Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הרעיון של כביש אגרה אני שונא, והייתי אחד המתנגדים לכביש הזה אבל אתמול הייתי צריך לקפוץ לרמת גן לסידורים והמחשבות על הפקקים ומציאת חנייה בעיר עשו לי כל כך רע שהחלטתי לבדוק תחבורה ציבורית. מהר מאד הגעתי לאפשרויות שמציע הנתיב המהיר.

פעם ראשונה בכלל שאני נכנס לנתיב המהיר, כל המידע היה קיים בצורה מאד ברורה באתר שלהם, הגעתי עם הרכב חניתי,חיכיתי 7 דקות בדיוק לאוטובוס,עוד 12 דקות וירדתי באבא הלל. כל זה בלי לשלם אגורה.

קל מהיר ומהנה.

בדרך חזרה אותו סיפור 5 דקות לאוטובוס, 20 דקות לחנייה וירידה בתחנה ליד הרכב.

האמת הייתי מופתע מהקלות והמהירות של החנייה והנסיעה.

ממליץ לכולם.

פורסם

יש שם בכביש החוף הנתיב המהיר של התחבורה ציבורית, בזמן שכולם בפקקים האוטובוס נוסע לו בכיף.

פורסם

בדקתי גם אופציה זאת ומעדיף מפאתי מודיעין (ענבה), שזה עוד יותר בטוח לפני הפקקים ויש הרבה חניה, ברכבת.ממחלף בן שמן עד שפירים יש כבר עומס גם בבוקר וגם אחה"צ.שים לב שהחניות בשפירים לא מלאות אף פעם. עשו את הרעיון הנכון במקום הלא נכון. היה צריך להיות בכפר דניאל הכי מאוחר.

פורסם
יש שם בכביש החוף הנתיב המהיר של התחבורה ציבורית, בזמן שכולם בפקקים האוטובוס נוסע לו בכיף.

עד שלמישהו אחד נמאס וגם הוא נכנס לנתיב. ואז עוד אחד, ובסוף הנתיב הזה מתמלא ברכבים גם. והחלק העצוב, גם ניידות משטרה, שאין להן כוח לעמוד בפקק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מה שמפתיע אותי בנתיב הזה בכביש החוף הוא שהפקיעו את השוליים מהציבור, מה עושה מי שנתקע עם הרכב, איפה הוא יעמוד ויחליף גלגל או יחכה לגרר ?

פורסם
עד שלמישהו אחד נמאס וגם הוא נכנס לנתיב. ואז עוד אחד, ובסוף הנתיב הזה מתמלא ברכבים גם. והחלק העצוב, גם ניידות משטרה, שאין להן כוח לעמוד בפקק.

האמת שמדי יום ראשון אני נוסע לבסיס בכביש הזה ואף פעם לא ראיתי מצב שבו סתם מתחילים להיכנס מכוניות.

אני דווקא זוכר קטע מצחיק שישבתי מקדימה, בדיוק אחד הרכבים ניכנס לנתיב הזה, אז הזקנה שישבה במקומות הראשונים באוטובוס התחילה לצלם את הרכב ומעניין אם הגיע אליו מתנה בדואר :-D

מה שמפתיע אותי בנתיב הזה בכביש החוף הוא שהפקיעו את השוליים מהציבור, מה עושה מי שנתקע עם הרכב, איפה הוא יעמוד ויחליף גלגל או יחכה לגרר ?

מי שנתקע, כנראה יתקע את כולם :lol:

פורסם

זה תלוי מתי אתה נוסע. בתחילת הפקק מפולג עד ווינגייט, באזור 6 וחצי בבוקר, כבר מתחילים לבצבץ אנשים שעוקפים את הפקק בשול.

החל מ8, כשהפקק כבר עד הרצליה פיתוח, יש הרבה רכבים בתח"צ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חיימי, אתה לא צודק.

אני מגיע מדי בוקר מראשון, חונה בחניון ולוקח שאטל לעבודה. חוסך כ 20 דק׳ פקק, חניה ודלק.

כמובן שלמי שבא מאיזור הבירה היה עדיף מזרחית יותר אבל הנתיב המהיר כיסה את החלק הקריטי והפקוק ביותר. אחרי 0930 כבר נשארות חניות בודדות בלבד, אולי מה שאתה רואה פנוי מהרכבת אלו חניות הנכים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אחד הדברים היותר מפתיעים שהשאטלים של הנתיב המהיר הם כמו פרארי, תאוצה כזאת מגניבה של שאטל (מינוס 12 מקומות) הרבה זמן לא ראיתי.

המבאס הוא שיש גם אוטובוסים שהנהגים שם יותר איטיים.

אגב,

לגבי כיוון חזור, אתה יכול לפעמים להיתקע 10 15 דק' בכיף עד שמגיעה ההסעה חזור. אבל בגדול זה מומלץ

Polo 2012

• תוכן חדש...