Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 53 דקות, laplug כתב:

אני הולך להגיד פה משהו מעצבן

מה שמעצבן זה שאתה זורק סיסמאות שאין להן קשר למציאות. כמעט כל משפט שלך הוא לא נכון.

זה כמו להגיד שהנכים מקבלים תקציבים. החרדים בחרו חיי עוני מאידיאולוגיה

השוואה עקומה. נכות היא לא בחירה.

הרבה פחות זיהום

כל אורח החיים ה״אקולוגי״ שלהם לא שווה כלום, כשהם מתרבים בקצב מטורף.

בטח כשהריבוי הזה הוא על חשבוני ועל חשבון הילדים שלי (והנכדים העתידיים).

כבר נכתב פה המון פעמים. אחוז נמוך של מועסקים. אלו שכבר מועסקים עובדים באחוזים גבוהים יחסית כעובדי ציבור וגם השכר שלהם לא מגיע מעבודה יצרנית.

וזה רק על קצה המזלג.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 31 דקות, oryo כתב:

בלד ורעם לא מנסים להשמיד את ישראל, זה הבוגימן שמסייע לאנשים כמו בן גביר לקושש מנדטים. 

ברור, הם שתי מפלגות ציוניות, הם יילחמו עד טיפת הדם האחרונה על מדינת ישראל.

לפני 28 דקות, יבגניפ כתב:

מה לא נכון בזה? שואל שוב: איך זה שאסמולנים אנוראים לא חוסמים את בן גביר מלהצליח בתפקידו כעורך דין?

כי יש גבול עד לאן אפשר להגיע עם אידיאולוגיה בלבד.

כאילו אני לא יודע איך לספר לך את זה, אבל משפט פלילי זה לא מסתכם ב"נראה לי שבן גביר ..." ואז השופט דופק בפטיש "אשם".

לפני 28 דקות, יבגניפ כתב:

זה בטוח. אבל גם קשה שלא תהייה כזו. זה מאוד הגיוני שהדיפולט בכלל בארץ הוא להיות ימין. 

אז אתה מרגיש מיוחד?

לפני 26 דקות, SlowRide כתב:

רוצה דברים לא קיימים? המשפט השני בהודעה שלך.
באף תסריט מציאותי, הכי שחור שיכול להיות, זה לא יקרה.
אבל מה כן קורה כל הזמן? המדינה שלך מגבילה אותך בגלל הדת שלך.

אם אתה לא יודע על קיומו של משהו => הוא לא קיים.

יפה, מקל על החיים.

לפני 26 דקות, SlowRide כתב:

אין להם אופציה כי בין היתר הם לא לומדים מתמטיקה ואנגלית.
ויש להם אופציה להיות פחות עניים, אף אחד לא מכריח אותם להקים משפחות מרובות ילדים חוץ מהאידאולוגיה שלהם.

לא הבנת, אני אנסה לחשוב על דרך להסביר לך את זה, כרגע אין לי כזו.

אבל בקליפת אגוז - כשהם מביאים הרבה ילדים, השאלה של "איך עוד ילד ישפיע עליי כלכלית לרעה" לא נמצאת שם.

זה מטומטם ואידיוטי (לפחות בעיניי ובעיניך ובעיני יבגני), אבל זה מה שקורה.

לפני 20 דקות, David32 כתב:

הם יכולים לספר איזה סיפורים שהם רוצים -אפילו שהם רוצים להשמיד את ישראל. זה פשוט רחוק מאוד מהאמת. 

בהינתן ההזדמנות הם גם ישמידו את ישראל, ובזעיר אנפין הם יפגעו בביטחון המדינה ככל שמתאפשר להם.

שוב מזכיר את הדוגמאות המוכרות לכולם (כרונולוגית מהאחרון לראשון) של גטאס, זועבי ובשארה.

אז יותר סביר שאתה מספר לעצמך סיפורים. הם יודעים מה הם רוצים לעשות, ובהינתן כל הזדמנות הם יעשו את זה.

אתה יכול לטעון (בצדק רב) שהשמדת ישראל תחזור אליהם כבומרנג ("ערביי השמנת" הם נקראים ע"י ערבים ממדינות אחרות), אבל זה לא משנה את הטבע שלהם, כמו העקרב מהמשל.

