Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. ביום שישי הקרוב אני הולך לראות רכב מסוג פורד פיאסטה, שנת 2002, 1300 סמ"ק, 60 כ"ס, ידני.

האוטו שייך לזוג שרוצה להשתדרג, או יותר נכון לאישה.

את ההמלצה קיבלתי מחבר קרוב שהוא חבר טוב של השניים.

לרכב 145,000 ק"מ. היא רוצה כ-5000 ש"ח, בגלל שהטסט נגמר חודש הבא והם לא רוצים להעביר אותו טסט וצריך לעשות לו טיפול.

לדעתי זו מציאה, אבל כמובן אני רוצה לבדוק את הרכב במו ידי.

למה לשים לב בדגם הנ"ל? האם לקחת אותו למכון בדיקה או רק למוסך, לבדיקה לפני קניה?

פורסם

תבדוק את הבורר חום וקור של המזגן שהכל עובד כמו שצריך, תבדוק שהריפוד של הדלתות לא מתקלף(מחלה בפיאסטה) תבדוק שיש מים אדומים ולא מי ברז, אם יש מי ברז אז סיכוי גדול לנזילות( אפרופו נזילות, לפני שאתה מניע עוד שהמנוע קר בדוק נזילות מתחת למנוע אל תפחד לזחול קצת) וכל שאר הבדיקות הרגילות: חשמל צמיגים נסיעה וכו, בהצלחה:) אחלה אוטו אכייפי לנהיגה יש לי כזה שנה וחצי.

פורסם

האמת אני דיי רגוע. זו הפעם הראשונה שאני קונה רכב, כרגע יש לי רכב שקיבלתי בחינם.

לגבי הרכב הזה קיבלתי המלצה מחבר קרוב, שהוא מכיר את הבעלים אישית, אז זה מרגיע אותי מאוד. כמובן שאני לא משלה את עצמי זה עדיין רכב יחסית ישן, אז בעיות תמיד יש, השאלה היא האם שווה לתקן אותם. וזה מה שאני רוצה לבדוק בסופו של דבר.

פורסם

5K בשביל רכב 2002 נשמע לא רע,אבל למרות שהחבר מכיר אותם,הוא לא מכיר את הרכב,לכן הייתי מציע לקחת אותו למוסך שיבדוק שאין משהו שאחרי זה תצטרך להוסיף כסף.

איני מכיר טוב את הפיאסטה,אבל כמה חברי פורום אפשר להבין שהרכב די אמין אבל מאחור קצת צפוף

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יותם:

כמו שאמרו מעלי...

תבדוק קודם את האוטו לבד.

אם מצא חן, קח אותו למוסך שלך לבדיקה קצת יותר יסודית ולקבלת הצעת מחיר לתיקונים ולטיפול.

אם תוכל, תשתדל שהמוכר יבוא איתך למוסך, ככה הוא יכול לראות בעניים שלו את דרוש לתיקון ברכבו, ואתה מאידך תוכל לבקש ממנו לקזז מהמחיר בהתאם.

אגב אפשר לשאול איזה רכב הביאו לך בחינם? והאם תמכור אותו? (אני מחפש לקנות)...

פורסם

avir306- קיבלתי לפני שנתיים פיג'ו 205 שנת 1994.

הרכב מתחיל למות. אז אם אתה מעוניין בחלקים אני מוכן למכור חוץ מזה זה לא יהיה אחראי למכור אותו חוץ אם אתה רוצה לעשות פרוייקט ראש מנוע.

בכל מקרה אני אעשה בדיוק את זה, בתקווה אני אחזור לעדכן את ממצאי לפני שאני יוצא למיל' ביום ראשון בבוקר.

פורסם

בסופו של דבר החלטתי לוותר על האוטו מכמה סיבות.

פנים הרכב לא נראה טוב. הריפוד על הדלתות מתקלף משני צדדיו, על הדאשבורד יש חורים של דיבורית לשעבר, משהו שאני לא סובל ומראה על התעסקות עם חשמל.

המנוע נראה קצת "רטוב" באיזור הראש מנוע, המים נראו חומים, וכשזחלתי ממתחת המנוע היה מלא שמן.

פורסם

אלו סיבות שוליות, אבל זכותך

את הדלתות זה שטויות לתקן

אם אתה מדבר על רטיבות באזור מכסה השסתומים, אז ככה זה.

בגלל זה מחליפים אטם בכל טיפול.

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

כול טיפול?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן,

לפי הספר אתה אמור לכוון את השסתומים בכל טיפול.

אז אם כבר פתחת את המכסה, אז מחליפים את האטם.

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...