Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברמת העיקרון אתה צודק.

אבל מהניסיון שלי, לא תמיד זה שביקש את המחיר הגבוהה ביותר הוא זה שיעשה את העבודה הטובה ביותר.

אני לא מדבר על מי שביקש 200 שקל לצבע כללי.

אבל אחד יכול לבקש 1200 והשני יכול לבקש 2000 שקל.

אתה משלם עבור עבודה ולא עבור מוצר.

בכלל לא בטוח שזה שביקש 2000 ש"ח יעשה עבודה טובה יותר, לפעמים זה יכול גם להיות הפוך.

הטישטוש יכול להיות מושלם ולא תראה דבר, השאלה היא כמה זמן זה ישאר כך, ההכנה לצבע חשובה לא פחות מהצבע עצמו ואותה אתה לא רואה.

תגש לפחח שהרגשת אצלו הכי נוח, זה שעשה רושם רציני וידע מקצועי.

ותקווה לטוב.

או שתלך עם המלצות.

פורסם
מה שיעשו אצלך סביר להניח זה צביעת החלק האחורי וטישטוש בנקודות הצרות ביותר, מסומן בירוק.

לא צובעים את כל הקורה.

לפי התאור שלך, אצלי ברכב (פראדו) במקרה של פגיעה הכנף האחורית הם צרכים לצבוע את הכנף הפגועה את הגג ואת הכנף של הצד הנגדי.

לפי התאור שלי זה מה שבנוגע לרכב שלי .

הפחח\ים אמרו לי באותם מילים שאמרתי פה , בשביל שלא יהיו הבדלי צבע הוא צובע את כול הכנף .

לגבי הרכב שלך זה סיפור שונה ואי אפשרי להשוות אותו לרכב שלי .

בכול מקרה כבר תיקנתי את המכה + צבע + תיקונים קטנים באזורים אחרים = יצא מושלם :)

פורסם
לפי התאור שלי זה מה שבנוגע לרכב שלי .

הפחח\ים אמרו לי באותם מילים שאמרתי פה , בשביל שלא יהיו הבדלי צבע הוא צובע את כול הכנף .

לגבי הרכב שלך זה סיפור שונה ואי אפשרי להשוות אותו לרכב שלי .

בכול מקרה כבר תיקנתי את המכה + צבע + תיקונים קטנים באזורים אחרים = יצא מושלם :)

דרך אגב אפשר גם לצבוע את כל הכנף ולא להתאים את הצבע כמו שצריך אבל זה כבר לא משנה.

אני שמח שיצא לך טוב.

• תוכן חדש...