Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש מצלמה דיגיטלית בדגש על צילום איכותי בתנאי תאורה נמוכים.

בגדול אני מחפש מצלמה דיגיטלית על מנת לצלם ולתעד את הבן שלי בחיי היום יום, מכיוון שרוב התמונות נלקחות בתוך הבית, חשוב לי שהמצלמה תדע להסתדר ולצלם באיכות גבוהה בתוך מקומות סגורים ובתנאי תאורה נמוכים.

עוד מספר דברים שחשובים לי הם שמפתח המצלמה (מקווה שזה המינוח המדויק) יהיה גדול (עדשה רחבה).

כמובן שאני אשמח גם לקבל תמונות איכותיות מחוץ לבית.

דבר נוסף, שלא יהיה זמן המתנה ארוך בין תמונה לתמונה.

ייצוב תמונה.

התקציב הוא באזור ה-1500 עם כרטיס זיכרון.

בחנות צילום על יד הבית הציעו לי שתי דגמים בתקציב ואחד מחוצה לו.

ֿ

1439 שקל Nikon coolpix S9300

1309 שקל Nikon coolpix S8200

איך הדגמים האלו לאומת הדרישות שלי והאם קיים דגם מקביל עדיף (לא חייב להיות Nikon)

דגם נוסף שהציע הוא הNikon P510

במחיר של 1900 שקל, האם כדאי להתאמץ ולרכוש את הדגם הזה או דגם מקביל.

שוב פעם, אם אפשר להישאר בדרישת התקציב המקורי עד 1500 שקלים ופחות ולענות על הצרכים שלי, זה עדיף.

פיצ'רים כגון וואי פי ושטויות אחרות פחות מענינים אותי.

GPS דווקא כן, אבל לא חייב.

תודה.

פורסם

אף לא אחת מהמצלמות שציינת, לא קרובה לענות על הדרישות.

וניקון במצלמות קומפקטיות זו מחלשה ולא מעצמה...

בתקציב, קנה LX5 (הוחלפה בדיוק, לכן נמכרת בזול) או Canon S100 (גם דגם מוחלף), אם אתה מתעקש על קומפקטית חדשה.

אבל האמת היא, שאם אתה רוצה יכולות באמת טובות באור נמוך ומהירות... קנה DSLR משומשת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ערבבת צמצם עם הנתון שאתה מחפש, אתה מחפש עדשה רחבה ככל הניתן חפש את הנתון Focal length equiv שיהיה לפחות שווה ל 28 או נמוך מזה (לא מאמין שתמצא בקלות נמוך מ 24)

לצילום בתנאי תאורה קשים צריך חישן גדול ועדשות טובות, שני דברים שרק DSLR אמיתית יכולה לתת

אפשר להוציא תמונות סבירות עם מצלמות כיס גדולות יחסית כמו ה G15 של קנון

http://www.dpreview.com/products/canon/compacts/canon_g15/overview

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

G15 לא בתקציב שלו.

הסיבה היחידה לקנות סדרה G ולא S היא, אם אתה משתמש בשליטה ידנית. אחרת, זו אותה מצלמה, רק שה-S קטנה יותר.

ה-LX5 נותנת 24מ"מ (על קרופ, כלומר, מתחילה ב-18מ"מ) וצמצם 2. ביצועי ISO סבירים ב-800. אבל עדיין, כדי לתפוס איתה ילדים, צריך להיות מיומן.

אני באמת ממליץ בחום, לכל מי שלא צריך מצלמה קטנה ובאמת רוצה תוצאות באור נמוך, DSLR משומשות יש בגרושים ומעולות. יש מספיק כאלו שקנו מצלמות רמת כניסה (ויותר), בקושי צילמו וכבר שוכנעו (ע"י כל מיני אתרי ביקורת) שהם צריכים "להתקדם". אפשר לקנות מצלמות כמעט חדשות, מצויינות, בגרושים (ולא לשכוח להתמקח. מצלמה משומשת שווה לא יותר משני שליש, וגם זה רק אם היא ממש חדשה).

