Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתם מתלוננים, תראו את החלק הטוב בקטע.

בזכות סמל"ת אתם יכולים להריץ את המק"ט באיביי ולהזמין אותו בפחות. :-P

גם אצל שאר היבואנים המחירים לא כל כך זולים, אבל לא נראה לי שהם מפרסמים ככה מק"טים.

האמת היא שהרוב דווקא מפרסמים מק"טים, בהתאם לנוהל של משרד התחבורה:

רוצה לקסוס?

שברולט

מכשירי תנועה (ג'יפ / דודג' / סוזוקי / פורשה / קרייזלר ) כאן

דווקא בקרסו לא מצאתי, רק את זה:

http://www.quatro-digital.com/clients/carasso/pricelist/

אולי כדאי לעשות רשימה מרוכזת של כולם.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אצל שאר היבואנים המחירים לא כל כך זולים, אבל לא נראה לי שהם מפרסמים ככה מק"טים.

+1!

תפסיקו להשוות עם איביי, להם אין מחסנאי, ופקידה ושליח ובעל-בית.

תשוו עם יבואנים אחרים.

משכנתא זה קל

פורסם

אבל אז איך יעבירו קטעים בלרדת על מישהו ולהרגיש דפוקים?

אני מהמר שאין הבדל גדול במחירים של קבוצות החלפים בין היצרנים השונים. אצל כולם נמצא מחירים מופרכים למנועים ועוד מכללים גדולים שאף אחד לא באמת רוכש.

הדברים האלו יושבים שם בעיקר לשימוש חברות הביטוח שמעריכות נזקים לפי המחירונים האלה.

כשרואים מחירים כאלה מבינים איך רכב של מאות אלפי שקלים מושבת או הופך לאבדן להלכה על נזק שלפני שנים ספורות היה מתוקן בלי בעיה.

לא יודע אם הם מחויבים לפרסם את המחירונים או לא אבל שרשור כזה בטח לא תורם לרצונם לשתף.

פורסם

אני מהמר שאין הבדל גדול במחירים של קבוצות החלפים בין היצרנים השונים. אצל כולם נמצא מחירים מופרכים למנועים ועוד מכללים גדולים שאף אחד לא באמת רוכש.

הדברים האלו יושבים שם בעיקר לשימוש חברות הביטוח שמעריכות נזקים לפי המחירונים האלה.

כשרואים מחירים כאלה מבינים איך רכב של מאות אלפי שקלים מושבת או הופך לאבדן להלכה על נזק שלפני שנים ספורות היה מתוקן בלי בעיה.

לא יודע אם הם מחויבים לפרסם את המחירונים או לא אבל שרשור כזה בטח לא תורם לרצונם לשתף.

אף אחד לא שואל אותם. אלו הוראות משרד התחבורה. הבעיה היא למה לא עושים כלום לאלו שאינם מפרסמים.

פורסם

כל העניין פה זה לא לקבל את המק"ט דרך מוסך/בדיקה ברכב/שיטוט ברשת.

כאן מק"ט רשום שחור על גבי לבן, רק להעביר אותו לאיביי ולחפש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אחת הסיבות לקנות רכב שמשווק בארה"ב הוא זמינות ומחירי החלקים בEBAY. אין לגרמניות מתחרות שם. איטלקיות וצרפתיות כבר הרבה יותר קשה למצוא (ולרוב לא מארה"ב אלא מבריטניה, עם היצע קטן יותר).

כמעט כל הגרמניות מצטיינות מבחינת EBAY, להוציא דברים שלא משווקים שם כמו סדרה 1 (משווקת חלקית), A קלאס וכו'. גם מיני זה סבבה.

ספציפית בGTI, זה החיים הכי קלים שאפשר. יש לי עשרות מקורות לכל חלק ואין דבר שאי אפשר למצוא אונליין ובמחיר סביר. מקורי, תחליפי, משופר, מה שרוצים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הגם אתה ברוטוס :wink: למה , פורקה ,,

שרשור כזה בטח לא תורם לרצונם לשתף.

כן סמל"ת לכלכו , הפיצו מחירון אמיתי וגרוע מאוד , ועכשיו אנו יודעים איך מנצלים אותנו , וכן אותנו , אנחנו המשלמים לחברות הביטוח .

ואנחנו משלמים גם כלקוח פרטי .

ואני כחבר במשפחת אלפא , מעניין אותי איך חברות אחרות מתנהגות וגם איך מתנהל היבואן של רכבי , אני בעד רווח הוגן - וגילוי נאות .

מה עוד כי זה החוק - ולא גחמה כזו או אחרת - ולשם כך נחקק החוק הנ"ל , לידיעה ולהגנה על הצרכן .

אנו כצרכנים צריכים לאחד כוח ולשתף במידע , ידע זה כוח .

רק כך ידעו החברות הגדולות כי אנו לא טיפשים ומענישים חברות חזיריות .

עד-היום השרות של אלפא היה מעולה , והם קבלו מחמאות , אז מחאות כעת אסור .

אבל , או הם ביצעו טעות בתמחור המפורסם כאן.

או אולי בטעות , סמל"ת חשפה חלק חזירי שלהם - הלוואי ויתעוררו , ויודיעו כי הם מתקנים את המחירון ההזוי הנ"ל .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כנסו למחירון חלפים של פורשה, יותר זול להחזיק פורשה בארץ לפי מחירי החלפים במקום איזו איטלקיה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

עברתי על ארבעת הקישורים שפורסמו כאן, של סמל"ת, לקסוס UMI ומכשירי תנועה. אצל כולם יש מחירים גבוהים לחלפים מסוימים ומחירים סבירים לחלפים שאנחנו הצרכנים באמת צורכים.

מה הרעיון מאחרי זה לא ברור לי, אולי ביטוח כמו שהסבירו, אבל ברור שאף אחד לא קונה מזרק ללקסוס ב3700 ש"ח או כרית אויר לאימפלה 2002 ב4000 ש"ח או ריפוד לדלת של ג'יפ ב5684.4 ש"ח או קליפר לבלם של לנצ'יה תמה ב3200 ש"ח.

זה מומחש הכי טוב במחירון הצמיגים שמפורסם במכשירי תנועה

מתי בפעם האחרונה מישהו קנה צמיג ברידג'סטון 225/16 ב3363.8 ש"ח?

פורסם

ומה זה מסגרת למושב 2005 עולה 31,875.....

אני שואל ברצינות... יכול להיות מעטפת הגנה על הדלת?

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אז מה

גם טבעות יהלום מפורסמות במחיר מלא ועושים עליהן הנחה של 80%.

הכל פוזה פתוח למיקוח ומשא ומתן.

גם הם יודעים שעם תמחור כזה הם יסיימו כמו הסוחר החביב שיצא לפנסיה ומכר את כל המלאי שלו לברזל.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

מניסיון אישי המחירים לא כ"כ מופרכים... עבור משאבת ABS ל-156, חלק שידוע כבעייתי, דרשו ממני מעל 20 אלף ש"ח. פעם הגזלנים עוד היו מחויבים להחזיק את כל החלקים הללו ולהפטר מהם בסוף ככל שלא ימכרו מה שהוביל לתמחור הגיוני יותר ושחרר לשוק חלפים במחיר שפוי לקראת סוף חיי הדגם. היום פשוט נוקבים במחיר בן 6 ספרות בבחינת "עזבו אותנו באמ'שכם".

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...