Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוחלף מנוע חדש מיבוא, והוחלפו רפידות בלמים קדמיים.

כאשר הרכב קר או חם הוא מתאמץ בהילוך 3, במנוע הקודם הוא אף פעם לא עשה זאת מדוע ?.

כאשר הברקסים של הרכב קרים, אני לוחץ ברקס נשמע רעש חריקה ענק כאילו שאני נוסע עם בלם היד מורם, אבל כאשר הבלמים חמים כלומר שלחצתי על הברקס כמה פעמים, הרעש נעלם וחוזר רק לאחר כמה שעות שהברקסים התקררו.

פורסם

אם זה אוטומוט יש לך כפתור בידית של הגיר הוא צריך להיות לחוץ כשאינו לחוץ מופיעה לך o/d off נראה לי בכתום בצד הימני התחתון בלוח שעונים לגבי הברקסים שהמומחים יענו לך :]

פורסם

לי אישית היה גם רעש כזה אחרי שהחלפתי סנדלים בתופים ועם הזמן זה נעלם כשתוצאה מסנדלים לא מקוריים..

כמובן שהרעש היה מגיע רק אחרי 5 דק' של נסיעה

פורסם

רעשים/חריקות נובעים מסנדלים לא מקוריים בדרך כלל או ליכלוך.

אצלי גם היו חריקות לאחר ניקוי יסודי במוסך זה נעלם -למרות שהרפידות ישנות

אבל עדיין טובות.

פורסם

אז זה צריך להיות לחוץ ואז בלוח שעונים הo/d off יהיה כבוי תעשה נסיעה אחרי שהאוטו מתחמם טיפה זה אמור לעביר להילוך 4 (והאחרון) ב80 בערך וצריך להיות על 2000 סלד אם אני לא טועה

אה ותחזור עם תושבה כם ככה משעמם לי עובד לילה.. חח

פורסם
יש לי גם באלנו..

מוזר.. אצלי זה הפוך..

איזה שנה שלך ?, כאשר אתה לוחץ את הכפתור הוא יוצא החוצה ומופיע לך על הלוח שעונים או לא ?.

פורסם

98׳ פשוט לא הבנתה אותי נכון כנראה שיש לך איזה בעיה בגיר אתה צריך לפנות למומחה לגירים הבנתי שיש פה מישהו בפןרום שמתעסק עם זה בצומת סגולה .. לא זוכר איך קוראים לו אבל תחפש שירשורים לגבי בעיות מגיר הוא מגיב שם נראה לי השם שלו ספי

• תוכן חדש...