Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדאי שמי שמוצא מוצרים שאנו צריכים, משתמשים בהם יספר על זה בפורום.

אני מצאתי ביום חמישי מרסס לחץ של 1 ליטר, (דגם תבור עם זה משנה) בחנות בנס ציונה שנקראת - טכנוטופ, במחיר של 19 ש''ח.

המרסס הזה מעולה לעבודה עם ONR.

ביום שישי, במכון שטיפה בכניסה לאזור תעשייה רחובות (מול זני למי שמכיר), רכשתי את Meguiar's Gold Paste Wax במחיר

של 90 ש''ח. המחיר הכי זול באינטרנט הוא 88 ש''ח, לפני משלוח של 20 ש''ח מינימום! זאת אומרת 108 ש''ח.

מקווה שעזרתי.

C4 1.6 thp exclusive Made in France- Prefected in my garage

פורסם

אחלה רעיון!

אני אכין בקרוב מסמך לגוגל דוקס שיהיה ניתן לעדכן בו כל הזמן מוצרים טובים במחירים טובים!

על הדרך אמליץ על כמה מברשות במחירים סבירים בעקבות שאלה שקבלתי בבוקר לפרטי.

http://www.ebay.com/itm/Valet-PRO-Large-Sash-Detailing-Brush-Ideal-for-Car-Door-Shuts-/200911141308

מוצר קלאסי שכולם מכירים, מחיר סביר, במידה ואתם מזמינים מ אתרים בUK עדיף כבר לקנות מהם ולחסוך מחיר שילוח.

http://www.ebay.com/itm/NEW-SET-3-ROUND-ARTISTS-PAINT-BRUSHES-WASH-SASH-BRUSH-ART-CRAFTS-/370602294291

בערך 11 ש"ח ליחידה, נוחות טובות ועושות אחלה עבודה

http://www.ebay.com/itm/Envy-Brushes-5-brush-set-the-original-and-best-/160908922447

הסט האולטימטיבי, בזמנו חבר הביא לי אותו כשטייל בארופה, המשלוח קצת מייקר.. אני משתשמש בהם לפנימי,חיצוני,ניקוי מארז מחשב ומה לא.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אני מצאתי ביום חמישי מרסס לחץ של 1 ליטר, (דגם תבור עם זה משנה) בחנות בנס ציונה שנקראת - טכנוטופ, במחיר של 19 ש''ח.

ביום שישי, במכון שטיפה בכניסה לאזור תעשייה רחובות (מול זני למי שמכיר), רכשתי את Meguiar's Gold Paste Wax במחיר

של 90 ש''ח. המחיר הכי זול באינטרנט הוא 88 ש''ח, לפני משלוח של 20 ש''ח מינימום! זאת אומרת 108 ש''ח.

מקווה שעזרתי.

מזה מרסס לחץ?

פורסם

במילים אחרות זה שפריצר....אתה שופך לתוכו מה שבא לך להתיז ואתה מפמפם עם הידית של המיכל ויכול לרסס בלחץ לאורך שניות ארוכות מאוד עד שתצטרך לפמפם שוב (:

איפה שאני עובד משתמשים בהרבה כאלה....אם לא טועה זה עולה 50 ש"ח ליחידה אז המחיר שמצוין פה לשימוש ביתי נראה אטרקטיבי.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

שפריצר פשוט שעובד מצוין ב3 ש"ח, אני מעריך של כ400 מ"ל, ניתן לרכוש בחנויות איפור סיטונאית. אני קניתי באשדוד ליד תחנה מרכזית, שעולים למעל מהBLACK במדרגות, ממשיכים עד הכביש הראשי, החנות ליד אייבורי. קניתי 2 שפריצרים ב6 ש"ח.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

את המרסס שלי רכשתי בחנות למוצרי גינון שעלה 10 ש"ח למיכל ליטר. מוכרים שם גם מרססים כאלה עם הידית שמפמפמים במחירים שפויים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

מקווה שעזרתי.

אני גם מרחובות, תודה על העדכון, אקפוץ

למקום.

Adi - אתה גם מרחובות?

פורסם
במכון שטיפה באיזור תעשיה רחובות יש הרבה מוצרים ?

Adi89, היכן ראית שרשום הרבה? (או שלא הבנתי מה אתה שואל)

יש שם עמדה קטנה של מוצרי MEG.

יש מספיק דברים. תבואו מראש כשאתם יודעם את מחיר האינטרנט של המוצר. אחרת על בקבוק קטן הוא יבקש 100 ש''ח, אבל ברגע שתוכיחו אותו הוא ירד למחיר האינטרנט, רק שחסכתם את דמיי המשלוח.

C4 1.6 thp exclusive Made in France- Prefected in my garage

• תוכן חדש...