Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיר מינימלי לדעתי כבר שולל התקנת מגבר. ב2000 ש"ח לא תקבל חלקים טובים+ חיווט+עבודה איכותית.

אם אתה לא מחפש להשקיע יותר מדי אבל כן מעוניין לקבל תוצאות יחסית טובות, ממליץ לך לחפש איזה HU של פיוניר או קלריון שעונה על הדרישות שלך (USB ,BLUETOOTH), קומפוננט של מורל (טמפו או מקסימו) לקדימה ו6X9 מאותה סידרה למגש האחורי. זה לדעתי יייתן לך את השיפור הכי טוב במחיר הכי נמוך,, בלי להיכנס לכל מני סיבוכים עם התקנות במחירים זולים וכדומה.

אני יודע שביקשת לא להחליף רמקולים, אבל אם לא תחליף מאיפה השיפור יגיע?

פורסם
מחיר מינימלי לדעתי כבר שולל התקנת מגבר. ב2000 ש"ח לא תקבל חלקים טובים+ חיווט+עבודה איכותית.

אם אתה לא מחפש להשקיע יותר מדי אבל כן מעוניין לקבל תוצאות יחסית טובות, ממליץ לך לחפש איזה HU של פיוניר או קלריון שעונה על הדרישות שלך (USB ,BLUETOOTH), קומפוננט של מורל (טמפו או מקסימו) לקדימה ו6X9 מאותה סידרה למגש האחורי. זה לדעתי יייתן לך את השיפור הכי טוב במחיר הכי נמוך,, בלי להיכנס לכל מני סיבוכים עם התקנות במחירים זולים וכדומה.

אני יודע שביקשת לא להחליף רמקולים, אבל אם לא תחליף מאיפה השיפור יגיע?

אהלן, קודם כל, אולי שכחתי לומר את שמי, אני אלעד, נעים מאוד :)

אני, לפחות אחרי שיחות עם אנשים מהפורום, בוודאות מתכוון להחליף את הרמקולים קדמיים - אכן מתלבט, אבל שמתי עין על המורל (הדגם עדיין לא סגור).

כן מעניינת אות יההצעה שלך, לגבי רמקולים 6X9: אפשר הסבר לאופי רמקולים כאלה? הם מחליפים במידה מסויימת את היכולות של סא או הם "סתם" כמו רמקולים פשוט אחוריים ברכב?

אולי באמת אם אקנה יחידת ראש איכותית, קומפוננט איכותי ורמקולים 6X9 זה יעשה א העבודה? אתה גם אומ שזה הרבה פחות עבודה לחבר את הסיפור הזה?

אגב, עדין לא שולל לגמרי את הוספת מגבר וסאב, אני פשוט באמת שומע כל שיותר דעות.

התקציב שלי? שאלה טובה, כשפתחתי את האשכול חשבתי שעד 1,000 ש"ח אני אסגור את השדרוגון שלי, עכשיו אני יותר בכיוון של 2,000-2,500 ש"ח.

נוהג בפיג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2007.

פורסם

אלעד שלום ובוקר טוב,

היו לא קצת שרשורים ודעות עד ההחלטה ש9*6 פשוט לא עושים את העבודה,

הם לא איכותיים, הם מעוותים את הצליל, ויוצרים בלאגן,

ה9*6 איכשהו נותנים סוג של באס, זה לא תחליף ראוי לסאב, אבל למי שמוכן להתפשר זה אולי יכול לעבוד.

פורסם
אלעד שלום ובוקר טוב,

היו לא קצת שרשורים ודעות עד ההחלטה ש9*6 פשוט לא עושים את העבודה,

הם לא איכותיים, הם מעוותים את הצליל, ויוצרים בלאגן,

ה9*6 איכשהו נותנים סוג של באס, זה לא תחליף ראוי לסאב, אבל למי שמוכן להתפשר זה אולי יכול לעבוד.

הבנתי אותך; ירדתי מהרעיון וחזרתי לסאב.

פורסם

תבדוק אפשרות לא לחתוך את המגש אלא להשתמש בהכנה לרמקולים אחוריים שכבר קיימת בדלתות האחוריות. יש את המקום להם, וגם את הצינור להעברת החוטים בדלתות, אבל אין לשם חיווט. אני התקנתי שם במקום במגש, לא אוהבת לחתוך...

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

מהמלצה של אנשים פה כדאי לי להאזין למערכות כדי לדעת למה אני מתחבר. אני לא יודע אם זה המקום לשאול,

או אם זה "חוקי" לשאול - אבל יש מקומות בירושלים שאפשר ללכת אליהם להקשיב מערכות?

או

האם יש גולשים מירושלים שיסכימו לי להגיע אליהם כדי לשמוע מערכות מסויימות? אני מחפש סט בסכום של עד 500+-

והבנתי שהקומפוננט של MOREL נחשב טוב, אני מדבר על הטמפו. אם למישהו יש את המערכת הזאת או קומפוננט של

JBL בסכום הזה אשמח להגיע.

trip_88 הציע לי מיוזמתו להגיע אליו אבל הוא קצת רחוק לי. אני אשתדל לקפוץ אליו כי יש לו משתי החברות, אבל בתקופה

של השבוע וחצי הקרובים אני מאוד עמוס, אז לא ייצא לי (חוץ מזה שהולכים להיות בירושלים ובכביש 1 כמה ימים מזעזעים

בגלל אובמה).

פורסם

אם המגש,לא חתוך תמיד עדיף לא לחתוך. לדעתי אנשים מגזימים עם הדברים הרעים על 6X9. ברור שהם לא תחליף לסאב, אבל מצד שני הם אחלה פתרון למי שלא מחפש להשקיע אבל מחפש לשדרג את השמע ברכב.

קומפוננט הכי פשוט יעלה לו בסביבות ה 400 -500 וזה משהו שצריך להיזהר אם קונים מיד שניה, מגבר נגדי 500 600 (אם נלך על יד שניה) סאב, עם תיבה עוד 450 (אם לא יותר). הגענו כבר ל 1550, וזה בלי HU. במה שנשאר מהסכום, בהנחנה והוא באמת ימצא את המחירים האלה, מאוד קשה למצוא התקנה איכותית.

• תוכן חדש...