Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ניסיתי ואני מרגיש שהם מורחים אותי...אני פונה ל VIX שוב מעל במה זו, למה הבעיה שלי עוד לא טופלה? למה זה לוקח כל כך הרבה זמן?

ענינו לכם, נאמר גם כאן בפוסטים שזה בטיפול, אבל אתם צריכים להבין שיש כאן בעיה שונה מהרגיל וזה לא שהוציאו לכם משלוח אקספרס שאמור להגיע תוך מס' ימים.

אספנו את כל התגובות והתמונות של הפריטים הבעייתים כדי לקבל תגובה מהיצרן, הדברים הללו לקחו מעט זמן, ואנחנו מבטיחים שזה מטופל ובקרוב כולכם תקבלו את הכפפות במשלוח יעודי שנוציא.

פורסם
ענינו לכם, נאמר גם כאן בפוסטים שזה בטיפול, אבל אתם צריכים להבין שיש כאן בעיה שונה מהרגיל וזה לא שהוציאו לכם משלוח אקספרס שאמור להגיע תוך מס' ימים.

אספנו את כל התגובות והתמונות של הפריטים הבעייתים כדי לקבל תגובה מהיצרן, הדברים הללו לקחו מעט זמן, ואנחנו מבטיחים שזה מטופל ובקרוב כולכם תקבלו את הכפפות במשלוח יעודי שנוציא.

תודה...אנחנו ישראלים (: סבלנות היא לא הצד החזק שלנו.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

עד היום השתמשתי בקארפלן הירוקה, משום מה אני מרגיש שהיא נמאסה עליי והיא לא מנקה משהו בכלל.

התחלתי לחפש איזה כפפה הכי מומלצת והגעתי לשתיים:

carpro merino wool- כפפה מפרווה אוסטרלית אמיתית (:lol:), הבעיה איתה זה רק התחזוקה שלה שהרבה יותר מסובכת מאשר כפפת מיקרופייבר.

ואז מצאתי כפפת מיקרופייבר שכנראה הטובה ביותר כרגע: microfiber madness incredimitt , החיסרון היחיד שלה שאני לא מוצא מאיפה אני יכול לקנות אותה?!!! באתר הראשי שלהם אפשר אבל עלות משלוח של 50 דולר ועוד כפפה 23 דולר יוצא 73 דולר על כפפה...

אם מישהו מכיר מקום שמוכר את הכפפה הזאת במחיר סביר אני אשמח לעזרה כי משום מה אין לה זכר לא באיביי לא באמזון (באמזון יש אבל לא שולחים לישראל).

אם גם אתם לא מצאתם מאיפה לקנות אותה, אז לפחות איזה כפפה שניתן להשיג עדיפה על הקארפלן??

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם (נערך)

מה חדש בכפפה הזו יש לי אותה קרוב לארבעה חודשים כבר. יותר נכון יש לי שתיים כאלו/

באמת כפפות מעולות שהחליפו לי את הפאדים של DOOKA

.5fab4218-64c5-4cd6-bca9-fe748d6f327f.jpg

20160416_203949.jpg

עריכה אחרונה על ידי firebirdrc
פורסם (נערך)

יש לך את הכפפה של carpro ב-PDR Plus בפתח תקווה. דווקא תחזוקה של הכפפה שלהם הרבה יותר פשוטה משל אחרים. יש לה צד אחד רק של צמר וצד שני רשת ליד. ככה היא מתייבשת מהר מאוד לאחר ניקוי. מידי פעם רק להבריש אותה. אחלה מוצר

עריכה אחרונה על ידי Dada

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

מגווירס אחלה כפפה

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

היא בסדר, אבל אין מה להשוות לכפפות או פדים צמר

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי מגווריס בת שנתיים. כדאי להחליף?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מאוד כדאי. אישית אני בעד לנסות דברים חדשים. אבל לא לפי זמינותם בארץ, אלא בהתבסס על המלצות על המוצרים.

פורסם

לא מוכר, קניתי אונליין בחנויות דיטיילינג באנגליה.

אגב הזכירו פה את הכפפה של מגווירס, אי אפשר לבכלל להשוות אותה לכפפות של MADNESS לא מדובר פה על אותה ליגה בכלל.

יש לי גם זוג כפפות מגווירס שאיתם אני מנקה אך ורק את הגאנטים.

פורסם

Firebirdrc אתה יכול לתת קישור לאתר שממנו הזמנת?

האםהכפפה הזאת עדיפה על כפפות הwooly האמיתי?

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

הDOOKA שייש לי היא כפפה מצמר אמיתי, אני חושב שהמדנס מוצלחות לא פחות והיתרון הגדול שלהן הוא רחיצה במכונת כביסה שאסור לבצע בDOOKA לדוגמא.

הזמנתי שתי כפפות אחת מפה:

heultimatefinish.co.uk

ואחת מפה: cleanandshiny.co.uk

נשלחו לחבר שלי בלונדון אבל נדמה לי שהם שולחים גם לארץ.

פורסם

שולחים גם לארץ, ואם מזמינים 3 יוצא כולל המשלוח 105.8 לכל בנאדם..

אני לא יודע באמת איך היא אבל אני צריך כפפה אם מישהו מתכנן על קניה מחול מאיזור המרכז אני אשמח להצטרף

• תוכן חדש...