Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכוונה אני פותח את השרשור פה בפורום קוסמטיקה.

אני רוצה להנמיך את האונו בשביל להשלים את המראה אירו סטייל שאליו אני מכוון.

כרגע האונו נועלת את הגאנטים המקוריים וככל הנראה אני גם אשאיר אותם רק עם טויסט מעניין.

ההנמכה זה הדבר היחידי שאני לא מסוגל או יודע לבצע לבד מכל הדברים שאני מתכנן.

מהן האופציות שקיימות היום בשוק? (איביי גם תופס)

יש סוגי הנמכות? ומהי הזולה ביותר?

האונו 1.0 93׳ 5d , לא מעניין אותי שיפורי אחיזה, בעיקר קוסמטי.

פורסם

לא ציפיתי לסגור את זה בכמה מאות שקלים, זאת הסיבה שפתחתי את השרשור, כדי לדעת מה האפשרויות הזולות ביותר.

אני לא מחפש אייר פאמפ וכל זה, רק הנמכה פשוטה וטובה.

כרגע לא קבעתי לזה תקציב.

פורסם

מאיביי לא תוכל להזמין קפיצים ובולמים זה נחשב חלק בטיחותי, וקשה עד בלתי אפשרי להכניס את זה לארץ.

אני לא יודע אם יש חלקים לרכב הזה בארץ,אבל במידה וכן אתה צריך גם בולמים וגם קפיצים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בוא נלך לפי "הספר"

1)הנמכה גורמת לבלאי מואץ של חלקי המתלה , ז"א צריך לייישר קו לפני ההנמכה כגון: תפוחי היגוי , בושינג משולשים , מוטות קישו , ציריות וכו.

2)אחריי שעשית את שלב "1" , הייתי ממליץ לך ללכת על החברה VMAXXX שמייצרת אחלה קוילאוברים בשביל הרכב שלך , מה שטוב בקוילאוברים זה שאתה יכול לקבוע מה הגובהה הרצוי שיהיה לרכב שלך .

עלותם של הקוילאוברים אתה יכול לברר בסדנה E&A Autosport

3)הנמכה באה על חשבון נוחות ובלאי מואץ של חלקי מתלה (הכל תלוי בגובה ההנמכה )

ד"א

כשתראה את הרכב שלך מונמך אחריי שיורכבו הקוליאוברים , אתה תרגיש כאילו את הביתולין שלך .

בהצלחה .

פורסם

הרכב כבר עבר יישור קו של איזה 2900 שקל, כולל כמה חלקים של המתלים.

רק קלאץ׳ והרכב כמו שיצא מהחברה ב93׳.

בעקבות אותו יישור קו החלטתי שאני הולך עם הרכב עד הסוף.

הבנתי שקיימת האופציה להחליף רק קפיצים, החסרון שההנמכה קבועה ולא ניתנת לכיוונון.

העניין הוא שעלות הקוליאוברים יכולה להגיע בכיף ל4k שזה מעל ומעבר ליכולות שלי.

לעומת רק קפיצים שבשיטוט מהיר באינטרנט, איכותיים עולים 110 אירו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תברר בסדנאות אם יש בכלל קפיצים לרכב שלך בארץ וכמה זה עולה.

קפיצים בלבד על בולמים רגילים יקצר משמעותית את חיי הבולמים ואולי גם את הכריות בולמים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני קניתי קויילאוברים לפני שנה וקצת מEֶ&A שנמצאים בפורום הזה.

אם תחפש בגוגל תמצא עוד תוצאות:

http://www.toprpm.co.il/web/8888/nsf/sbs.py?&_id=15204&did=5440&title=%F7%F4%E9%F6%E9%20%E4%F0%EE%EB%E4

http://www.wertheim.co.il/page.asp?pageID=41

http://www.redline.co.il/-/z.html

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A7%D7%A4%D7%99%D7%A6%D7%99-%D7%94%D7%A0%D7%9E%D7%9B%D7%94-Eibach-Pro-Kit

תיצור קשר עם המקומות האלה ותשאל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש מספר בעיות בהחלפת קפיצים לקצרים יותר מבלי להחליף את הבולמים לקצרי מהלך גם כן.

1. לא יודע איך הקפיץ יושב על הבולם באונו (עליו או ליידו) אבל קח בחשבון שבפתיחה מלאה של הבולם הקפיץ פשוטו כמשמעו עלול ליפול מהמקום. במקפרסון הוא פשוט יסגר עקום ועלול לעקם גם את הבולם, בתצורה אחרת שבה הקפיץ בנפרד מהבולם, הוא פשוט עלול ליפול לכביש :shock: (נזק פוטנציאלי של עשרות אלפי שקלים).

