Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיביק סדאן החדשה לא שווה את הפרש המחיר בינה לבין היונדאי i35 ולצורך העניין לבין כל רכב אחר בקטגורייה, שב בתוכה חמש דקות בחן וממש את חומרי הפנים ותבין, בדוק את המפרט ותיווכח שלמרות שמדובר בדגם חדש, הרי שהוא היחיד מבין הדגמים החדשים בקטגורייה שמוצע עם גיר אוטומטי בעל 5 הילוכים בלבד.

סע עליה ותעבור מייד אחר כך ליונדאי ואני מניח שגם תבין אולם את זה אני כותב לא מניסיון אישי מאחר ורק ישבתי בה ולא נסעתי בי ואולם הביקורות עליה בעולם היו גרועות למדי.

הסיביק האצ׳בק כבר טובה יותר, חומרי הפנים ברמה טובה מאד והעיצוב מושקע ומעניין יותר. תא המטען גדול ושימושי.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אם הבחירה צריכה להיות מיידית ואתה לא יכול לחכות לדגמים חדשים שיגיעו בהמשך השנה, אז אתה יכול לשקול את הסקודה יטי, זה לא שהוא יותר טוב מהיונדאי i30 זאת פשוט אופציה מעניינת יותר מרכב משפחתי סדאן מאחר ומדובר בג׳יפון.

יש מתחרות ישירות ליונדאי כגון פולקסווגן ג׳טה בגירסת 1.4 tsi או פורד פוקוס עם מנוע 2 ליטר שיתנו לך עוד ביצועים ואיכות חומרים טובה יותר אבל בשאר הדברים יש להם יתרונות וחסרונות אל מול היונדאי והם לא בהכרח עדיפות עליה.

אם אתה יכול להתקדם לקטגוריה גבוהה עוד יותר של רכבי מנהלים אז השיפור יהיה כבר מוחשי בהרבה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

יש לך את האסטרה 1.4 האצ'באק או סדאן (ברלינה), אוקטביה במבחר מנועים ושתי דרגות אבזור, גולף למינהן וכל משפחתומטית אחרת עם מנוע 2 ליטר ואבזור מלא

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

תודה למגיבים.

אני מעדיף להימנע מרכבים עם גיר רובוטי ומעדיף גיר אוטומטי רציף.

האם יש לכם המלצה - גם אם מדובר בגרסאות מאובזרות יותר של "קבוצה 2"?

תודה מראש.

פורסם
מבלי להיכנס לויכוח בנושא איכות או שווה יותר או פחות' date=' הונדה כמדיניות מתומחרת גבוה. עניין של מיצוב ומיתוג.[/quote']

יבואן הונדה חושב שהוא יושב על איזה מותג אקזוטי, המחירים הגבוהים גורמים להונדה להיות רכב אשר הולך ונעלם מכבישי ישראל, ואם אתה בכל זאת מעונין ויש לך יכולת מיקוח תוכל להוריד אלפי שקלים רבים מהמחירון ואו לחכות למבצעים שלהם שבו עצמאית הם מורידים אלפי שקלים כדי לא להעביר יד.., בקיצור בדיחה .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
תודה למגיבים.

אני מעדיף להימנע מרכבים עם גיר רובוטי ומעדיף גיר אוטומטי רציף.

האם יש לכם המלצה - גם אם מדובר בגרסאות מאובזרות יותר של "קבוצה 2"?

תודה מראש.

לא כתבת מה אתה רוצה מהאוטו בשום שלב אז קשה מאוד להמליץ לך.

פורסם

הרכב מיועד לנסיעה של כ-70 ק"מ ביום לעבודה, וגם כדי לשרת כרכב משפחתי - שני ילדים (גילאי 4 ו-6).

חשובה לי מאוד נוחות הנסיעה. עשיתי נסיעת מבחן על פוקוס ומאוד לא אהבתי את הגיר.

כפי שכתבתי, אני מעדיף להימנע ברכב עם גיר רובוטי ומעדיף גיר אוטומטי רציף.

נושא המטען פחות קריטי (כבר אין עגלות...).

אני מחליף כרגע מאזדה 3, ממנה הייתי מאוד מרוצה בשלושת השנים האחרונות, אך היא מרגישה לי כבר קצת מיושנת...

אשמח מאוד להמלצות.

תודה.

• תוכן חדש...