Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרובת משפחה שלי שאלה את דעתי (שתהיה בעצם זרועה מאריכה של דעתכם המלומדת :wink:) לגבי קומפקטית מומלצת לרכישה בתקציב של בין 25 ל 30 אל"ש...

הדרישות הן כאלו -

לא רכב בעל גיר ידני (אין העדפה מיוחדת לרובוטי \ אוטומט)

חסכוני בדלק וכן בעלויות האחזקה עד כמה שניתן

מרווח רגליים גדול ככל שניתן (הרכב יתפקד במשפחה כרכב שני שישמש בעיקר אותה, היא תהיה הנהגת העיקרית בו וגובהה כמעט 180...)

וזהו פחות או יותר... אשמח לשמוע את דעתכם המלומדת... תודה רבה לכולם!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

הרכב היחידי שעולה בראשי לפי הנתונים המוצגים הוא דייהטסו טריוס. ג'יפון יחסית גבוה עם מרווח טוב לרגליים ולאנשים גבוהים.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

אני לא חושב שהיא תתיקל בבעיה ברוב המשפחתיות הקומפקטיות, כדאי לנסות פוקוס מ-2005, מרווחת יחסית לזמנה, אמינה ולא יקרה לאחזקה.

פורסם

בקומפקטית אתה מתכוון למשפחתית קומפקטית או לסופר מיני?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

סופר מיני... או משפחתית קומפקטית שמצטיינת בסעיף החסכון בדלק... אין לה קבעון מסויים והחיפוש הוא יותר ע"פ מאפייני מרווח הפנים והחסכוניות...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

לדעתי בכלל אין הגבלה כמעט, אני גם גבוהה (186 ס"מ).

אם אני יושב מאחורה בהחלט יש בעיה אבל אם אני נוהג או יושב מקדימה ואין מאחורי אף אחד אני יכול להזיז את הכיסא עד הסוף.

גם אני חשבתי שיש לי הגבלה ולמרות זאת נהגתי בטויוטה יאריס אבל מאחורי אף אחד לא יכל לשבת (אולי תינוק שלא מגיע לסוף הכיסא). ולכן כל עוד יש מקום להזיז את הכיסא מספיק כל אוטו יכול להתאים.

אורי

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

פיאט פונטו או פנדה הם הרכבים הומבילים לפי דעתי ברכבי סופר מיני משומשים.

זולים לאחזקה,מחיר זול,אמינות בצורה ענקית,חסכוניים בדלק.

מס' פעמים פגשתי בעלים של פונטו שהיו מאוד מרוצים ובפרט גרנדה ספייס שנת 2004.

פורסם

בפנדה יהיה לה קצת לא נוח עם ברך ימין.

פונטו, גרנדה פונטו, סיריון, קליאו, סקודה פאביה - כולן לטעמי יהיו לה נוחות.

אם אוטומאטיות אז קצת קשה לי להמליץ על התיבות הרובוטיות של פיאט. הן נהדרות כשהן עובדות ויכולות לגרום לתסכול רב כשהן נתקלות בבעיה. (למשל להעביר לניוטרל תוך כדי נסיעה!)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...