Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזדמנו לי כמה שעות פנויות ביוהנסבורג, ואני מחפש אטרקציות.

הייתי כבר במוזיאון האפרטהייד, עשיתי סיור בסואטו, טיילתי בכיכר מנדלה ובקניון של סנדטון. מעבר לזה, אני לא חובב גדול ש קזינואים, והבנתי שגן החיות שלהם לא משהו, ובשביל לראות חיות עדיף למצוא זמן לספארי נורמאלי.

אז קדימה, חובבי הז'אנר: איך מעבירים זמן ביוהנסבורג?

פורסם

אני בקרוב מגיע גם ליוהנסבורג לבקר אח שלי שגר שם,ואני בחיפוים אחרי כל מיני אופציות מוטוריות.

הינה אתר שאפשר לקנות דרכו כל מיני דברים(אין לי נסיון איתם)

http://www.adventurebookings.co.za/advanced-driving-courses

לא קראתי שיש לך רק כמה שעות :oops:.

אז הינה משהו מומלץ

http://www.lion-park.com/

Vw Polo GTI

פורסם
הזדמנו לי כמה שעות פנויות ביוהנסבורג, ואני מחפש אטרקציות.

הייתי כבר במוזיאון האפרטהייד, עשיתי סיור בסואטו, טיילתי בכיכר מנדלה ובקניון של סנדטון. מעבר לזה, אני לא חובב גדול ש קזינואים, והבנתי שגן החיות שלהם לא משהו, ובשביל לראות חיות עדיף למצוא זמן לספארי נורמאלי.

אז קדימה, חובבי הז'אנר: איך מעבירים זמן ביוהנסבורג?

פרטוריה יפה (אנדרטת הפורטרקרס מרשימה) ויותר שקטה.- ישר מ/לשדה"ת בלי להכנס העירה.

הגולד רידג'.

נ.ב. - יש לך כבר חויה - זה שיצאת בשלום מסנדטון וסואטו. הניגרים כנראה נרדמו בשמירה - לא ראו אותך.

פורסם
נ.ב. - יש לך כבר חויה - זה שיצאת בשלום מסנדטון וסואטו. הניגרים כנראה נרדמו בשמירה - לא ראו אותך.

אין לי מושג על מה אתה מדבר - סנדטון בטוחה בערך כמו צפון ת"א, ובמהלך היום אין שום בעיה עקרונית להסתובב כאן ברגל - ואפילו ללכת ברגל עד הקניון (כמו גם לסוכנות של אסטון מרטין, מקלארן, דוקאטי, ועוד רבות וטובות שיושבות כאן). לגבי סואטו, האזורים שאני הסתובבתי בהם מלאים תיירים, ואין שום חשש להסתובב בהם.

פורסם

תנסה להסתובב בלילה :wink:.

אני חוויתי שם חוויה לא ממש נעימה,

ושמעתי גם סיפורים שקרו בבוקר באור יום.

Vw Polo GTI

פורסם
אין לי מושג על מה אתה מדבר - סנדטון בטוחה בערך כמו צפון ת"א, ובמהלך היום אין שום בעיה עקרונית להסתובב כאן ברגל - ואפילו ללכת ברגל עד הקניון (כמו גם לסוכנות של אסטון מרטין, מקלארן, דוקאטי, ועוד רבות וטובות שיושבות כאן). לגבי סואטו, האזורים שאני הסתובבתי בהם מלאים תיירים, ואין שום חשש להסתובב בהם.

כמה התובבת שם שאתה כבר קובע "כמו צפון ת"א "?(לא דרום ?)

אותי שדדו 4 פעמים באפריקה,פעם הייתי קרוב לסוף כשהשיכור/מסומם לא היה מרוצה מכמה שהיה לי.

אחרי הפעם הראשונה שלך חזור הנה להשוואות עם צפון ת"א.גם במסלול התיירים,"י הבית של ויני מנדלה וטוטו הרגו.

פורסם

אותי כמעט שדדו ליד אלכסנדריה,אמצע הלילה רכב יצא מסימטה וחסם את הדרך ואיזה 2 משוגעים יצאו עם מחבט בייסבול ולום לכיוון שלי.

אח שלי סיפר לי שידידה שלו נסעה באמצע יום בחורצ'יק אחד זרק לה אבן על החלון ניגש לקח את התיק והלך.

Vw Polo GTI

פורסם
צריך להיזהר בכל מקום - ואני מאוד מקווה לא להגיע למצב ששודדים אותי.

איפה באפריקה שדדו אותך?

פעמיים בלגוס,פעם בקונאקרי (צרפתית במבטא ניגרי שומעים ממייל),פעם בפריטאון .

גם בדרא"פ הפשע הוא מתוצרת ניגריה.

בכל המקרים הייתי אני אשם להיות במקום ובזמן שלא צריך.

פורסם
אותי כמעט שדדו ליד אלכסנדריה,אמצע הלילה רכב יצא מסימטה וחסם את הדרך ואיזה 2 משוגעים יצאו עם מחבט בייסבול ולום לכיוון שלי.

אח שלי סיפר לי שידידה שלו נסעה באמצע יום בחורצ'יק אחד זרק לה אבן על החלון ניגש לקח את התיק והלך.

אני מבין שכוונתך לאלכסנדרה ביוהנסבורג - גם שם אין מה לחפש.

• תוכן חדש...