Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר גם להביא את קובץ קיצור הדרך ממחשב אחר.

וגם אפשר לעבור לווינדוס 7 ולא תאבד את הכפתור הזה בחיים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

חוטף את השרשור:

אני הדיוט במחשבים, אבל לרוב מסתדר עם הבסיסי ביותר.

"נעלם" לי האייקון של השליטה בווליום מהסרגל למטה.

ניסיתי להבין ברשת איך מחזירים אותו, ממה שמצאתי, ההליך סבוך מעט עבורי.

יש הסבר פשוט של איך מחזירים אותו?

תודה למשיבים.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

ולוחץ על - Place volume icon in the taskbar

זה בדיוק מה שלא קיים / אני לא מוצא אצלי.

פורסם
מקש ימני על ה-Taskbar -> מאפיינים -> באזור הודעות תלחץ "התאמה אישית" -> בעוצמה תסמן "הצג סמל והודעות".

טוב, אתם לא ממש תאמינו, אבל זה הסיפור לאמיתו:

כמו שאמרתי, אני לא איש מחשבים, אבל מספיק להסתדר בעצמי עם 99% מהבעיות בהן אני נתקל.

יום בהיר אחד, נעלם אייקון הווליום מה-Task bar.

טוב, פעלתי כך:

קליק ימני על ה-Task bar

properties

נפתח ה- Task bar and start menue properties

הלכתי ל- Notification Area

שם יש את תפריט ה- System icons, שבו בעצם יש תיבות, בהן אתה יכול להפעיל או לכבות אייקון, על ידי סימון V בקופסה הקטנה.

יש שם 4 קופסאות: volume, clock, network, power

הקטע היה, שהקופסאות של הווליום ושל הרשת, הופיעו כחסרות (מסגרת בהירה אפורה) ולא במסגרת כהה מודגשת, כך שבעצם לא יכולתי להפעיל או לנטרל את ה-V.

זה ככה כבר כמה חודשים.

נכנסתי לשם שוב הרגע, בשביל לנסות את מה שכתב הברנש מעלי (תודה, אבל זו לא הדרך) ולהפתעתי, יכולתי לסמן את ה-V בתיבה של של הווליום. :shock:

בקיצור, המחשב שלי רדוף רוחות, אבל אייקון הווליום שב למשכנו.

תודה למשיבים ולרוח הקודש שסייעו בהשבת האייקון הסורר.

פורסם

או שהרמקולים/אוזניות לא היו מחוברים, או שאתה משתמש לעיתים בחיבור הקדמי במארז ולפעמים באחורי, או שהדרייבר המותקן לא תואם את החומרה.

פורסם
או שהרמקולים/אוזניות לא היו מחוברים, או שאתה משתמש לעיתים בחיבור הקדמי במארז ולפעמים באחורי, או שהדרייבר המותקן לא תואם את החומרה.

מדובר בלפטופ, כך שהרמקולים תמיד מחוברים.

אבל.. אתה צודק, כשאני חושב על זה, הכל התחיל אחרי שהתחלתי להשתמש באוזניות (שקע קידמי בלבד).

מספר חודשים לא השתמשתי באזניות והשבוע שוב חיברתי אותן, אז כנראה שזה מה שגרם לאופציות להיות שוב זמינות.

תודה! :-)

עכשיו לשאלה:

איך אתה מסביר את זה ומה הקשר בין האוזניות להעלמות האייקון.

פורסם

בהגדרות הכרטיס קול כנראה פלט היציאה מוגדר כ-2 רמקולים בתצורת סטריאו ולא כאוזניות, לכן ברגע שחיברת אוזניות הוא לא מזהה אותם כאוזניות אלא כניתוק הרמקולים ולכן ה-Master Volume מושבת.

בחלק מהכרטיסים מובנים/לא מובנים רק כאשר מחובר מקור השמע השקע יהיה "פעיל". זה נכון לעוד רכיבים במחשב.

• תוכן חדש...