Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי שם בספטמבר 12.

שכרתי קורבט ליומיים מלוס אנגלס לווגאס - עלות 500$ כולל כל הביטוחים ובלי הגבלת מיילים (במקור ביקשו 800, אני כמו ישראלי אמרתי שמתאים לי 500, קיבלו את הצעתי מייד)

גם אני רציתי לשכור קורבט לנסיעה הזו אבל הקנס של ה-Drop Off במדינה אחרת לא היה שווה,

הקנס עלה כמעט כמו עלות ההשכרה...

יוסי, אני רואה שעשית הקפה שונה ממה שראיתי שעשה מישהו אחר, הרבה יותר קצרה!

הם משנים שם את תווי המסלול כל פעם? איך זה עובד?

גם המסלול שאני עשיתי שונה משל יוסי.

בוידאו שהוא העלה יש הרבה יותר ישורות והמסלול הרבה יותר ארוך.

כנראה שהם כל פעם משנים בהתאם לעבודות תחזוקה או תשתית שיש במקום.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בסרטו מתוך הרכב ניתן לראות את התוואי של המסלול ( כול כל האופציות) ואכן נראה לי שעשיתי את התוואי הארוך - מה שמתאים לרכבים האלו.

פורסם

זה לא רק תוואי ארוך יותר אלא המסלול עצמו נראה שונה לגמרי.

אתה בטח עשית את ההקפות במסלול הקבוע שלהם, אותנו לקחו למסלול אחר כי הקבוע היה בשיפוצים.

פורסם

פשוט WOW

הגשמת חלום לנהוג על כל אחד מהרכבים הללו במסלול.

8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עכשיו נופל לי האסימון..

אתה עשית את המסלול הישן. הם עברו למסלול החדש אותו אני עשיתי. במסלול הזה כל הרכבים נמצאים בחניה מקורה עם מתזי מיים לקרור ולא בחנייה פתוחה.

המסלול החדש נמצא צמוד לצומת שיורדים מהכביש המהיר. הישן נמצא יותר פנימה.

המסלול החדש אותו עשיתי היה באורך 1.2 מייל.

פורסם
עכשיו נופל לי האסימון..

אתה עשית את המסלול הישן. הם עברו למסלול החדש אותו אני עשיתי. במסלול הזה כל הרכבים נמצאים בחניה מקורה עם מתזי מיים לקרור ולא בחנייה פתוחה.

המסלול החדש נמצא צמוד לצומת שיורדים מהכביש המהיר. הישן נמצא יותר פנימה.

לדעתי האסימון נפל למקום הנכון...

אכן המסלול נמצא יותר פנימה, קצת אחרי הצומת מצד ימין ולא צמוד לצומת מצד שמאל.

המסלול שאתה עשית נראה הרבה יותר שווה! :wink:

מזל טוב על החתונה!

:lol:

תודה רבה איש יקר!

פורסם

אני מדבר על התוואי הזה:

עדיף על מה שאתה עשית, יוסי.

בשביל ישורות יש דראג :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אני מדבר על התוואי הזה:

עדיף על מה שאתה עשית, יוסי.

בשביל ישורות יש דראג :wink:

אשכרא, גנבו לי את החלק הקדמי. שנה הבאה נטפל בזה.

פורסם

קריוס, מזל טוב לרגל החתונה.

תמונות יפות ותיאור מעניין שעושה חשק.

חייב להגיד שגרמת לי להרגיש רע על כך שלא יצא לי לעשות משהו דומה בטיול בארה"ב בשנה שעברה.

הייתי בתערוכת הרכב של ניו יורק והיו שם נציגים של חברות כאלה, שתופסים את כל החבר'ה שגם ככה חמים על העניין, אבל לצערי לא הספקתי לעשות מה שעשית :(.

seat leon 1.8 tsi DSG

פורסם
קריוס, מזל טוב לרגל החתונה.

תמונות יפות ותיאור מעניין שעושה חשק.

חייב להגיד שגרמת לי להרגיש רע על כך שלא יצא לי לעשות משהו דומה בטיול בארה"ב בשנה שעברה.

הייתי בתערוכת הרכב של ניו יורק והיו שם נציגים של חברות כאלה, שתופסים את כל החבר'ה שגם ככה חמים על העניין, אבל לצערי לא הספקתי לעשות מה שעשית :(.

תודה רבה!

אל תרגיש רע שלא הספקת, יהיו עוד הזדמנויות.

אולי עד שתיסע שוב יהיה להם אפילו עוד מכוניות לבחור מהן.

• תוכן חדש...