Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי פיגו 306 2001

2 החלונות האחוריים בעלי מנגנון ידני,ושניהם סובלים מבעיה זהה-החלק שמונע "נפילה" של החלון נשבר,וכעת אפשר בקלות,באמצעות הפעלת כח יד בלבד,להוריד את החלון למטה. כמובן שזה קורה גם לבד עם כל קפיצה קלה בבמפר.

פירקתי את ריפוד הדלת על מנת לאתר את התקלה,וכמובן שכיאה לפיגו,העניין מסובך משחשבתי.

נראה כי מנגנון ההרמה מוברג מבפנים,כלומר ממש צריך עבודת פחחות רק בשביל לפתוח את הדלת,ולפתוח את הברגים.

חיפשתי בפורום אשכולות על העניין,אך כמעט הכל מתייחס למנגנונים חשמליים.

אשמח אם מישהו שיודע יסביר לי כיצד ניתן לפרק את המנגנון (בלי הצורך לפרק את כל הדלת..)

ובנוסף,אם אולי יש לאדם כלשהו את הפתרון כיצד למנוע את התופעה בפשטות (או שאולי אין ברירה ויש לקנות מנגנון חדש..)

תודה ושבת שלום

פורסם
שלום לכולם!

ברשותי פיגו 306 2001

2 החלונות האחוריים בעלי מנגנון ידני,ושניהם סובלים מבעיה זהה-החלק שמונע "נפילה" של החלון נשבר,וכעת אפשר בקלות,באמצעות הפעלת כח יד בלבד,להוריד את החלון למטה. כמובן שזה קורה גם לבד עם כל קפיצה קלה בבמפר.

פירקתי את ריפוד הדלת על מנת לאתר את התקלה,וכמובן שכיאה לפיגו,העניין מסובך משחשבתי.

נראה כי מנגנון ההרמה מוברג מבפנים,כלומר ממש צריך עבודת פחחות רק בשביל לפתוח את הדלת,ולפתוח את הברגים.

חיפשתי בפורום אשכולות על העניין,אך כמעט הכל מתייחס למנגנונים חשמליים.

אשמח אם מישהו שיודע יסביר לי כיצד ניתן לפרק את המנגנון (בלי הצורך לפרק את כל הדלת..)

ובנוסף,אם אולי יש לאדם כלשהו את הפתרון כיצד למנוע את התופעה בפשטות (או שאולי אין ברירה ויש לקנות מנגנון חדש..)

תודה ושבת שלום

בשביל בטחונך עדיף שתקנה מנגנון חדש אפילו תחפש באייבי במחיר זול יותר,אין לי אפשרות לפרסם קישורים כי אין לי מעל 25 הודעות אבל תריץ חיפוש באייבי כמעט בטוח שתמצא בזול..

או שתלך למגרש מפירוק ותמצא יש מלא מגרשים ומחסנים כאלה של יד שניה במצב טוב..

אתה יכול לשים בנתיים איזה משהו שהחלון לא יזוז אבל עדיף שזה לא יהיה קבוע כי בשביל בטחונך ובשביל שגם אנשים לא יוכלו לפתוח את החלון לבד ולגנוב את הרכב אתה חייב להחליף את המנגנון..

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

תודה על התגובה.

מי שיגנוב לי את האוטו רק יעשה לי טובה :wink:

בכל מקרה,מציאת מנגנון חילופי היא לא הבעיה שלי.

הבעיה היא איך מפרקים את הקיים באופן עצמאי.

עוד מישהו אולי?

פורסם

:lol: אל דאגה,זה לא מוברג מבפנים. הצרפתים לא עד כ"כ הזויים.

יש לך בורג אחד ממש בתחתית הדלת ועוד אחד מימין למנגנון, כמה שאני זוכר.

בערב (ב"ה בלי נדר) אעלה לך (מהבית) סריקה מההיינס של ה306.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

'בקשה- כמו שהבטחתי- מתוך ההיינס:

מצטער על האיכות- הסריקה המקורית לא משהו, ועוד נאלצתי להקטין כדי לעמוד במגבלות השרת.

מקווה שתצליח לקרוא משהו.

1 copy.pdf

2 copy.pdf

3 copy.pdf

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
'בקשה- כמו שהבטחתי- מתוך ההיינס:

מצטער על האיכות- הסריקה המקורית לא משהו, ועוד נאלצתי להקטין כדי לעמוד במגבלות השרת.

מקווה שתצליח לקרוא משהו.

המון תודה.

משומה נראה שאצלי זה מנגנון אחר,אבל ננסה

• תוכן חדש...