Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו פעם ייצא רכב ישראלי לצורך שיפוץ בארה"ב?

אני נמצא במדינת מרילנד והייתי מעוניין להביא את הפיירבירד שלי פה לפחחות וכו' ולאחר מכן להחזיר לארץ.

האם מישהו מכיר את התהליך של הכנסה של רכב ישראלי לארה"ב? כמה זה מסובך? יש הערכה של עלות חוץ מהובלה?

תודה על העזרה

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

לפי מה משלמים מכס על העבודה בחול?

לפי חשבוניות?

מי בכלל בודק אם הרכב עבר שיפוץ ואיזה רמה של שיפוצים או תקונים ?

פורסם

הכי טוב זה לפנות למכס בירושליים ולשאול בדיוק בכדי למנוע הפתעות

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם

פי מה שידוע לי, במעמד ייצוא הרכב אתה ממלא הצהרה בדבר מצבו של הרכב במועד הוצאתו מן הארץ ובדבר אופי העבודות והשיפורים שבכוונתך לבצע בו. בעת החזרת הרכב ארצה, מתבצעת הערכת שמאי שבודק את שווי העבודות והשיפורים שבוצעו ברכב

ומאמת אותם, ומוציא שומה בהתאם, כאשר את המס את תשלם בגין שווי העבודות שבוצעו.

אני מדגיש כי התשובה שלי אינה מניסיון אישי, אך כך הדברים עובדים, ולכן בכל מקרה תבדוק.

פורסם
קרא כאן בפרק "הרובר באמריקה".

איזה סיפור מקסים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
זה מתוך שיקול כלכלי ? מקצועי ?

יש כדאיות ?

שיקול מקצועי, מכל מקצועות הרכב פחחים זה החאפרים הכי גדולים בארץ, רמת העבודה של הפחחים בארץ היא בושה וחרפה במקרה הטוב.

הכי גרוע זה שהמחירים יקרים להחריד למרות השימוש בחומרים באיכות ירודה לרוב ואי שימוש בחומרים מסויימים שנמצאים בשימוש בחו"ל (כמו יסוד צורב למשל), פיניש גרוע ועבודה לא מקצועית לרוב.

מבחינה כלכלית ההבדל לא יצא כל כך גדול לדעתי אבל אני עדיין בודק את זה.

ידוע לי שיש צורך לשלם מס על העבודה שנעשתה, אני לא דואג.

אם לא יהיה לי ברירה אני אעשה פחחות בארץ כאשר אני יביא את כל החומרים בעצמי ויאלץ לפקח פיקוח צמוד על הפחח דבר שגוזל ממני הרבה זמן שאין לי.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

שמע אני לא מבין את השטיות שאתה מקשקש

הטייחים בארץ הם מספר 1 אתה מקבל תמורה מלאה להשקעה שלך ...

אהההה אמרת פחחים ... נו טוב אתה צודק :lol:

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

מבחינה כלכלית ההבדל לא יצא כל כך גדול לדעתי אבל אני עדיין בודק את זה.

ידוע לי שיש צורך לשלם מס על העבודה שנעשתה, אני לא דואג.

אתה תופתע לגלות שההבדל הסופי יהיה גדול, לאו דווקאו בגלל עלויות השילוח והמיסים (שכמובן מעמיסים הוצאות), אלא משום שגם שם בעלי מקצוע טובים עולים די הרבה (במונחים שלהם).

• תוכן חדש...