Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב היום אחרי העבודה נסעתי באוטו ושנכנסתי לישוב שלי האצתי ופתאום הופיעה לי "check engine" אתם יודעים המנורה שהכי שונאים באוטו. אז עכשיו אין לי הילוך 3 ומעלה (אוטומט) ויש רעש מתכת נשמע מכיוון המנוע למזלי הייתי קרוב לבית אז נסעתי לאט עד 2000 טורים לא יותר והגעתי לבית. אחרי סריקה תקלות קיבלתי חום fault code p0776 לפי רפרוף קצר ראיתי את הבעיה. מזל שמחר יש לי חופש ואני מקווה שאפשר לפתור את זה ביום אחד. הרכב הוא שברולט אפיקה 2009 מנוע 2.5

אני מאזור עפולה ומקווה שאולי מישהו פה בפורום מכיר וימליץ על מכון או מוסך שמתמכה בגיר אטומט ותודה לעונים.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

02 duramax w/allison trans threw a P0776 code truck would not pull forward unless in 4 wheel drive. Made clunking noise when put in drive from park. This is apparently a b solenoid but where is it located and could it cause the vehicle to not be able to climb a hill while in drive one day but be unctional the NEXT .

לפי המקור הזה מדובר ככל הנראה,בתקלה באחד הסולונואידים בגיר.

מכון גירים אוטומטיים טוב,מעט רחוק ממך אבל בכל זאת יש את גירומטיק,שנמצא ברחוב המוסכים על הכביש הראשי (כאשר עוברים את לב המפרץ(סינמול) 200 מטר לערך אח"כ יש פנייה ימינה) או שאתה מחליט לגשת אליו:

http://www.turbogear.co.il/?todo=contactus

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גם אני הבנתי שזה סלנואיד אבל ראיתי סרטון ביוטוב שגם מראה שנשרפו גלגלי שיניים בגיר ומזה אני בעיקר מפחד. שכחתי לציין גם שבהילוך שלישי ורביעי בזמן עליה הרגשתי רעידות אבל לא תמיד אז לא יחסתי לזה חשיבות גדולה.

פורסם

כמה עבר הרכב? גירומטיק יודעים לעבוד אבל יחסי האנוש שלהם על הפנים ממספר פעמים שהייתי שם וראיתי איך הם מדברים עם לקוחות.

פורסם

הכנסתי אותו למוסך שאני קבוע הולך אליו ולפי מה שנראה לו ולי שצריך להחליף גיר. אחרי מה שהאוטו עבר אצלי נראה לי הגיר זה המחלה שלו. אני מקווה שהסכום לא יהיה גבוה ושהתיקון יהיה מהיר כי זה גם רכב שאיתו אני מגיע לעבודה.

פורסם

זו לא תקלה למוסך כללי.

אם אתה רוצה לפתור את התקלה- מכון גירים אוטומטיים חובה !

למוסך כללי לא בטוח,שיש ידע וכלים להתמודד עם התקלה ומה שהוא יעשה זה יפרק את הגיר,ישלח למכון גירים ואתה תשלם את פערי התיווך שבין המוסכים.

סולונואיד יכול לעלות כמה מאות ש"ח (אולי גם צריך החלפת שמן גיר על הדרך) ושיפוץ גיר יכול להגיע לכמעט רבע ממחיר הרכב בשוק היום.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אל תלך למוסך שלא מתמחה בגירים.

הרבה מהם יגידו לך ישר להחליף, גם אם אפשר לסדר את הבעיה בחמישית מחיר.

קרה לי, בגלל זה אני מזהיר אותך.

לך למוסך שמתמחה בגירים, רצוי אחד שמומלץ פה בפורום, ותחזור לעדכן!

יכול ליהיות שזה בסך הכל וסת, או שסתומים.

