Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי טויוטה יאריס 2004 שמופיעה ברשימת הריקול הנידון.

בשיחה שנערכה השבוע עם מוסך מורשה טויוטה, נאמר כי היבואן טרם עדכן את המוסכים כיצד להיערך לריקול.

להזכירכם, עבר יותר מחודש מאז פורסמה הקריאה בתקשורת המקומית.

כנראה שליוניון מוטורס לא בוער...

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היום שוחחתי עם המוסך באשדוד ועבר כבר 3 חודשים מאז שזה התפרסם בתקשורת וקיבלתי את אותה התשובה, נערכים לזה,מחכים להוראות בלה בלה בלה.

מדהים.

השאלה היא אם יש לי טסט עוד חודשיים ועד אז לא מבצעים את הריקול האם אני יכול לעשות טסט?

תודה.

פורסם

לי יש קורולה 2004.

כשהתפרסם הריקול התקשרתי לשירות טויוטה שאמרו לי שעדין לא התקבלו מספרי השלדה של הרכבים בריקול אך לפי השנתון של הרכב אכן אני אצטרך לעשות את הריקול.

לפני כחודש ביצעתי טיפול לרכב וקיוויתי שגם יבצעו את הריקול אך עדין לא התקבלו מספרי השלדה לטענתם.

כבר עברו שלושה חודשים. הזוי.

מבחינת הטסט, לא תהיה לך בעיה לעבור טסט עד שלא תקבל את המכתב ממשרד התחבורה שמורה לך לעבור את הריקול במוסך היבואן.

פורסם

שוחחתי שבוע שעבר עם שירות הלקוחות של יוניון מוטורס.

כאמור, עדיין לא יודעים להעריך מתי ישלחו המכתבים ללקוחות.

שאלתי גם לגבי הטסט הקרב ובא ותשובתם היתה : "פרק הזמן בו מחוייבים לבצע את קריאת התיקון הינו 6 חודשים מרגע קבלת המכתב מהיבואן. אין בעיה לגשת לטסט".

eyals05 - ניתן לבדוק קריאות שירות באתר של טויוטה ישראל עפ"י מס' רישוי

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...