2. לאחר ההנמכה, הבולם לא יעבור בכל האזור האפקטיבי שלו, הוא יאבד את כל המהלך שהיה לו כשהקפיץ היה ארוך יותר. מכאן ועד סגירת מיטלה בבורות ומהמורות בכביש, הדרך קצרה.

בקיצור ולעניין, לא חייבים קויל אובר, חפש לך קיט הנמכה רגיל שכולל בולמים וקפיצים ששניהם מקוצרים (עדיף קפיצים פרוגרסיבים) וסגור לך את הפינה הזו יחסית בזול.

סתם בחיפוש של שניה אני רואה שקיט של SPAX עולה באנגליה 330 פאונד (אולי אפשר בזול יותר, כפי שאמרתי, נכנסתי לחנות הראשונה שראיתי) שזה כאלפיים ש"ח.

אם אתה יכול להלביש את החבילה על מישהוא שחוזר מחו"ל, מעולה!

אם לא, תתחיל לעשות טלפונים לסדנאות המוכרות וברר מחירים.

כמו שציינו, עם מדיניות היבוא האישי בישראל למוצרי בטיחות לרכב, אני לא הייתי נכנס לעניין.

מה שלא תעשה, אול תהיה חורני, האופציה של לקחת דיסק ולחתוך ליפוף מכל קפיץ היא מסוכנת מאוד ולכן מבחינתי כלל לא על הפרק.

וכן, היעוץ הזה לא בא בחינם!

יאללה, קדימה, תמונות...!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יש מספר בעיות בהחלפת קפיצים לקצרים יותר מבלי להחליף את הבולמים לקצרי מהלך גם כן.

1. לא יודע איך הקפיץ יושב על הבולם באונו (עליו או ליידו) אבל קח בחשבון שבפתיחה מלאה של הבולם הקפיץ פשוטו כמשמעו עלול ליפול מהמקום. במקפרסון הוא פשוט יסגר עקום ועלול לעקם גם את הבולם, בתצורה אחרת שבה הקפיץ בנפרד מהבולם, הוא פשוט עלול ליפול לכביש :shock: (נזק פוטנציאלי של עשרות אלפי שקלים).

2. לאחר ההנמכה, הבולם לא יעבור בכל האזור האפקטיבי שלו, הוא יאבד את כל המהלך שהיה לו כשהקפיץ היה ארוך יותר. מכאן ועד סגירת מיטלה בבורות ומהמורות בכביש, הדרך קצרה.

בקיצור ולעניין, לא חייבים קויל אובר, חפש לך קיט הנמכה רגיל שכולל בולמים וקפיצים ששניהם מקוצרים (עדיף קפיצים פרוגרסיבים) וסגור לך את הפינה הזו יחסית בזול.

סתם בחיפוש של שניה אני רואה שקיט של SPAX עולה באנגליה 330 פאונד (אולי אפשר בזול יותר, כפי שאמרתי, נכנסתי לחנות הראשונה שראיתי) שזה כאלפיים ש"ח.

אם אתה יכול להלביש את החבילה על מישהוא שחוזר מחו"ל, מעולה!

אם לא, תתחיל לעשות טלפונים לסדנאות המוכרות וברר מחירים.

כמו שציינו, עם מדיניות היבוא האישי בישראל למוצרי בטיחות לרכב, אני לא הייתי נכנס לעניין.

מה שלא תעשה, אול תהיה חורני, האופציה של לקחת דיסק ולחתוך ליפוף מכל קפיץ היא מסוכנת מאוד ולכן מבחינתי כלל לא על הפרק.

וכן, היעוץ הזה לא בא בחינם!

יאללה, קדימה, תמונות...!

קודם כל תודה רבה למדתי עוד קצת על עניין ההנמכות.

הטלפונים לסדנאות כבר החלו, קצת בעייתי עם אוטו לא שגרתי.

חיתוך קפיץ לא חשבתי על זה אפילו, מודע לסכנות.

נגיד ואני לוקח את הבולמי קוני שmit5 מציע, אני עדיין אצטרך להחליף לקפיצים משופרים?

לקינוח,

ImageUploadedByTapatalk1355870700.685184.jpg

הסופ״ש אני מקווה לחדש את הריפוד של המושבים והדלתות ;)

פורסם

יש לך עוד הרבה עבודה ידידי מלבד ההנמכה..החלקה,צביעה,ג'אנטים,צמיגים,פנסים,ידיות דלתות,מלבד אם אתה מכוון ל rat style האמת שגם במקרה הזה צריך להשקיע בצורה כזו או אחרת

uno.jpg

uno style.jpg

TDI POWER

פורסם

כל עניין הפחחות הוא בעדיפות אחרונה.

קודם כל הנמכה, חידוש ״הסלון״, הדבקת סטיקר בומב על הטמבון הקדמי, מתישהו שיפוץ הג׳אנטים הקיימים ואולי בעתיד הרחוק פחחות.

• תוכן חדש...