Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני צריך עצה לגבי מערכת שהתקנתי בקיה פיקנטו

1. מגבר גי בי אל gto1004

2. מקדימה מורל 4 אינטש וירטוס

3. בדלתות אחוריות 6.5 מורל דותק אוביישן

4 . סאב וופר של הרץ 350 ומגבר אמריקאי מונו לא זוכר את השם אבל משהו טוב

המערכת עצמה זה פיוניר עם בלוטוס דגם חדש לא זוכר את המספר סדרה

אבל בעיקרון אני לא מרוצה מהסאונד הוא נשמע ריק כאילו אין קיק כמו למשל שיש בקדימה של מזדה 3

למרות שאני מגביר שומעים אמנם חזק אבל כאילו לא ממלא , הסאונד הוא לא שמן

מה אתם חושבים שאני צריך לעשות? ולמה זה קורה?

פורסם

הסט של המורל אוביישן הוא נשמע טוב מאד היה לי אותו גם בפונטו ספייס אבל ההבדל הוא שה6.5 היו מחוברים בדלתות

הקדמיות, בפיקנטו זה 4 אינטש מקדימה חוץ מזה היה לי בידוד בפונטו, המערכות של פיוניר הם מאד אגרסיביות הבס והטרבל בהם חדים ויחד עם סט של מורל שגם ככה הם מאד נוטים בטוויטרים לכיוון מיד היי זה קצת נשמע לא טוב, שמסדרים ומורידים מהגבוהים באקוליזר זה נשמע חלול ומת

את המערכת הרכבתי במצקנטייפ שבהוד השרון

איך אפשר ליצור צליל עמוק באוטו ולא חלול מבלי לאטום דלתות בדיינמאט

פורסם

בשביל תחושת העומק צריך "להביא את הסאב קדימה",

את זה ניתן לעשות בכמה אופנים:

לחתוך את המידבאסים נמוך (שיתתנו באס, באזור השמונים או 60), שזה כשלעצמו קצת בעייתי עם דרייבר של 4", עד בלתי אפשרי בלי לגרום לו לנזק עתידי, אבל אתה יכול לנסות בווליום נמוך, רק בשביל לראות אם זה עוזר.

אם יש לך אפשרות של TA ("יישור זמן") ואתה עובד אקטיבי אז זה גם יכול לעזור להביא את הסאב לקדמת הרכב, תשחק טיפה עם השהיית הזמנים של הסאב (אם יש לך את האופציה אני אפרט איך).

והאופציה השלישית שהיא הכי פחות מועדפת, אבל היא הפשוטה מכורח הנסיבות (מידבאס 4"), לחתוך את הקומפוננט באזור ה -125 100HZ ואת הסאב בהתאם, לא רשמת איזה סאב יש לך אם זה 12" אז סביר להניח שמעל 100 הרץ הוא טיפה יעוות בווליום גבוה, אם יש לך 10" אז זה בסדר, בגדול אתה צריך לחתוך את הסט הכי נמוך שהוא יכול מבלי להתעוות, ואת הסאבב אותה הנקודה שנחתך הסט הקדמי.

קח בחשבון שיש לך רכיבים טובים, ומפה זה הכל עניין של כיוונים.

בהצלחה!

SCANSPEAK

פורסם

ברכב כזה בידוד בדלתות פחות קריטי כי הרמקולים יושבים בדשבורד.

רכיבים טובים.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

בעיקרון החיתוכים לפי המערכת הם של הסאב באזור ה50 ו- high pass מ125

הסאב הוא של הרץ sd 300 10

10 אינטש

אצל חבר שלי במזדה אין שום רכיבים טובים חוץ מהרמקולים שלא מחוברים למגבר ומערכת פשוטה

אבל כל הסאונד באופן כללי נשמע עם פוטנציאל טוב יותר

יש קראנציות בצלילים וזה לא נשמע חלול

הקיקים והבסים נשמעים ממלאים, אולי גם כי זה יושב בדלתות

בעיקרון לא הבנתי ממש איך אני גורם לזה

אפילו שאני יושב מאחורה ושם יש 6.5 בדלתות זה עדיין לא נשמע כמו שהיה בפונטו ששם שמעו יותר יפה

פורסם

אם הקומפוננט חתוך ב 125, שזה בסדר גמור יחסית לסט 4" והסאב חתוך בחמישים, אז יק לך בור בין התדרים 125 ל 50 , בגלל זה הכל נשמע חלול, אין אצלך מה שינגן "מידבאס" , תחתוך את הסאב ב 125, ככה שהוא ישלים את הקומפוננט, כנראה שתצטרך גם להנמיך אותו טיפה (להוריד עוצמה).

ועם הציוד שלך אין שום סיבה בעולם שתשווה מערכת מקורית למה שיש אצלך, הכל עניין של כיוונים.

SCANSPEAK

פורסם

אפשר לחתוך את הסאב גם ב 100 LPF , הבור הזה לא יהיה שמיע כבר.

בכל זאת גם 50 לסאב הזה , זה נמוך מדי.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...