Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי קיה פיקנטו ואני מעווניין להרכיב לה מערכת מולטימדיה ..

איפה כידי להרכיב , ואני גר באיזור המרכז .

ואיזה חלקים מבחינת רמקולים , מגבר , וDVD מומלץ לשים ?

פורסם

הרצת חיפוש? אני זוכר לפחות 3 פיקנטו בחודש האחרון שעברו התקנה של מערכת.

כולם אצל אותו מתקין, שהוא גם מתקין מאוד מומלץ כאן בפורום(התקנתי אצלו בעצמי מערכת בעבר).

כנראה שלא תטעה אם תבחר בו.

תריץ חיפוש תמצא לפחות 3 שרשורים ותוכל להתרשם מהעבודה שלו.

לגבי שאר השאלות שלך אם לא תנדב פרטים כמו תקציב, ציפיות(מה אתה רוצה ומחפש להשיג), סגנון מוזיקה אף אחד לא יוכל לעזור לך.

מהשאלות שלך ברור דבר אחד, אין לך ידע+יש לך כסף=מתכון לעסקה גרועה או בשפת העם "מישהו השחיל לך".

אני ממליץ לך לנדב עוד מידע ולא לעשות דברים בחיפזון.

אחת הטעויות הגדולות של כול מתחיל בתחום(כולל אני), היא החיפזון וההתלהבות השאלה מה הנזק וזה משתנה מאדם לאדם. אם לא תנהג בזהירות וסבלנות הנזק יהיה גדול. אם תהייה סבלני תקבל תגובות טובות ודעות מגוונות ואז זה תלוי בך.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...