Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סופש מהנה לכולם!

תראו, אני וחבר שלי ניתקלנו בסיטואציה כזאת:

היה לחבר שלי מחשב *לכאורה* ישן (שפעל רק היה צריך להחליף מאורר עלות של כ130 ש"ח) בלי הארד דיסק, המחשב שכן אצלי לצורך תיקון, ונשאר אצלי כי לא היה בו שימוש.

המחשב הישן מאוד של סבא שלי התקלקל ומכיוון שחיפשנו פתרון זמין נתתי לסבי את המחשב של חבר שלי, מחשב מצויין עובד פיקס.

אמרתי לחבר שלי שמצאתי שימוש במחשב שלו והצעתי לו כסף כמובן, פה נכנסה הבעיה:

חבר שלי בעל המחשב שאל בפורום אחד כמה המחשב שווה היום, וענו לו שהוא שווה כ-1300 ש"ח.

בתגובה הוא אמר לי: אני לא מתכוון לקחת ממך סכום כזה, תבחר כמה נוח לך לשלם.

ואני אמרתי לו: אני לא אבחר כמה נוח לי לשלם, תחליט, המחשב שלך ואני אשלם כמה שתבקש.

פה נכנסנו לויכוח אין סופי שמעביר את ה"אשמה" מאחד לשני, תוכלו "לברור" בסיטואציה הזו ולתת מחיר שיהיה לגיטימי?

אנחנו חברים טובים כך שלא מדובר ב"הנחה" של 100 או 200, בגלל זה אנחנו בבעיה, הוא לא יודע כמה לקחת ואני לא יודע כמה לתת. :?

JL Audio

פורסם

לגמרי 500 ש"ח. אפילו פחות (נו באמת, בלי כונן קשיח).

בכל מקרה, 1300 או 1000 ש"ח זה קרוב מדי למחשב חדש -

אם אתה לא רוצה בעיות עם החבר, אל תערב פה כסף

ואל תבצע עסקאות מפוקפקות כאלה.

אין, אין על הישראלי המצוי שמציע למכירה משהו ביד שנייה במחיר יותר יקר ממוצר חדש. :silly:

אגב, בנוגע למי שצריך להציע את הסכום - זה תמיד המוכר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

500 נשמע הגיוני.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

500 שקל פלוס תזמין אותו לארוחה במסעדה.

ב500 שקל גם אני לא הייתי מתנגד למחשב כזה, גם בלי הארד דיסק

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לכל מי שאמר 500ש"ח. לפני שאתם קופצים עם הצעת מחיר כזאת, תבדקו את המפרט. זה מפרט חזק למדי עם מעבד מעולה ולוח אם מדהים, זיכרון מסוג יקר יחסית.

המחיר שהציעו באותו פורום הוא מחיר די קרוב לריאלי. בוא נגיד שללא דיסק קשיח וספק ג'נרי אפשר לבקש אליו בכיף 700ש"ח כולל הנחת חבר. אם זה ספק מאחד היצרנים הטובים אפשר לבקש גם יותר.

כך ש700ש"ח לדעתי זה מחיר פייר אחרי הנחת חבר. עם מחשב כזה סבא שלך יוכל לשחק אחל'ה משחקים.

זה מחשב מאוד נחמד, גם המארז לא פחות ממעולה, כרטיס מסך חזק מאוד לזמנו.

סבא מפציץ

Intel Core 4 Quad Q9550 2.83GHZ

LANPARTY Dk X38 Motherboard

NZXT Tempest

Radeon HD4890

4GB Mushkin 800mhz

430W PSU

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אגב, לידע כללי המעבד הזה בעל 12M זיכרון מטמון וFSB 1333. מעבד יקר מאוד לזמנו וצ'יפ הזה למעשה XEON שהורידו אותו לגיימרים. בביצועים שלו הוא קרוב מאוד לI7 דור שני:

http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=Intel+Core2+Quad+Q9550+%40+2.83GHz

להערכתי מחשב הזה בעודו היה חדש עלה כ8K.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כ.מסך-לוח-מעבד אפשר בכיף למכור ביד2 ב650שח.

מצד שני, זה חבר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

דיי דומה למפרט שלי, מעבד זהה אבל הכרטיס מסך שלי הוא HD5850 וספק כוח 500W.

מחשב מאוד חזק, עוד לא נתקלתי במשהו שהוא לא הריץ בקלות, חוץ ממשחקים ישנים מידיי :lol: (בעיות עולם שלישי אה?)

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

המחיר אכן נושק לכיוון ה1000 שקל, זה לא מחשב זבל, אלא בנוי מחלקים מאוד אכותיים והמחיר בהתאם.

אך מכיוון שמדובר בחברות טובה, לדעתי 500 ש"ח פלוס ארוחה טובה בנאפיס יסגרו החשבון.

שבוע מבורך.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...