אל תחליט על דעת עצמך, רק לפי מה שהמחשב רשם. (אני לא אומר שאתה לא יודע, אני מתכוון לזה שאולי יש תקלה ידועה בגיר שהמוסך כן יודע ואתה לא, כי למוסך יש ניסיון).

לך לכמה מוסכים, ותחזור לרשום פה מה אמרו לך, ככה שנעזור לך לבחור את ההצעה הכי טובה.

יכול ליהיות שעדיף יהיה לגרור את הרכב ולא ליסוע בו ככה.

אם נהרס משהו בשימון או בקירור של הגיר, אתה יכול לדפוק אותו יותר, ומסכום קטן יחסית, אתה יכול לקפוץ למצב שבאמת הלך גיר.

פורסם

תודה לכולם. אני לא הלכתי למוסך המרכזי, אבל אחרי פירוק הגיר והפתיחה שלו הכל היה מרוסק מבפנים וצריך להחליף אותו. הוא מצא לי אחד מפירוק שעשה 20 אלף הוא אמר לי מה המחיר שזה בערך מה שציפיתי שהוא יהיה. אני חושב שהגיר בכללי לא בנוי לכוח של המנוע.

פורסם

מר מהנדס מחזיק מנוע 5.4L V8 עם סופר-צ'ארג'ר?

חבר, המנוע באפיקה לא כזה חזק.

תן לי לחדש לך, גירים אמיתיים של שברולט (אמריקאים) אוטומטיים, גם מלפני עשור וגם שתי עשורים, ששמו עליהם מנוע של 120hp, הגירים האלו היו מחזיקים גם 200hp בלי הרבה מאמץ!

אפשר גם יותר בתוספת שיפורים קטנים (שידרוג ממיר-מומנט לדוגמא).

באופן כללי, כל רכב שיוצא מהמפעל, הגיר בנוי להחזיק מומנט וכ"ס יותר גדולים ממה שהמנוע הסטנדרטי שבא עם הרכב יכול לספק. (הם משאירים מקום למשפרים).

נכון שזה דייהו מה שיש לך, אבל כדי ליצר רכב צריך לעמוד בתקנים, חוץ מזה, לא חושב שהמהנדסים שלהם עד כדי כך טיפשים.

פורסם

אני לא אומר שיש לי מפלצת מתחת למכסה מנוע יכול להיות שיש בעיה כמו כל הוואגיות ששומעים עליהם בפורום. אני יודע ששום אוטו לא מושלם. שקניתי את האוטו לא חשבתי שיכול להיות בעיה מסויימת בגיר, רציתי מנוע בעל נפח גדול (יחסי כמובן) כדי שלא יהיה בעיה במנוע. אין לי מושג אין גיר עובד למרות שקראתי וראיתי די הרבה אז אני לא מומחה סך הכל אמרתי מה חשבתי.

פורסם

דרך אגב לדעתי הבעיה שלך היא די נדירה.

לא חושב שיש בעיה נפוצה עם הגירים באפיקות בשנים האלה.

דרך אגב, אם הגיר מפירוק מקומי תבדוק לפי מספר הרכב שהוא ירד ממנו כמה באמת הגיר עשה ואם הוא מחו"ל אז אין לדעת ורוב הסיכויים שאתה תרגיש מה מצב הגיר בהלך הנסיעה הראשונה.

בהצלחה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיף ללכת למכון גירים וזהו. חלק מהמוסכים המורשים בעצמם שולחים רכבים עם בעיות גיר למכוני גירים אם אין צורך בהחלפה של כל הגיר. ככה יוצא שאתה משלם גם למכון וגם למוסך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הבעיה במקומות כאלה היא שאני לא מכיר מכון באמת טוב שאני יכול לסמוך אליו ולהשאיר אצלו רכב למשך הלילה פשוט יש לי מערכת יקרה ועד עכשיו השקעתי הרבה באוטו. אין לי רצון למכור את האוטו ואני מרוצה ממנו.

• תוכן חדש...