Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוספת נהג שני בביטוח קיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, כרגע יש לרכב שלי ביטוח מקיף, וביטוח חובה על שמי בלבד.

אני רוצה להוסיף את חברה שלי גם, שהיא לא נהגת חדשה שתוכל לנהוג ברכב, במה עליי לבטח אותה?

רק חובה? או גם מקיף? והאם צריך להוסיף לחברת הביטוח סכום כמו של הביטוח שעכשיו אני מבוטח בו או שזה זול יותר? כי אני רק מוסיף עוד בנאדם?

תודה על העזרה!

פורסם

ביטוח חובה כולל אוטומטית כל נהג

לביטוח צד ג או מקיף רצוי מאוד שהביטוח יקיף את כל הנהגים האפשריים ברכב. כנראה תצטרך להוסיף סכום מסוים בפרמיה, אבל אתה לא רוצה לגלות כמה עולה להחליף פגוש במרצדס שחברה שלך נגעה בו... עלות התוספת תלויה מאוד בפרמטרים של הנהגים אבל זה לא צפוי להיות יותר מכמה מאות שקלים

פורסם

לדעתי ביטוח חובה לא כולל כל נהג, ויש גיל מינימום לנהג הצעיר ביותר שינהג ברכב, במידה ואכן הגבלת אותו.

תבדוק את זה, אם אתה בן 25 וחברה שלך בת 24, ובביטוח החובה רשום גילו של הנהג הצעיר ביותר הוא 25 אז הביטוח לא תקף עליה.

אם אין הגבלה, וחברה שלך לא תנהג ברכב "בדרך קבע" אז אין בעיה גם אם היא נהג חדש לפי דעתי.

לגבי מקיף ונהגים נוספים, יש פוליסה שמית, שמבטחת נהגים על פי שמם, והם בלבד יכולים לנהוג ברכב, הסיכוי שיש לך פוליסה כזו נמוך מאוד אלא אם כן ביקשת אותה ספציפית.

אם חברה שלך בעלת נתונים כשלך, מבחינת גיל וותק נהיגה, אתה לא אמור להוסיף שקל אלא היא פשוט יכולה לנהוג רגיל.

אם הפוליסה שלך שמית, ותרצה להוסיף אותה, זו אמורה להיות תוספת זעומה, סמלית.

זה מנסיוני עם סוכן הביטוח שלי, אם תקבל הצעה שונה כדאי שתבדוק אצל סוכנים אחרים.

פורסם

הפרמיה של ביטוח החובה מחושבת כיום לפי מאפיינים של נהג "דרך קבע" אם נוסף נהג לרכב כדאי לך לעדכן את חב' הביטוח כדי לא להצטער על כך ברגע האמת.

מקיף לנהג - ברוב החברות ההגבלה היא לשני נהגים. מניסיוני, חברות ישירות לוקחות כמה עשרות שקלים עמלה על שינוי הפוליסה, סוכן טוב לא גובה תשלום על השינוי.

אם המאפיינים של חברתך שונים משלך (גיל, וותק) מחיר הפרמיה עלול להאמיר.

• תוכן חדש...