Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הבדל תהומי בין משפחה שיש להם 2 ילדים ו-2 הורים שעובדים ומתקשים לסגור את החודש לבין זוג הורים חסרי אחריות שמביאים ילדים על אוטומט ואחרי זה בוכים שאי אפשר לגדל אותם.

הגברת בת 37, לוקח לא מעט זמן להביא 8 ילדים, זו לא שהם התעוררו בוקר אחד עם משקולת על הראש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זהו שאני לא מסכים.

בעברי הייתי מאוד פעיל בכמה גופים שעזרו לנזקקים (גם היום אבל היום אני פשוט יכול הרבה פחות) וחלק לא מבוטל מהם אלה אנשים שהסתבכו כלכלית. נכון שרובם לא היו אמידים גם קודם אבל החזיקו את הראש מעל למים עד האסון הראשון (פציעה/ מחלה ממושכת/ תאונה/ חתימת ערבות לא חכמה וכו') שגרם לחור בלתי ניתן לסגירה ומשם כדור השלג המשיך להתגלגל ללא מעצור.

תענה במספרים בבקשה. כמה כאלה יש ?

100, 200, 500. זה הרי כאין וכאפס לעומת אוכלוסיות שמביאה ילדים מבורות/ רצון לנצל את ביטוח לאומי=בדואים. או אוכלוסיה שמביאה ילדים בגלל אמונה/ רצון לנצל את ביטוח לאומי= חרדים.

צריכים לעזור לילדים הללו, אסור לעזור להורים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אמיר/ קייזר

הבעיה היחידה עם יצר הנקמנות שלכם היא שעוד 15 שנה תפגושו את כל שמונת ילדיה (ועוד 800 אלף ילדי השכונה) כשהם בורים, עילגים, לא פרודוקטיבים, סביר להניח אלימים ועבריינים וממשיכים להנציח את העוני והבורות.

וכבר היום בוכים על "מה קרה לחברה הישראלית".

אם אתה רוצה שילדיך יגורו (כמו בארה"ב) בשכונות מוגנות עם שמירה חמושה שלזרים אסור להכנס אליה, אנחנו בדרך הנכונה.

אם אתה רוצה עתיד יותר ורוד, בצורה כזו או אחרת, צריך לטפל בילדים האלה ולא להגיד "שיזדיינו!"

פה קבור הכלב!!!

לכאורה מה שאתה אומר נכון, אם מזניחים אוכלוסיות חלשות הם ישארו חלשות אבל יגדלו ובשלב מסויים החזקים יהיו מיעוט שסוחב על גבו את הרוב.

וזה בדיוק מה שקורה בארץ.

בניגוד למדינות סוציאליסטיות אחרות, יש כאן חלק לא מבוטל מהאוכלוסיה שחיי מקצבאות בלי לתת שום דין וחשבון.

לדעתי זה קורה גם בגלל מערכת חינוך כושלת, שבמקום לחזק את האוכלוסיות החלשות, דואגות להמשיך ולבדל אותן מהכלל ודואגת שהם ישארו מאחור.

ע"ע סגירת בתי ספר מקצועיים (דוגמא שעולה לי לראש כרגע).

וגם בגלל שהישראלי המצוי לא רוצה לצאת פראייר, ולכן הוא יעשה הכל כדי לדפוק את המערכת, בין עם זה לעבוד בשחור או לעשוק את ביטוח לאומי וכד'.

הוא טוען שזה בגלל שקשה לחיות פה בגלל ביבי, טייקונים ושאר מריעין בשין שהתקשורת מטפטפת לו לראש.

מה שהוא לא מבין זה שהוא דופק את עצמו ואת ילדיו בגלל ההתנהגות הזו.

עם ישראל הוא עם קשה עורף.

יש פה יותר מידי אנשים שלא רואים מחוץ למטר המרובע שלהם, לא דופקים חשבון לאף אחד כדי לא לצאת פראיירים.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אני אומר דבר אחד פשוט: מי שאין לו כסף-שלא יביא 12 ילדים. סתם מכניס את עצמו לבור ללא תחתית וגורם סבל וטראומות לילדים.

פורסם

2 קליקים שמאלה מהנושא, לגבי הדוח הליצני הזה של OECD

כיצד מגדירים עני במקסימו/טורקיה לעומת עני בישראל?

האם סטודנט שעובד 3 פעמים בשבוע במלצרות ומרוויח 1000 שח בחודש נחשב עני?

האם מודדים לפי אדם מובטל אבל מנגד יש ברשותו נכס

כמה פרזיטים שלא מדווחים למס ונחשבים עניים, אבל עובדים בשחור יש בישראל

האם עבריינים שרשומים כמובטלים אבל מנהלים רשת הימורים הם עניים לפי הדוח

עד כמה הדוח נכנס לעובי הקורה של האוכלוסיה הבדואית וכנ"ל לגבי אוכלוסיה ערבית , שגם שם רמת אי הדיווח גבוהה מאוד.

