Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה 1.4 טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מציעים לי את האסטרה 1.4 האצבק, עם תוספות כמו מולטימדיה מסך מגע, מצלמת רוורס, מגנזיום 17״

קודן ואיתורן וכל זה

ב125 צבע לבן.

מה אתם אומרים? שווה? יש אלטרנטיבות עדיפות? רק לא 1.6 משפחתיות בבקשה.

תודה!

פורסם

דיל לא רע. יש לנו אסטרה בעסק שהצמדנו לאחד מאנשי המכירות.

אומנם לא מדובר על משפחתומטית 1.6 אבל זה לא בדיוק רכב מרגש. מנוע נחמד, לא חזק בצורה יוצאת דופן. גיר אוטומטי רגיל והתנהגות משעממת.

אם אתה רוצה משהו יותר מעניין תלך על הלאון 1.8TSI, במחיר דומה תקבל חבילה עדיפה.

פורסם

אם אתה רוצה משהו יותר מעניין תלך על הלאון 1.8TSI, במחיר דומה תקבל חבילה עדיפה.

כשאתה אומר חבילה עדיפה - אתה מדבר על גיר ומנוע עדיפים, או על דגם שהוצג לפני 7 שנים עדיפה?

חבילה זה מכלול של נתונים שהרכב מציג, והדרישות אליהם משתנות אצל כל אדם ואדם. אתה יכול להציג יתרונות, אתה יכול להציג חסרונות, אבל לזרוק חבילה עדיפה באופן מוחץ מבלי לדעת מה הדרישות שלו, זה קצת ילדותי אתה לא חושב?

ולעניין השרשור:

עם תוספת כסף קטנה נכנסת לתקציב השברולט קרוז טורבו, שמצויידת במנוע וגיר זהים לזה של האופל, אך עם תוספת אבזור.

אופציה נוספת שכדאי לשקול היא הפורד פוקוס 2 ליטר בגרסותיה המאובזרות.

פורסם

גם אני התעניינתי באופל (בסוף קניתי ייטי) קיבלתי הצעת מחיר בסוכנות אופל חיפה על אסטרה טורבו 1.4 5 דלתות צבע לבן עם מגנזיום וקודנית ב121000 ש"ח על הכביש.

פורסם
כשאתה אומר חבילה עדיפה - אתה מדבר על גיר ומנוע עדיפים, או על דגם שהוצג לפני 7 שנים עדיפה?

חבילה זה מכלול של נתונים שהרכב מציג, והדרישות אליהם משתנות אצל כל אדם ואדם. אתה יכול להציג יתרונות, אתה יכול להציג חסרונות, אבל לזרוק חבילה עדיפה באופן מוחץ מבלי לדעת מה הדרישות שלו, זה קצת ילדותי אתה לא חושב?

ולעניין השרשור:

עם תוספת כסף קטנה נכנסת לתקציב השברולט קרוז טורבו, שמצויידת במנוע וגיר זהים לזה של האופל, אך עם תוספת אבזור.

אופציה נוספת שכדאי לשקול היא הפורד פוקוס 2 ליטר בגרסותיה המאובזרות.

אני מדבר על חבילה=מכלול.

במקרה הייתה לי לאון 1.8 בעבר ואסטרה כרגע. נראה כי אתה לא מכיר את הרכבים מעבר לנתונים על הנייר ופוסל את דברי, זה קצת הרבה ילדותי.

כמובן בראש ובראשונה הלאון עדיפה מבחינת מנוע-גיר. בנוסף, היא בעלת אותה רשימת אבזור+ עוד כמה דברים נחמדים שמקבלים בחבילת ה"קופה"(בי-קסנון וכו').

איכות החומרים דומה. עיצוב הפנים בלאון משעמם ובאסטרה מכוער. הלאון נופלת רק בדירוג הבטיחות, עם 4 כוכבים מול חמישה באסטרה.

פוקוס כן מהווה שדרוג בפרמטרים נוספים כמו איכות חומרים ולכן היא בחירה יותר מראויה.

אפשרות נוספת, להמתין לגולף דור 7 שתנחת בקרוב.

פורסם

כבר פירסמתי הרבה פעמים את ההתרשמות שלי מהרכב (היה אצלי חודשיים) סבלתי מכל רגע שנהגתי בו. תמיד 2 הילוכים קדימה והמנוה מצלצל בלי כוח. רק בנהיגה עם טיפטרוניק, אם שומרים על 3000 סל"ד אפשר להינות מהרכב....

פורסם

בתקציב שלך תוכל להתאים גם הקרוז טורבו LTZ

(כוללת ריפודי עור, חימום למושבים, הנעה מרחוק, כסא חשמלי וכו'...) ב-127000 ₪ כולל אגרת רישוי.

אלה רכבים 0 ק"מ רשומים כיד ראשונה – בסוף שנת 2012.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

רמי אתה מדבר על עסקת טרייד או אחרי מחיר משוקלל כולל האוטו שלך או שזה המחיר שנתנו לך?

אני קיבלתי הצעה אם אותה החבילה, רק בלי איתוראן ב139 באשדוד

אופל אסטרה כחול שמיים 1.4 טורבו

מגאן II 2006, מפונקת, אבל(כבר לא)שלי :lol:נמכרה

פורסם

מחזק את גיא משברולט.

מבחינתי זהו רכש שכמכלול יתרונות וחסרונות הוא מספר 1 ובפעם הראשונה אני באמת "נדלק" על רכב משברולט.

חסכוני בדלק (החסרון העיקרי בשברולט הרגילה), עיצוב מדהים, מפוארת, בטיחותית. הבנתי שיש בלאי מואץ בבלמים אבל שווה לבדוק...

כך או כך, דעתי היא שברולט קרוז, מה עוד שאין הרבה כאלו על הכביש.....

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם
אני מדבר על חבילה=מכלול.

במקרה הייתה לי לאון 1.8 בעבר ואסטרה כרגע. נראה כי אתה לא מכיר את הרכבים מעבר לנתונים על הנייר ופוסל את דברי, זה קצת הרבה ילדותי.

כמובן בראש ובראשונה הלאון עדיפה מבחינת מנוע-גיר. בנוסף, היא בעלת אותה רשימת אבזור+ עוד כמה דברים נחמדים שמקבלים בחבילת ה"קופה"(בי-קסנון וכו').

איכות החומרים דומה. עיצוב הפנים בלאון משעמם ובאסטרה מכוער. הלאון נופלת רק בדירוג הבטיחות, עם 4 כוכבים מול חמישה באסטרה.

פוקוס כן מהווה שדרוג בפרמטרים נוספים כמו איכות חומרים ולכן היא בחירה יותר מראויה.

אפשרות נוספת, להמתין לגולף דור 7 שתנחת בקרוב.

+1

האסטרה היא חבילה טובה מאוד.

והלאון 1.8 היא חבילה מצוינת.

אם פותח השרשור מבקש כוח זמין, הלאון תיתן לו את זה בכמות הרבה יותר גדולה.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...