Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כמה חודשים השלט ברכב שלי סיאט קורדובה שנת 2000 החל לעשות בעיות בכך שהקליטה הלכה והדרדרה כך שהייתי צריך לשחק איתו בכל מיני פוזיציות קרוב לרכב כדי שהוא יפתח אותו משכתי ככה תקופה עד שלאחרונה הוא הפסיק לעבוד ביכלל ואני חייב לפתוח את הרכב ישירות מהמפתח החלפתי סוללות והדבר לא עזר

יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה באופן עצמאי ?

תודה רבה לעוזרים :)

פורסם

גם לי יש שלט מפתח מקורי לסיאט איביזה, ניסיתי להזמין מהיצרן עוד אחד שיהיה למקרה חירום וזה עולה מעל 1000 ש"ח. פניתי למשכפל, הוא הציע לי שלט חלופי של סקודה בכמה מאות שקלים אז ויתרתי על העניין (זאת האופציה הכי טובה שלך).

פורסם

אני מאמין שיש פיתרון יותר טוב מלהזמין מפתח חדש אפשר לקדד אותו מחדש או משהו בסגנון ..המפתח הרי לא אבד הוא קיים ועבד עד לפני כשבוע פשוט השאלה היא מה הסיבה שהוא הפסיק לעבוד ומה הם הפתרונות הקיימים לבעיה הזו

פורסם

מנסיון,אחד הרכבים בביתי הם סיאט קורדובה,השלטים אכן היו עושים צרות לעיתים תכופות אך יש לזה פיתרון קל. מאחר ואני מבין קצת באלקטרוניקה,וזהו תחביב עיקרי שלי , פתחתי את השלט,הלכתי לנות אלקטרוניקה וקניתי זוג כפתורים חדשים , הלחמתי אותם והשלט חזר לפעול, אך אם מנגנון הנעילה לא מגיב למרות שהשלט עושה אור בלחיצה - יש ללכת לבעל מקצוע שברשותו מחשב מיוחד שיכול לקודד את השלט. בביתי קיימות מס' מכוניות סיאט קורדובה שנת 2000 ,רכב נחמד חזק מאוד, אך בדברים קטנים כאלו יש לו בעיות וזה ידוע:-D

בהצלחה

• תוכן חדש...