מה בנוגע לחרדים? אם נחבר אותם ואת הבדואים עם חלק גדול מהערבים נבין שהגענו למקום האחרון בגלל הטפילים הללו שמשריצים ילדים על חשבון משלם המיסים. כמה מדינות בOECD מממנות פרזיטים , לא מופיע בדוח? אגלה לכם, אנחנו במקום 1 שם בלי תחרות, כי מה לעשות בשום מדינה אחרת זה לא מקובל. אין לך כסף, אל תביא ילדים. רוצה בכל זאת להביא, תסתדר בכוחות עצמך.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
תענה במספרים בבקשה. כמה כאלה יש ?

100, 200, 500. זה הרי כאין וכאפס לעומת אוכלוסיות שמביאה ילדים מבורות/ רצון לנצל את ביטוח לאומי=בדואים. או אוכלוסיה שמביאה ילדים בגלל אמונה/ רצון לנצל את ביטוח לאומי= חרדים.

צריכים לעזור לילדים הללו, אסור לעזור להורים.

לא אתה ולא אני יודעים את הנתונים אבל הבדואים לא באים אליך ובוכים שהם רעבים (וכנ"ל גם החרדים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הבדואים פשוט פיתחו תרבות של ביזה וגניבה אז הם לא בוכים, בד"כ הסובלים ביותר זה לא אלה המפופתחים הגרים בבית קבוע ברהט או ביישוב בצפון, אלא כל חמולות האוהלים שיושבות בד"כ ליד בסיסי צה"ל.

לחרדים יש גמ"חים שמספקים מזון שלא ראוי לחיות ברוב המקרים, מאביסים אנשים בפחמימות ואז הם הופכים להיות נטל על מערכת הבריאות בגלל חוליים של השמנת יתר כפיתיית

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני לא כ"כ מבין על סמך מה אנשים בונים תיאוריות שחרדים ובדואים מביאים ילדים לעולם כדי לנצל את הביטוח הלאומי.

זה נבדק איפשהו אי פעם? יש סקר שבדק את זה? זה ממש מעניין, כי זה נתפס ממש כאקסיומה - יש לזה בסיס?

חוץ מזה, אני מאוד אוהב את הגישה של "אין בארץ עניים אם מוציאים את החרדים ואת הערבים". אני מניח שבחלק ממדינות אפריקה, אם נשאיר רק את המהנדסים האירופאים שבאים לעבוד שם לכמה שנים, ונתעלם מהאוכלוסיה המקומית, גם נגלה שאין בעיה של עוני באמת. אבל זו בדיוק הבעיה: גם הבדואים, גם הערבים וגם החרדים הם עדיין אזרחי ישראל.

הכי פשוט זה לבוא ולהגיד שלא מעבירים יותר אפילו שקל לאף מהם, אבל איזו בעיה זה יפתור בדיוק, חוץ מאת זה שחלק מהכותבים כאן יפסיקו להרגיש פראיירים? המטרה היא בסוף לדאוג לכך שכל ילד ממשפחה כזו יגדל ויהיה אזרח שעובד ותורם לחברה סביבו. את זה אפשר להשיג בחינוך ואולי בחלוקה שונה של הכסף (כמו שמציע נהג לילה), לא בזה שניתן לעניים חצי לשרוד - חצי למות, ואז נתפלא שעוד דור יהיו עוד יותר עניים, האחוז שלהם באוכלוסיה הכללית יצמח וכו'.

אני, אגב, מכיר 3-4 משפחות של לא חרדים ולא בדואים, עם 2-3 ילדים, שחיות מתחת לקו העוני, מסיבות שונות. ולא, הם לא מסתובבים עם אייפודים חדשים ונוצצים, והם ומתפרנסים ממקצועות מכובדים כמו איסוף בקבוקי פלסטיק ברחוב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
סתם שאלה, מה לדעתך צריך לעשות בשביל לא להגיע שאותם 8 לא יהיו בורים ולא פרודוקטיבים, אבל מצד שני לא לחנך אנשים שזה בסדר להביא 8 ילדים כשהם בקושי יכולים לפרנס את עצמם?

הרעיון של ביטול קיצבת הילדים והזרמת הכסף להעשרת תוכנית הלימודים אחה"צ,, ליום לימודים ארוך, לפרויקט ארוחה חמה נשמע לי מעולה.

ואם במקרה, כל זה גם יתבצע בבתי ספר מקצועיים שישולבו גם בלימודי מקצוע מתקדמים לקראת צבא, זה כבר בכלל נשמע מעולה.