פה בדיוק הנקודה שבה אתה מפעיל בשמם היגיון, אבל ההיגיון שלהם שונה. אתה מנסה להכפיף אותם להיגיון שלך. זה לא עובד ככה אחרת הציבור הערבי היה בוחר מפלגות אחרות.

לפני 19 דקות, farkash7 כתב:

ליאור ישאר כאן ויצביע לאיזה סוג של בן גביר שיבטיח לעשות טרנספר לחרדים ולערבים, כמובן ששוב יעבדו עליו, והוא יבין שהגיע הזמן ללכת. הוא ימכור את הבית אתה יודעים למי? לאלעד כמובן במחיר תחת.

מה יש לאלעד לחפש בראש העין תגיד לי?

אגב אתה עושה גם הופעות או שזה One trick pony?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 3 דקות, m3x7r3m3 כתב:

כאילו אני לא יודע איך לספר לך את זה, אבל משפט פלילי זה לא מסתכם ב"נראה לי שבן גביר ..." ואז השופט דופק בפטיש "אשם".

כלומר אתה לא מסוגל להסביר מה הבעיה שבן גביר בא לתקן. 

אז אתה מרגיש מיוחד?

לא, אני מרגיש עצוב. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, פינדר כתב:

מה שמעצבן זה שאתה זורק סיסמאות שאין להן קשר למציאות. כמעט כל משפט שלך הוא לא נכון.

כל מה שעשית במשפט הזה זה לזרוק סיסמאות שאין להן קשר למציאות ולא ביססת אותן בשום דבר חוץ "אתה מטומטם ואני חכם"

לפני 13 דקות, פינדר כתב:

השוואה עקומה. נכות היא לא בחירה.

יש לך בעיה בהבנת הנקרא- השוותי את זה שאף חילוני מבחירה לא ירצה להיות עני, כמו שהנכים לא בוחרים בנכות, לכן עצם העובדה שחרדים בוחרים בזה, זאת לא איזו פריולגיה אלה חיים קשים מאוד שהם בוחרים לעצמם מתוך אידיאולוגיה

לפני 13 דקות, פינדר כתב:

כל אורח החיים ה״אקולוגי״ שלהם לא שווה כלום, כשהם מתרבים בקצב מטורף.

בטח כשהריבוי הזה הוא על חשבוני ועל חשבון הילדים שלי (והנכדים העתידיים).

כבר נכתב פה המון פעמים. אחוז נמוך של מועסקים. אלו שכבר מועסקים עובדים באחוזים גבוהים יחסית כעובדי ציבור וגם השכר שלהם לא מגיע מעבודה יצרנית.

וזה רק על קצה המזלג.

החילונים מתרבים היום יפה מאוד גם כן (אצלי בעבודה ממוצע הילדים אצל החליונים הוא בערך 3), לעומת החרדים שהילודה שלהם יורדת. והריבוי הזה לא בא על חשבונך. אתה פשוט מתעלם מכל מה שאמרתי ומשחק אותה גבר מול החברה עם המשפטים המתנשאים שלך והגישה התוקפנית

אני מראש אמרתי שאני לא רוצה להכנס לשרשור הזה, כי בשבילי לענות לכל הודעה של חבורה משוסעת של חילונים עצבניים ששולחים הודעה כל דקה, משמעו לעזוב את כל העיסוקים היומיים שלי וכל היום לנסות להלחם בתחנות רוח ללא הועיל

עריכה אחרונה על ידי laplug
פורסם
לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

כלומר אתה לא מסוגל להסביר מה הבעיה שבן גביר בא לתקן. 

עשינו על זה דיונים של שנים.

אני יכול להסביר מחדש, אבל זה ייקח לי שעות.

סתם לדוגמה נתחיל מפיצול תפקיד היועמ"ש ל-2-3 תפקידים שונים עם אנשים שונים.

זה משהו שגם גדעון סער הבטיח, אבל לא הבטיח לקיים.

לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

לא, אני מרגיש עצוב. 

קפוץ לראש העין נעודד אותך

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אם אתה לא יודע על קיומו של משהו => הוא לא קיים.

