Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לבצע טיפול 10 אלף עצמאית (פעם ראשונה) לאפלאוז שלי.

כמה דברים:

1) מעוניין לקבל המלצה לפלאגים טובים שמיועדים לאפלאוז 97, האם אלה NGK : BKR 6E-11 מתאימים ? מה עלות של כל אחד ?

2) ביקשו ממני על פילטר שמן מקורי 100 ש"ח, הגיוני ? ועד כמה חשוב שזה יהיה מקורי ?

3) אשמח לקבל המלצה למקום שבו אוכל לקנות את כלל החלקים שמיועדים כאמור לטיפול במחירים שפויים..

פורסם

כמה דברים:

1) מעוניין לקבל המלצה לפלאגים טובים שמיועדים לאפלאוז 97, האם אלה NGK : BKR 6E-11 מתאימים ? מה עלות של כל אחד ?

2) ביקשו ממני על פילטר שמן מקורי 100 ש"ח, הגיוני ? ועד כמה חשוב שזה יהיה מקורי ?

3) אשמח לקבל המלצה למקום שבו אוכל לקנות את כלל החלקים שמיועדים כאמור לטיפול במחירים שפויים..

תתקשר למחסן חלפים דייהטסו באזור מגורים שלך ותשאל איזה דגם מתאים כולל מק״ט

פילטר שמן מקורי זה הדבר הכי חשוב זה אלף בית אל תזגזג בחלק הזה בחיים.

בכל חנות חלפים ישנם חלקים לטיפול, בחלקם יש גם חלקים מקוריים השאלה איזה חלקים אתה מחפש.

בכל מקרה גם ככה עלות החלקים לרכב שלך היא זולה, אני מציע לך לקנות את כל החלקים המקוריים.

או מהחברה או מחנות חלפים אחרת.

בהצלחה.

• ספונסר פורום
פורסם

כמה דברים:

מהיכן אתה בארץ?

פורסם
מהיכן אתה בארץ?

מהרצליה.. ויש לציין כי במוסך דייהטסו/קיה בהרצליה (רח' מדינת היהודים) ניפנפו אותי בקושי היה להם עניין לטפל בי.

פורסם

גם בצנטראל (יצחק שדה/שונצינו) למשל תקבל חלפים מקוריים במחירים לא פחות טובים (בלשון המעטה).

מסנן שמן מקורי זה חשוב, 100 ש"ח נשמע לי מחיר מופקע!

חשוב לאסוף את כל השמן הישן ולשפוך במכל איסוף (=מוסך. ללא תשלום כמובן) גם את המסנן הישן שולחים להטמנה.

לפני הטיפול דאג לכלים איכותיים שישמשו אותך גם בטיפולים הבאים.

פורסם
גם בצנטראל (יצחק שדה/שונצינו) למשל תקבל חלפים מקוריים במחירים לא פחות טובים (בלשון המעטה).

מסנן שמן מקורי זה חשוב, 100 ש"ח נשמע לי מחיר מופקע!

חשוב לאסוף את כל השמן הישן ולשפוך במכל איסוף (=מוסך. ללא תשלום כמובן) גם את המסנן הישן שולחים להטמנה.

לפני הטיפול דאג לכלים איכותיים שישמשו אותך גם בטיפולים הבאים.

אם כבר הזכרת כלים איכותיים !! (זו הייתה השאלה הבאה שלי) אשמח אם תוכל להעיר את תשוומת ליבי לגבי כלים יחודיים/חריגים שאהיה צריך למהלך הטיפול. (מזכיר זו פעם ראשונה שלי שאני עושה טיפול 10,000 בכללי).

לגבי החלפים: שמן, פילטר שמן, טבעת נחושת לבורג קרטר, פלגים (מה היצרן ממליץ ?), פילטר אוויר, פילטר דלק.. שכחתי משהו ?

פורסם

מברגים בטח כבר יש לך.

אתה צריך מפתח שיפתח את בורג הקרטר, לפעמים יש לו ראש משושה 14-19 מ"מ, אז כדאי להצטייד בכלי איכותי לפתיחה בלי להרוס את ראש הבורג. לפעמים צריך מפתח אלן (משושה) ולפעמים מרובע. לצורך כך: לפני הטיפול עצמו, ורצוי כשהמנוע קר צריך לזחול מתחת לאוטו, אפשר להעזר במראה, רצוי שמיכה ישנה, ולברר בדיוק באיזה בורג מדובר!

מפתח לפתיחת מסנן שמן גם לא יזיק. עכבישי מומלץ, אם יש גישה (בשנתונים האלה היתה יותר גישה) גם מפתח שרשרת טוב יעשה את העבודה. גם כאן מומלץ לפני הטיפול וכשהמנוע קר לברר מה המצב, ולראות אם המסנן נפתח בכח יד בלבד. הסגירה בכל מקרה נעשית (אחרי שמשמנים את הגומיה ואת ההברגה) בכח יד (חזק) בלבד.

מפתח פלאגים חובה להחלפתם. לי יש ניסיון רע עם הכלים הזולים לפתיחת פלאגים, אבל שמעתי על חבר פורום שמרוצה מהם. זה מאוד תלוי על איזה כלי זול אתה נופל. המומלץ ביותר הוא סט בוקסות איכותי (לא יזיק בבית) הכולל מפתח פלאגים. אפשר לרכוש גם בנפרד.

מכל לאיסוף השמן - 5 ליטר, תאלתר משהו. סמרטוטים כמובן.

לעתיד: ג'ק איכותי ובוקים.

שכחתי משהו?

פורסם
מברגים בטח כבר יש לך.

אתה צריך מפתח שיפתח את בורג הקרטר, לפעמים יש לו ראש משושה 14-19 מ"מ, אז כדאי להצטייד בכלי איכותי לפתיחה בלי להרוס את ראש הבורג. לפעמים צריך מפתח אלן (משושה) ולפעמים מרובע. לצורך כך: לפני הטיפול עצמו, ורצוי כשהמנוע קר צריך לזחול מתחת לאוטו, אפשר להעזר במראה, רצוי שמיכה ישנה, ולברר בדיוק באיזה בורג מדובר!

מפתח לפתיחת מסנן שמן גם לא יזיק. עכבישי מומלץ, אם יש גישה (בשנתונים האלה היתה יותר גישה) גם מפתח שרשרת טוב יעשה את העבודה. גם כאן מומלץ לפני הטיפול וכשהמנוע קר לברר מה המצב, ולראות אם המסנן נפתח בכח יד בלבד. הסגירה בכל מקרה נעשית (אחרי שמשמנים את הגומיה ואת ההברגה) בכח יד (חזק) בלבד.

מפתח פלאגים חובה להחלפתם. לי יש ניסיון רע עם הכלים הזולים לפתיחת פלאגים, אבל שמעתי על חבר פורום שמרוצה מהם. זה מאוד תלוי על איזה כלי זול אתה נופל. המומלץ ביותר הוא סט בוקסות איכותי (לא יזיק בבית) הכולל מפתח פלאגים. אפשר לרכוש גם בנפרד.

מכל לאיסוף השמן - 5 ליטר, תאלתר משהו. סמרטוטים כמובן.

לעתיד: ג'ק איכותי ובוקים.

שכחתי משהו?

תודה רבה לך !!

• תוכן חדש...