הסוכן עמוס,

נו באמת, איזה דמגוגיה בגרוש!

איזה אחוז מהאוכלוסיה הבדואית היא עבריינית?

איזה אחוז מהחברה החרדית סובל מהשמנת יתר?

יש לך שביב נתון כל שהוא להסתמך עליו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה שים לב מה כתבתי היושבי אוהלים הם בד"כ הבוזזים במקומות המפותחים יותר התנועה האיסלאמית עלתה על הפטנט של שיקום האוכלוסיה ומחזקת את עצמה באמצעות הקדשי וקף מוסלמיים, חינוך מוסלמי דתי והזרמת תקציבים המחזקת את התנועה ואת הלאומיות הערבית במדינת ישראל.

סע לרהט ותבין את כוחה של התנועה האסלאמית בארץ.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
כצעד ראשון, הייתי רוצה לראות ששר האוצר מכריז ש10 חודשים מעכשיו, קצבת הילדים מעל הילד השלישי נפסקת לחלוטין. מעל ילד חמישי, היה צריך לשלול קצבה גם מהשלושה הראשונים.

רועי, אתה מפספס כאן נקודה חשובה.

אצל החרדים, הבאת ילדים היא ברירת המחדל, להבדיל מאצל החילונים שאצלם אי הבאת ילדים זה ברירת המחדל,

רוב החרדים לא יודעים מה זה "לתכנן ילודה" זה פשוט לא בלקסיקון.

החרדים מביאים ילדים בגלל הצווי האלוקי "פרו ורבו ומילאו את הארץ" ולא בגלל שום דבר אחר!

אף חרדי לא יפסיק להביא ילדים בגלל כמה מאות שקלים עלובים שהוא יפסיק לקבל

לכן, לחשוב ששלילת קצבאות הילדים תגרום לצימצום הילודה זה פאתטי,

אתה רוצה חברה פחות עניה? עידוד החרדים ליציאה לשוק העבודה זה הפתרון.

לחרדים יש גמ"חים שמספקים מזון שלא ראוי לחיות ברוב המקרים, מאביסים אנשים בפחמימות ואז הם הופכים להיות נטל על מערכת הבריאות בגלל חוליים של השמנת יתר כפיתיית

אתה יודע על מה אתה מדבר? אתה יכול לתת דוגמאות?

אני מכיר את מערכת הנתינה החרדית היטב, ויש לי הרגשה שאתה פולט שטויות, אבל מה? מישהו יוכיח אחרת?

יאללה בא נתקוף גם את הדברים הטובים שיש אצל החרדים:evil:

פורסם
אני לא כ"כ מבין על סמך מה אנשים בונים תיאוריות שחרדים ובדואים מביאים ילדים לעולם כדי לנצל את הביטוח הלאומי.

זה נבדק איפשהו אי פעם? יש סקר שבדק את זה? זה ממש מעניין, כי זה נתפס ממש כאקסיומה - יש לזה בסיס?

שום תיאוריה. במו אוזניי שמעתי לא מעט אנשים אומרים שהם סומכים על כספי ביטוח לאומי על מנת לפרנס את ילדיהם. האנשים שאותם שמעתי מגיעים מהאוכלוסיה החרדית ומאוכלוסיה חילונית חלשה.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

סלקום אתה ראית פעם סל גמ"ח?, איזה חומרי גלם מביאים?, מהתעשייה הזולה ביותר שיש, פשוט בושה שמביאים לאנשים דברים כאלה, שאריות של דג טונה, פתיתי טונה ניסית לאכול פעם?, מרק עוף פרווה רווי במונוסדיום גלוטומט וניסיון לבשל איתו יביא לסיר מלא גושים, רסק עגבניות שהוא למעשה שאריות של רסק דליל בלתי אפשרי לעבודה, אורז יסמין שאבנים במים רותחים יתבשלו והוא לא ,אני בדקתי וראיתי במו עיניי את הסלים האלה. אתה לא רוצה לאכול מזה. אם מביאים אז שיביאו את הדברים הכי טובים כדי לא לבייש את הבנאדם שמקבל אותם, למה הוא כלב?

התענוג שמוביל אותך

פורסם
רועי, אתה מפספס כאן נקודה חשובה.

אצל החרדים, הבאת ילדים היא ברירת המחדל, להבדיל מאצל החילונים שאצלם אי הבאת ילדים זה ברירת המחדל,

רוב החרדים לא יודעים מה זה "לתכנן ילודה" זה פשוט לא בלקסיקון.

החרדים מביאים ילדים בגלל הצווי האלוקי "פרו ורבו ומילאו את הארץ" ולא בגלל שום דבר אחר!