יפה, מקל על החיים.

מה קיים ואני לא יודע? דפקו לך בדלת נציגים חמושים של בל"ד ונתנו לך כרטיסי טיסה בכיוון אחד?

לפני 13 דקות, m3x7r3m3 כתב:

כשהם מביאים הרבה ילדים, השאלה של "איך עוד ילד ישפיע עליי כלכלית לרעה" לא נמצאת שם.

זה לא משנה אם השאלה קיימת או לא, אם יש יכולת לגדל ילד אחד ברמת חיים סבירה, 2 ברמת חיים גרועה ו3 בעוני מוחלט והם מביאים 5, הם בהחלט בוחרים בעוני ויש להם אופציה לבחור אחרת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אגב אתה עושה גם הופעות או שזה One trick pony?

מופיע בפארק הירקון בקרוב. לפני זה יש הופעת אורח של קומיקאי מקוסטה ריקה. אחרי זה אני עולה ל-15 דקות ושולח את הפראיירים הביתה.
יכול לדאוג לך לכרטיס ביציע של הנערות עם בוטוקס מוגזם בשפתיים.

למה אלעד? צפוף לו והוא החליט להתקרב למרכז אל הבירה הכלכלית של ישראל, בני ברק.
ישב על הגדר עד שאיזה הייטקיסט ימני ישבר וימכור לו את הבית בגרוש וחצי כדי שיהיה לו כסף לכרטיסים עם מזוודות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 12 דקות, laplug כתב:

החילונים מתרבים היום יפה מאוד גם כן (אצלי בעבודה ממוצע הילדים אצל החליונים הוא בערך 3), לעומת החרדים שהילודה שלהם יורדת.

יש את הדיעה שלך ויש עובדות..

image.thumb.jpeg.60a874fcb344aec011622f8c217f5be2.jpeg

לפני 15 דקות, laplug כתב:

והריבוי הזה לא בא על חשבונך.

אז על חשבון מי?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 דקות, m3x7r3m3 כתב:

עשינו על זה דיונים של שנים.

זה היה לפני ששוכנעתי על ידי בן גביר שהכל טוב בעצם.

לפני 9 דקות, m3x7r3m3 כתב:

קפוץ לראש העין נעודד אותך

עם כל האהבה, אין שום קונסטלציה בעולם בה הגעה לראש העין יכולה לגרום לי להרגיש במשהו יותר טוב. אולי רק בחזרה לת״א אחר כך. וגם זה לא בטוח.

אבל תודה

• מצחיק 1
פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

יש את הדיעה שלך ויש עובדות..

מצחיק אותי שזה נקרא פריון ילודה.
איזה פריון ואיזה נעליים 😂. אולי אצל אוכלוסיות מסויימות באמת מדובר בפריון, אני מכיר שזה חור גדול בכיס.

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

מה קיים ואני לא יודע? דפקו לך בדלת נציגים חמושים של בל"ד ונתנו לך כרטיסי טיסה בכיוון אחד?

מה שטענת שלא קיים:

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

ישנו ויכוח עומק באיסלאם שמיוצג ע"י בל"ד ותע"ל, האם לגרש את היהודים עם הבגדים שעל גבם ולרשת את כל רכושם, או להרוג אותם.

אגב נציגים חמושים של בל"ד לא דופקים בדלת, למשל תראה מה הם כן עושים, דוגמה 1, דוגמה 2

לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

זה לא משנה אם השאלה קיימת או לא, אם יש יכולת לגדל ילד אחד ברמת חיים סבירה, 2 ברמת חיים גרועה ו3 בעוני מוחלט והם מביאים 5, הם בהחלט בוחרים בעוני ויש להם אופציה לבחור אחרת.

בטח שמשנה אם השאלה קיימת - אם השאלה לא קיימת, אז איך אתה מצפה שהם יענו עליה?

לפני 2 דקות, farkash7 כתב:

מופיע בפארק הירקון בקרוב. לפני זה יש הופעת אורח של קומיקאי מקוסטה ריקה. אחרי זה אני עולה ל-15 דקות ושולח את הפראיירים הביתה.
יכול לדאוג לך לכרטיס ביציע של הנערות עם בוטוקס מוגזם בשפתיים.

