Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתעניין ברכב עד 20000

ש״ח ואלו שני הרכבים שמאד קורצים לי.

אשמח לשמוע דעה ממישהו על שני הרכבים האלו

ואיזה מביניהם יותר אמין שזה הכי חשוב לי.

הצרכים שלי נסיעות בתוך העיר ופעם פעמיים נסיעות

מחוץ לעיר.

תודה ושבת שלום.

imprza new age

• אחראי פורום
פורסם

יכול לחוות רק על הלאנטיס. שלנו מודל 2001, כמעט 200 אלף ק"מ. 1.6, GLX, אוטומטית כמובן.

אמינות גבוהה מאוד. עשתה אצלנו כ-62 אלף ק"מ ב-4 שנים, חוץ מטיפולים שוטפים ובלאי סטנדרטי (בלמים, מצבר וכו'),

היתה רק תקלה אחת של חיישן אוויר (כמה מאות ש"ח למקורי).

אם אתה גר בסביבה הררית אז היא צפויה להתאמץ ולהיות מעט איטית יחסית לאחרות, אבל בתנועה רגילה היא בסדר גמור.

צריכת דלק משולבת (הררי, עירוני, פקקים, בין עירוני שווה בשווה) אצלנו 1:11.5. טיפולים וחלפים זולים.

מתכננים למכור בקרוב, אגב :-P

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש לי את שתיהן במשפחה, שתיהן אמינות באופן אבסולוטי, האימפרזה מעט פחות חסכונית בדלק.

אם זה לא מטריד אותך הייתי ממליץ להתמקד באימפרזה GX החזקה והמאובזרת יותר, עם מנוע

2 ליטר והנעה מלאה. צריכת הדלק שלה דומה לדגם ה-1.6 ויש אפילו אחת כזו למכירה בפורום.

אני תוהה מדוע ניסן אלמרה ומיצובישי לאנסר קלאסיק אינן ברשימה.

פורסם

הייתי שוקל גם את הסוזוקי באלנו, המאזדה דמיו והדייהטסו YRV.

הבאלנו תהיה חסכונית יותר, הדמיו וה-YRV ורסטיליות ומרווחות יותר בגלל הגובה והדלת החמישית.

בפן השלילי - לדייהטסו ולסוזוקי אין ABS (לא בטוח לגבי הדמיו) ולאחרונה יש כרית אוויר רק לנהג.

קיים דגם "סופר באלנו" עם שתי כריות אוויר ו-ABS, אבל הוא פחות נפוץ.

בתקציב הזה אגב אפשר לקנות גם יונדאי אקסנט צעירה בכמה שנים מהיפניות, יש לך משהו נגדה?

פורסם

אם אמינות בראש הרשימה, מצטרף להמלצת הסוזוקי בלאנו.

לגבי האימפרזה- הייתה לאחי כזו בעבר שעשתה למעלה מ 180 אלף קילומטר, ללא בעיה מיוחדת. ממש סוס עבודה.

פורסם

כמה שאלות קטנות.

אם צריכת הדלק לא כל כך שיקול אצלך (לאנטיס ואימפרזה) אז מה יש לך נגד ניסן אלמרה?

אני מודה שמעולם לא היה בבעלותי רכב אך יצא לי לנהוג על המון דגמים וניסן אלמרה הוא אחד הנוחים בקטגוריה (מעבר לעובדה שיש לו מוניטין אמינות גבוה מאוד).

להבדיל מהדעה הרווחת, הסוזוקי בלנו דווקא די נוחה לנהיגה ומדובר בהחלט ברכב אמין מאוד, החסרונות היחידים שאני יכול לחשוב עליהם- הבטיחות הנמוכה ושהרכב מ כ ו ע ר (אבל גם הלאנטיס הישנה והאימפרזה לא מלכות היופי)...

שוב, אם צריכת הדלק לא כזה שיקול אצלך אז למה לא אקסנט משנתון גבוה? סך הכל רכב מאוד נוח והבעיה היחידה שנתקלתי בו בנהיגה היה רעש של בלמים כשהדוושה בכלל לא לחוצה...

• תוכן חדש...