Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת נעלי ספורט מחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש נעלי ספורט מחו"ל (אדידס) אשמח לקבל את עזרת חברי הפורום בהמלצה על אתרים אשר מבצעים שליחויות לישראל (לא מעוניין בשרות BUY2 וכו') במחירי שליחויות סבירים

תודה רבה

פורסם

יש הרבה חנויות נעליים טובות חוץ מאיביי.

הזמנתי מאנגליה ומפינלנד אחלה נעליים, יש כאלו שמקבלים פייפאל ויש כאלו

ששילמתי פשוט בכרטיס אשראי.

פורסם

אני מבין שאתה לא מעוניין בשירותי משלוח, אבל לMUSTOP יש (או היה) שירות של שליחת נעליים ב$20. זה מחיר נמוך ממה שיעלה לך דואר רגיל וזה מגיע תוך כמה ימים בDHL.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

גם ב ushops יש משלוח נעליים ב20$.

רק 5$ יותר מ endless ז"ל.

מה הבעיה בלהזמין מ-amazon ולשלוח דרך ushops/mustop/buyamerica?

גם יגיע הכי מהר וגם משלוח זול יחסית.

אם אתה מתעקש למשלוח ישיר, יש את http://www.runningwarehouse.com.

המשלוח מתחיל ב 30$.

פורסם

התעלקות קטנה, איך אפשר לוודא מידה כשקונים נעליים בחו"ל?

כי אני מידה 43 וכבר היו פעמים שנעליים X עם מידה 42 ישבו מעולה, והיו Y שהתאימו במידה 44... איך אפשר באמת לאמת את זה?

פורסם

במאסטופ לא ידוע לי על דמי טיפול או עמלות מעבר ל$20 שאתה משלם על המשלוח.

יש על נעליים מע"מ ולא מכס (לפי הידוע לי), אלא אם החבילה בערך של מתחת $75 (לפני משלוח) ואז אין כלום מלבד המשלוח עצמו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...