אני אקנה כרטיס במחיר מלא, שלא יגידו אחרי זה "שלח לחמך על פני המים" ושוחד וזה.

לפני 3 דקות, farkash7 כתב:

למה אלעד? צפוף לו והוא החליט להתקרב למרכז אל הבירה הכלכלית של ישראל, בני ברק.
ישב על הגדר עד שאיזה הייטקיסט ימני ישבר וימכור לו את הבית בגרוש וחצי כדי שיהיה לו כסף לכרטיסים עם מזוודות.

זה לא באמת קרוב לבני ברק.

לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

זה היה לפני ששוכנעתי על ידי בן גביר שהכל טוב בעצם.

מתי הוא אמר לך שהכל טוב?

לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

עם כל האהבה, אין שום קונסטלציה בעולם בה הגעה לראש העין יכולה לגרום לי להרגיש במשהו יותר טוב. אולי רק בחזרה לת״א אחר כך. וגם זה לא בטוח.

אבל תודה

שב איתי על בירה וג'חנון.

אבל תודה שלפחות זה עודד אותך.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 18 דקות, laplug כתב:

החילונים מתרבים היום יפה מאוד גם כן (אצלי בעבודה ממוצע הילדים אצל החליונים הוא בערך 3), לעומת החרדים שהילודה שלהם יורדת. והריבוי הזה לא בא על חשבונך.

זה פשוט לא נכון. עובדתית. לא עניין של דעה או אידיאולוגיה. וגם לא ויכוח על התרומה לכאורה של החרדים לישראל בתפילות שלהם ולימודי התורה. אלא עובדה. החברה החרדית לא מסוגלת לכלכל את עצמה.  

פורסם (נערך)

אני אקנה כרטיס במחיר מלא, שלא יגידו אחרי זה "שלח לחמך על פני המים" ושוחד וזה.

כולה כרטיס אורח לסטנדאפ.
אל תדאג במזנון אתה תשלם יפה מאוד על סיגרים ושמפניה וורודה. תירוצים כמו אין לי ארנק כבר לא עובדים עליי... יש אפלפיי.

ראש העין לבני ברק קרוב בהרבה מירושלים. חוץ מזה אני מהמר שהבית שלך גדול יותר משלו ובטח גם חדש יותר. דיל טוב תמורת ארגז אננסים וכרטיסי טיסה לטורקיה למשפחה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אגב נציגים חמושים של בל"ד לא דופקים בדלת, למשל תראה מה הם כן עושים, דוגמה 1, דוגמה 2

הם עושים את זה מכח היותם בשלטון או שהם עוסקים בפעילות עבריינית והשלטון נלחם בהם?

לפני 4 דקות, m3x7r3m3 כתב:

בטח שמשנה אם השאלה קיימת - אם השאלה לא קיימת, אז איך אתה מצפה שהם יענו עליה?

אבל הם עונים עליה - תראה בהודעה של לפלאג. 
"נראה אותך חי בצניעות כמוני" זאת התשובה שלהם.

לפני 10 דקות, יבגניפ כתב:

לפחות קל למצוא שם חניה. זה משהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

"נראה אותך חי כמוני ואז חוזר חזרה לחיים הצנועים שאתה מכיר"
אינדיאני בג'ונגל חי בלי כסף. קם בבוקר הולך לטייל, קולט איזו חיה וצד אותה או מפספס וקוטף כמה בננות שמספיקות לו עד מחר. נראה אותם חיים בצניעות כמוהו.
מזכיר לי טיול שעשיתי לפני שלוש שנים. דיברתי שם עם מקומי אמר לי "אצלנו אין רעב, אתה יכול לרדת מהכביש להכנס רגע ליער ויהיה לך ים אוכל, ים פירות, תאכל הכל בחינם. אתה צריך בית? בנה משטח מבמבוק עם גג מעלי בננה ויש לך בית. אתה צריך מים? כל הזמן יורד גשם, מיכל 10 ליטר ואתה מסודר". בקיצור לא מתלהב מאנשים שחיים בצניעות.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...