הבעיה היחידה עם DSLR היא כמובן, הסרבול.

פורסם

אני מאוד בעד הS100 שהיא בת פרוצה של מצלמה ועומדת בתקציב.

אם כבר מדברים על DSLR, מה עם מירורלס משומשת? אמנם היצע נמוך יותר ביד שניה, אבל חיישן גדול כמעט כמו DSLR והרבה פחות סרבול.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אמנם קומפקטיות היא לא אחת מהדרישות המרכזיות שלי ואני כן מוכן להיתפשר על הגודל.

אבל DSLR כבר נראה לי מוגזם מבחינת נוחות שימוש יום יומית, מה גם שמעבר למצב אוטומטי אין לי ידע לתפעל מצלמה או רצון להיות בעל ידע כזה.

אני רוצה שהמצלמה תהיה לי נגישה ונוחה לשימוש זריז, ושאני לא אתבאס להיסחב איתה.

הייתה לי מצלמה שבזמנו מבחינתי הייתה מעולה, sony cyber-shot dsc h10, החיסרון היחיד היה ברוחב העדשה.

היא היתקלקלה ותיקון שלה עמד על 850 שקל, לכן החלטתי לרכוש חדשה. קניתי סמסונג (לא זוכר את הדגם, אבל עם המסך מקדימה) במחיר של התיקון ואחרי שבוע הנחתי אותו במגירה ומעולם לא הדלקתי אותה (מצלמה ממש גרועה).

ה-S100 דווקא נראית נחמדה, אבל קראתי שיש לה בעיות בצילומי וידאו בתאורת חדר.

בכללי אני מאוד אוהב את סוני, אבל המחירים של המצלמות שלהן בשמיים.

אולי בכלל עדיף לי לתקן את המצלמה שלי של סוני?

איזה דגם של מירורלס משומש כדאי לי לחפש? אני לא יודע מה לחפש בכלל...

ואולי עוד דגם שדומה לs100 וכדאי לחשוב עליו?

פורסם

ה-S100 דווקא נראית נחמדה' date=' אבל קראתי שיש לה בעיות בצילומי וידאו בתאורת חדר.[/quote']

קראת היכן?

לכל מצלמה קטנה יש בעיה בצילום בתאורת חדר...

שוק המירורלס קטן מאוד.

פורסם

אני יודע שדווקא פנסוניק טובות בתאורה חלשה אבל טובות זה כמובן ביחס ל..

אין מה לעשות. חיישן גדול=אפשרות לצלם בתאורה נמוכה יותר (בין השאר.)

פורסם

קודם כל תודה על העזרה.

הלכתי לרכוש היום את הs100, הגעתי לחנות והתחילו לשגע אותי שם ובעצם הצליחו למכור לי את הLX7 של פנסוניק.

שילמתי 1950 שקל.

הגעתי הביתה ולפני שפתחתי את הקופסא החלטתי לקרוא עליה קצת ואמנם יש הרבה אתרים שמשבחים אותה ובכל זאת מצאתי גם כמה שפחות אוהבים אותה וטוענים לדוגמא ש LX5 עדיפה.

אז מכיוון שעדיין לא פתחתי אותה, יש לי אפשרות להחליף.

אז מכיוון שהעלתי את התקציב ספונטנית ל 2000 שקל.

האם כדאי להישאר עם ה- LX7 ?

האם כדאי לרכוש במקום את הS110 ?

או להוסיף 150 שקל ולקבל מירורלס ברמת כניסה DMC GF3 של פנסוניק?

ואולי בכלל ללכת על דגם אחר?

אציין רק שהמצב צילום היחיד שאני כנראה אצלם בו יהיה אוטומט.

המון תודה

אופיר

• תוכן חדש...