Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

רכשתי אתמול סיטרואן קסארה שנת 98 מנוע 1800 ידני.

בזמן הנסיעה הראשונה הבחנתי כי המחוג של חום המנוע מטפס מעל ל90 מעלות

בזמן נסיעה חום המנוע יורד אבל כאשר הרכב עומד מונע בחנייה או ברמזור ניתן לראות שחום המנוע מתחיל שוב לטפס לכיוון ה100 מעלות.

לא חיכיתי יותר מידיי לראות האם הוא ממשיך לטפס למעלה מ100 מעלות על מנת לא לגרום נזק למנוע.

רק חיכיתי לראות אם המאווררים נכנסים לפעולה והם אכן נכנסים לפעולה אם כי נראה שהם פועלים במהירות נמוכה.

כיוון שאני לא מכיר את הרכב ואת אופן הפעולה שלו אני לא יודע אם התופעה מוכרת ולגיטימית לרכב צרפתי...

אשמח לקבל חוות דעת ממני שמבין ובכיר יותר את הרכבים הצרפתיים....

עזרתכם תודה.

פורסם

מהירות ראשונה נכנסת לעבודה ב 97 מעלות צלזסיוס.

מהירות שניה נכנסת לעבודה ב 102~ מעלות צלזסיוס.

מאחר ומדובר ב-2 מאווררים שעובדים במהירות ראשונה בטור ובמהירות שניה במקביל, הסימן לעבודה תקינה של המערכת, בראש ובראשונה, הוא ששני המאווררים עובדים כבר במהירות הראשונה.

עושה רושם, לפי מה שאתה מתאר, שהכל בסדר. כמובן שאין אחד שיכול לקחת על עצמו אחריות בעצות שניתנות בפורום, לכן אם אתה חושש או מרגיש שיש בעיה, כדאי שמישהו שמכיר את הרכב יבדוק אותו.

למיטב הכרותי עם הדגמים האלו (מעל 5 שנים עבודה במוסכי פג'ו וסיטרואן) זו פעולה תקינה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מהירות ראשונה נכנסת לעבודה ב 97 מעלות צלזסיוס.

מהירות שניה נכנסת לעבודה ב 102~ מעלות צלזסיוס.

מאחר ומדובר ב-2 מאווררים שעובדים במהירות ראשונה בטור ובמהירות שניה במקביל, הסימן לעבודה תקינה של המערכת, בראש ובראשונה, הוא ששני המאווררים עובדים כבר במהירות הראשונה.

עושה רושם, לפי מה שאתה מתאר, שהכל בסדר. כמובן שאין אחד שיכול לקחת על עצמו אחריות בעצות שניתנות בפורום, לכן אם אתה חושש או מרגיש שיש בעיה, כדאי שמישהו שמכיר את הרכב יבדוק אותו.

למיטב הכרותי עם הדגמים האלו (מעל 5 שנים עבודה במוסכי פג'ו וסיטרואן) זו פעולה תקינה.

איציק

איציק נשמע כי אתה מבין מה שאתה אומר.

אכן במהירות הראשונה שני המאוררים נכנסים לפעולה באותו זמן.

אני פשוט לא מכיר את ה"אופי" של המנוע עד היום נסעתי רק ביפני וגרמני לכן היה לי מוזר שחום המנוע עולה למעלה מ90 מעלות אני רגיל שמנוע תקין עובד על 85 מעלות בערך.

אז למיטב הבנתי ממה שרשמת אני צריך לוודא שבמידה והחום מנוע עולה למעלה מ100 מעלות המאוורים צריכים להיכנס למהירות שנייה אחד אחרי השני?

הבנתי נכון?

פורסם

ביפני וגרמני שעון טמפרטורה בנוי כך, שהוא מראה 90 מעלות קבוע, כשבפועל הטמפרטורה משתנה בין 70 ל 105 בערך.

בצרפתיות השעון מראה את הטמפרטורה המדוייקת ולכן רואים שינויים כל הזמן.

פורסם
ביפני וגרמני שעון טמפרטורה בנוי כך, שהוא מראה 90 מעלות קבוע, כשבפועל הטמפרטורה משתנה בין 70 ל 105 בערך.

בצרפתיות השעון מראה את הטמפרטורה המדוייקת ולכן רואים שינויים כל הזמן.

+1. לא אתפלא עם גם בקוריאניות זה ככה, אבל לא בדקתי את רובן :lol:

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ככה זה גם בקוראיניות, באלו שעוד יש להן בכלל שעון טמפרטורה.

ברוב החדשות אין אותו.

• תוכן חדש...