Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סליחה על הסקפטיות שלי- וקס כשלעצמו (גם אם מכיל פוליש עדין) לא יכול להביא תוצאות כמו שבתמונה.

רואים בבירור שבתמונה לפני יש על הרכב וקס ולא רק בצד ימין אלא גם בצד שמאל.

מעבר לכך שגם התמונות מטעות קצת כי בזו של ״אחרי״ הצבעים שונים (רואים את זה בבירור על הגלגל שהוא נראה יותר ״חי״ מבחינת צבעים ביחס לתמונת הלפני).

התוצאה הסופית נראית אחלה, פשוט אני חושב שהתמונת ״לפני״ אינה משקפת את המצב המקורי או את השינוי שהצבע עבר.

בכל מקרה, וקס לא עושה קסמים ולא הופך צבע דהוי לצבע חי מהסיבה שהוא לא מוריד צבע, כדי להוריד שכבת צבע כל כך דהויה צריך פוליש די אגרסיבי.

מסכים עם הרוב, למרות שכבר יצא לי לראות כמה רכבים דהויים מאוד, שנראו כאילו כיבסו אותם עם אקונומיקה, ולאחר שעברו טיפול בווקס מאוד איכותי הצבע באמת השתפר פלאים.

אבל כאן כמו שעידן ציין רואים שלא ניתן לייחס את כל השיפור לפעולת הווקס, יש כאן התאמת צבעים, אולי הוספת מעט Contrast במצלמה או משהו בסגנון, המסגרת השחורה של החלון (שהיא בכלל פנימית) נראית ממש כהה, הכביש בגוון אחר, הצמיגים כהים יותר, הג'אנט בגוון שונה וכן הלאה.

ד"א המון דיטיילרים וחברות דיטיילינג מוסיפות כמה רמות של Contrast בתמונות שיווק שלהם (לא בתמונות של לפני ואחרי כי זה קצת רמאות), זה נפוץ ומקובל.

פורסם

אתה מתכוון ל rally?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מסכים עם הרוב, למרות שכבר יצא לי לראות כמה רכבים דהויים מאוד, שנראו כאילו כיבסו אותם עם אקונומיקה, ולאחר שעברו טיפול בווקס מאוד איכותי הצבע באמת השתפר פלאים.

אבל כאן כמו שעידן ציין רואים שלא ניתן לייחס את כל השיפור לפעולת הווקס, יש כאן התאמת צבעים, אולי הוספת מעט Contrast במצלמה או משהו בסגנון, המסגרת השחורה של החלון (שהיא בכלל פנימית) נראית ממש כהה, הכביש בגוון אחר, הצמיגים כהים יותר, הג'אנט בגוון שונה וכן הלאה.

ד"א המון דיטיילרים וחברות דיטיילינג מוסיפות כמה רמות של Contrast בתמונות שיווק שלהם (לא בתמונות של לפני ואחרי כי זה קצת רמאות), זה נפוץ ומקובל.

מצד שני אפשר לייחס את זה גם לשינוי בתנאי התאורה.

קשה לדעת.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
מצד שני אפשר לייחס את זה גם לשינוי בתנאי התאורה.

קשה לדעת.

לא כל כך קשה למען האמת, אולי פותח השרשור יואיל בטובו לחשוף את הסוד המקצועי :)

אל תתבייש, זפזוף קל בפייסבוק של רוב חברות הדיטיילינג הגדולות יוכיח לך שאתה לא לבד, כולם מוסיפים קצת עומק לתמונה לפני העלאה לרשת.

פורסם
לא כל כך קשה למען האמת, אולי פותח השרשור יואיל בטובו לחשוף את הסוד המקצועי :)

אל תתבייש, זפזוף קל בפייסבוק של רוב חברות הדיטיילינג הגדולות יוכיח לך שאתה לא לבד, כולם מוסיפים קצת עומק לתמונה לפני העלאה לרשת.

והפריארים/פתאים נופלים כזבובים!

פורסם

לכל מי שאומר שאני מזייף תמונות, אז תדעו לכם שאני לא...

שימו לב בתמונה של הלפני יש הבדלי צבעים בין הפגוש של הגלגל לבין הפח של האוטו,

ובתמונה של האחרי אין כלום (כמעט)...

אלו תמונות אמיתיות בלי שום פוטושופ...

פורסם

מכיוון שהתמונה לא צולמה במקום סגור עם תנאי תאורה קבועים יש בעיה בהשוואה.

בגלל הזמן שחלף בין 2 התמונות, מצב התאורה השתנה וסביר שגם נתוני הצילום (האוטומאטיים?) שונו.

שים לב להבדל במראה החלון בין 2 התמונות, לרבות השוליים השחורים, בכדי להבין.

יחד עם זאת, אין ספק שביצעת מהפך.

פורסם
והפריארים/פתאים נופלים כזבובים!

:lol:

אני לא חושב כמוך.

התמונות לעיתים עוברות שינוי קל, אבל זה בד"כ כמו פה כשיש הוספה ממש קלה של Contrast, והפעולה של האפקט הזה היא להגביר את הקיים ולא להוסיף חדש.

אתה רואה גם בג'ימיני שיש שינוי אמיתי, משמעותי, באמת יפה.

זה שיש (או אין לטענתו) הוספה קלה של ניגודיות בצבע לא משנה את העובדה שיש פה שינוי עצום, אלא סתם מוסיפה קצת ברק ועומק, אני לא הייתי עושה את זה בתמונה שאמורה להציג את יעילות הווקס כי זה מפספס את המטרה כמובן.

בתמונות שיווקיות של החברות הללו, הם לא מנסים לרמות, בד"כ כשיש עריכה של תמונה אתה תראה את זה מיד וזה יוצג כחומר שיווקי ולא כתמונה שממחישה איך הווקס נראה. אתה מבין למה אני מתכוון?

לעולם לא יראו לך תמונה של לפני ואחרי, ובתמונה של האחרי יערכו את התמונה כדי להגביר את הברק.

• תוכן חדש...