Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אתמול התקינו לי ברכב דיבורית של בורי ושומעים זוועה, לא איכותי ועם חלונות פתוחים אתה בקושי שומע את הצד השני. בקיצור אני מאוכזב ומתכוון להגיד למתקין שיחליף לי את הדיבורית באחת יותר איכותית וכמובן בתוספת תשלום. אני לא יודע אם זה בעיה של הדיבורית או של הרמקול ואשמח אם תגידו לי אם החלפת רמקול תפתור את הבעיה. ואם לא אז על איזה דיבורית אתם ממליצים?

תודה.

פורסם

תאמת שאני מאד מופתע, לרוב הדיבוריות של בורי הם בין הטובות ביותר, כנראה שההתקנה לא טובה, אולי המיקרופון רחוק ממך מאד? אולי הרמקול חסום ע"י משהו שמפריע לו?

מאיזה דגם הדיבורית?

SCANSPEAK

פורסם

Parrot 9200

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

הפארוט יקר לי מדי. מחפש משהו פשוט וטוב. המקרופון לא רחוק ממני ואנשים שומעים אותי טוב. בנוגע לרמקול הוא לא רחוק ממני ובנוגע להתקנה זה התקנה של מתקין שעובד במקצוע ולא סתם מישהו. אין לי מושג איזה סוג הדיבורית אבל אני יודע שיש אותה להרבה. זה הדיבורית עם ה3 כפתורים: כפתור בלוטוס ושני כפתורי פלוס ומינוס לווליום.

• תוכן חדש...