Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לבדוק סטרואן קסנטיה כדי לרכוש לי אחת כזו ולפי הבדיקה ישנה "תקלה קטנה" בגיר .כשהרכב קר הרכב תקוע על הילוך שלישי וכשהוא מתחמם הרכב נוסע חלק ומעביר הילוכים בצורה טובה מאד.האם התקלה ידוע ברכבים מסוג זה?וכיצד ניתן לפתור אותה?

פורסם

אם התקלה הזו היתה מתרחשת בכל מצב קר או חם הייתי אומר שאי אפשר לדעת ללא בדיקה מקיפה במוסך.

מנסיון אני יודע להגיד שאם התקלה מופיעה רק כשהאוטו קר , זוהי בעיה של וויסות לחץ השמן בגיר , והחלפת

שסתומי וויסות הלחץ ביחד עם טיפול במוח והחלפת שמן תפתור את הבעיה בעלות של כ2000 ש"ח

פורסם

בדיוק ההפך,ווסת לחץ יש 1 לא כמה,ואם הייתה בעיה בווסת לחץ גם שהרכב חם ובעיקר שהוא חם והשמן דליל הבעיה מחמירה.

פורסם
בדיוק ההפך,ווסת לחץ יש 1 לא כמה,ואם הייתה בעיה בווסת לחץ גם שהרכב חם ובעיקר שהוא חם והשמן דליל הבעיה מחמירה.

שלום יניב

תחשוב על מה שאתה אומר, " גם כשהרכב חם ובעיקר שהוא חם והשמן דליל - הבעיה מחמירה" במקרה שלפנינו הבעיה מופיעה

רק כשהרכב קר, זה אומר בדרך כלל שאין בעיות מכניות בגיר גם לפי ההיגיון שלך, ואתה צודק ! ולכן כתבתי שבמקרים כאלה הבעיה תהיה

בדרך כלל בשסתומי וויסות הלחץ. ודרך אגב אז התקלה נובעת מלחץ גבוה מדי ולא נמוך כפי שבדרך כלל קורה.

אך בגלל שהמחשב מכניס את הגיר למצב חירום בגלל כל תקלה זה מה שקורה גם במקרה הזה.:?

• תוכן חדש...