Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש KT TAPE במחיר שפוי .. מי מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי לא מכיר את הKT TAPE אלו רצועות אלסטויות עם חומר פעיל כנגד פציעות/דלקות ועוד.

מישהו משתמש בזה ? אני יודע שניתן לרכוש את זה בסופר פארם, אבל המחיר :roll:

מישהו מכיר היכן ניתן לרכוש את זה בממחיר שפוי ?

http://www.youtube.com/user/LumosInc?feature=watch

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

למדת כיצד לעשות בהן שימוש?

לפני כשנה כאשר סבלתי מפריצת דיסק הפיזיותרפיסט שלי הדביק לי רצועות כאלה בצורות שלא יכולתי להבין את ההגיון שלהן. כל הפעולות שביצע נרוא לי כמו איזה הוקוס-פוקוס, אבל בסופו של דבר חזרתי לתפקוד מלא, אני מניח שחלקית בגלל ספיגת הדיסק וחלקית בזכות הטיפול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין צורך באיזה "מומחיות" בהדבקת הרצועות, הכל נמצא אצלהם באתר אינטרנט ועם סרטונים.

כמובן שיש אנשים שעושים מזה "כסף" על ידי העברת "סדנאות", אבל זאת לא תורה מסיני:lol:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

כוסות רוח

חבל על הזמן ועל הכסף ובמיוחד על לחשוב שזה עושה משהו בטח שלא לפציעות קשות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...