אף חרדי לא יפסיק להביא ילדים בגלל כמה מאות שקלים עלובים שהוא יפסיק לקבל

לכן, לחשוב ששלילת קצבאות הילדים תגרום לצימצום הילודה זה פאתטי,

אתה רוצה חברה פחות עניה? עידוד החרדים ליציאה לשוק העבודה זה הפתרון.

אתה יודע על מה אתה מדבר? אתה יכול לתת דוגמאות?

אני מכיר את מערכת הנתינה החרדית היטב, ויש לי הרגשה שאתה פולט שטויות, אבל מה? מישהו יוכיח אחרת?

יאללה בא נתקוף גם את הדברים הטובים שיש אצל החרדים:evil:

בגלל שלאחרונה חלה הפתחות במגזר החרדי ישנם לא מעט חרדים שלא יביאו הרבה ילדים בגלל שאין להם כסף.

מערכת הנתינה החרדית כוללת משלוחים עד הדלת ביום חמישי לקראת הערב של כל מוצרי המזון כדי שלאנשים יהיה מה לאכול בשבת.

מעבר לבושה הטבעית של המקבל/הנצרך, הבעיה היא שזה נתפס כתקין כי החינוך שמקבלים אומר שזה בסדר להיות עני (ראה ערך סיפורי רבי עקיבא).

fiat x1/9

פורסם

חוץ מזה, אני מאוד אוהב את הגישה של "אין בארץ עניים אם מוציאים את החרדים ואת הערבים". אני מניח שבחלק ממדינות אפריקה, אם נשאיר רק את המהנדסים האירופאים שבאים לעבוד שם לכמה שנים, ונתעלם מהאוכלוסיה המקומית, גם נגלה שאין בעיה של עוני באמת. אבל זו בדיוק הבעיה: גם הבדואים, גם הערבים וגם החרדים הם עדיין אזרחי ישראל.

הכי פשוט זה לבוא ולהגיד שלא מעבירים יותר אפילו שקל לאף מהם, אבל איזו בעיה זה יפתור בדיוק, חוץ מאת זה שחלק מהכותבים כאן יפסיקו להרגיש פראיירים? המטרה היא בסוף לדאוג לכך שכל ילד ממשפחה כזו יגדל ויהיה אזרח שעובד ותורם לחברה סביבו. את זה אפשר להשיג בחינוך ואולי בחלוקה שונה של הכסף (כמו שמציע נהג לילה), לא בזה שניתן לעניים חצי לשרוד - חצי למות, ואז נתפלא שעוד דור יהיו עוד יותר עניים, האחוז שלהם באוכלוסיה הכללית יצמח וכו'.

אני, אגב, מכיר 3-4 משפחות של לא חרדים ולא בדואים, עם 2-3 ילדים, שחיות מתחת לקו העוני, מסיבות שונות. ולא, הם לא מסתובבים עם אייפודים חדשים ונוצצים, והם ומתפרנסים ממקצועות מכובדים כמו איסוף בקבוקי פלסטיק ברחוב.

למה מהנדסת רוסיה שבא לארץ בגיל 30 הלכה לעבוד בניקיון וב2-3 משרות כדי לפרנס את ילדיה וכך גם בעלה, והיום חלק נכבד מהאוכלוסיה הרוסית מאיישים עמדות בכירות בשוק ההייטק ובמקצועות נוספים?

הכל מתחיל בחינוך! (ברור שצריך גם גנים אבל לא רק) אין היום אף אחד שעוצר ילד ללמוד לפחות עד שיסיים תיכון. ויש מספיק סטודנטים אחרי צבא שמשלמים לעצמם גם על שכירות וגם על לימודים תוך כדי מלצרות או עבודה בשמירה.

מי שעוצר את הילדים הבדואים והחרדים מלהתקדם בחיים זה התרבות והמשפחות שלהן!

הדיון כאן הוא כיצד אנחנו כחברה, יכולים לגרום להורים של הילדים הללו להבין שבשביל שיהיה לילדים שלהם עתיד טוב יותר הם צריכים לדחוף את הילד ללמוד, ולא לא רק תורה או קוראן, או גניבת עופות.

זה נכון שיש אי שיוויון גדול מאוד כלפי אוכלוסיה ערבית, בזה גם צריך לטפל , אבל כל הנושא הזה של קצבאות לאוכלוסיות הללו שמחנכות את הילדים שלהם לתרבות פרימיטיבית היא בעיה שלי ושלך, כי אנחנו מממנים את זה וזה גם הקונספט של הממשלה שלנו.

יש מקום בשינוי השיטה והאכיפה בנוגע לקצבאות הללו

SEAT LEON TSI 1.2 2012

• תוכן חדש...