה רכב ניתן להכניס 3 כסאות" אלא יכולה להיות "אילו 3 כסאות ניתן להכניס לרכב".

קיימים כסאות צרים. לדוגמה קוסקו סנרה הוא כסא כזה - בין הצרים שקיימים, מתאים מגיל 0 עד 18 ק"ג, זכה ב5 כוכבי בטיחות (מקסימלי) ובמקרה הוא גם אחד הזולים.

:turn-l:
פורסם

שברולט אימפלה (יש רק עד 2005, אבל היום עולה לא יותר מ 22-23K) או מאליבו יהיו רחבות מספיק להכניס 3 כסאות. בטח גם ביואיק לה-קרוס. מודאג לגבי דלק? שים מערכת גז, הולך יופי עם המנועים הגדולים (V6) והצריכה המשולבת יוצאת כמו רכב סופר מיני (מבחינת כסף זה בערך 1/10-11 בעיר ו 1/19-20 בחוץ).

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

תודה על התגובות הרבות והמועילות!

אני מתכוונן על משפחתית רחבה/מנהלים

מאמין שאפרסם בשרשור נוסף

אשמח לתגובות בהמשך...

שיהיה אחלה יום וסוף שבוע נהדר!

פורסם
קיימים כסאות צרים. לדוגמה קוסקו סנרה הוא כסא כזה - בין הצרים שקיימים, מתאים מגיל 0 עד 18 ק"ג, זכה ב5 כוכבי בטיחות (מקסימלי) ובמקרה הוא גם אחד הזולים.

נכון מאוד.

בפוקוס דור שני שלנו נכנסים למושב האחורי שני קוסקו סנרה + מקסי קוזי פריורי אחד, די בקלות. מצד שני, אי אפשר להכניס קוסקו סנרה לפוקוס בניגוד לכיוון הנסיעה - המרחק בין המושב האחורי לקדמי לא מספיק גדול, כך שמבחינת בעלי פוקוס זה כיסא למידות 10-18 ק"ג.

הקוסקו סנרה הוא לא כיסא בטיחות מושלם, המקסי קוזי יותר מוצלח לדעתי, אבל הוא בהחלט מומלץ. אפשר למצוא אותו בפחות מ-400 שקל.

פורסם

הייתי ממליץ לך לקרוא את POST מספר 368689 (שנה את ה URL בהתאם) . הוא מפרט שם רוחב מושב נוסעים.

תופתע לראות שרכבי מנהלים לא בהכרח רחבים יותר (ראה ערך פורד מונדיאו)

פורסם

אפרופו התכוונתי ליונדאי טרה-קאן בכלל

:-D

Pioneer TS-X150

פורסם
הייתי ממליץ לך לקרוא את POST מספר 368689 (שנה את ה URL בהתאם) . הוא מפרט שם רוחב מושב נוסעים.

תופתע לראות שרכבי מנהלים לא בהכרח רחבים יותר (ראה ערך פורד מונדיאו)

קישור מעולה!

תודה רבה!

אכן, עושה קצת סדר בהבחנה בין רוחב שמציג היצרן לרוחב בפועל...

• תוכן חדש...