Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוך 7 יום מקסימום, לי הגיע תוך 6 יום.

האור לא חזק, 5000 זה עדיין לא לבן שלג שלג, בשביל זה תרכוש לדים יפים ויהיה לך אחלה שילוב.

האור עצמו אצלנו עבר טסט, למרות שאין שום זכר לכחול או משהו בכל זאת העוצמה פחות חזקה.

בתכלס, על הכביש, אתה מרגיש בטיפה שהאור פחות מאיר לרחוק מאור צהוב, הבעיה היא שזה כביכול אור לבן (תלוי בפנסים), לכן האלומה על הכביש חלשה.

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תוך 7 יום מקסימום, לי הגיע תוך 6 יום.

האור לא חזק, 5000 זה עדיין לא לבן שלג שלג, בשביל זה תרכוש לדים יפים ויהיה לך אחלה שילוב.

האור עצמו אצלנו עבר טסט, למרות שאין שום זכר לכחול או משהו בכל זאת העוצמה פחות חזקה.

בתכלס, על הכביש, אתה מרגיש בטיפה שהאור פחות מאיר לרחוק מאור צהוב, הבעיה היא שזה כביכול אור לבן (תלוי בפנסים), לכן האלומה על הכביש חלשה.

אז אולי כן כדאי את הXTREME VISION? הוא גם לבן או שהוא די צהוב?

פורסם

חביבי, אתה רוצה גוון יפה של לבן או של כחול(במקרה שלך לבן) זה רק קסנון.

כל הנורות דמוי קסנונים האלה יפיקו תוצאות שונות בפנסים שונים ובקסנון זה ממש לא ככה.

אבל פיליפס דיאמונד ויז'ן מוכרת מאוד ולכן סביר להניח שהיא תפיק לך תוצאה יפה,

הייתי משלב עם זה לדים באורות החנייה.

פורסם
חביבי, אתה רוצה גוון יפה של לבן או של כחול(במקרה שלך לבן) זה רק קסנון.

כל הנורות דמוי קסנונים האלה יפיקו תוצאות שונות בפנסים שונים ובקסנון זה ממש לא ככה.

אבל פיליפס דיאמונד ויז'ן מוכרת מאוד ולכן סביר להניח שהיא תפיק לך תוצאה יפה,

הייתי משלב עם זה לדים באורות החנייה.

הקטע הוא שאני לא רוצה להסתכן בהורדה מהכביש! אני רוצה להיות בטוח ב100% שזה חוקי ולא יעשו לי כלום על זה אחי. לסיכום, XTREME VISION או DIAMOND VISION?

פורסם

הדיימונד וויז'ן לא חוקיות, אני קיבלתי עליהם הורדה מהכביש עד שבאתי לתחנת משטרה להראות שהורדתי אותם

גם באתר שמוכרים אותם רשום שאין להם תקן אירופאי וגם זה אומר שהם לא חוקיות לשימוש בארץ..

נסעתי איתם סבבה שנתיים עד שבוחן תנועה באופנוע החליט לעצור אותי בשעה 8 בבוקר.

הם חלשות משמעותית מאור רגיל שמאיר בצהוב מהסיבה שהנורה מצופה\צבועה חיצונית בכחול וזה חוסם חלק מהאור.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

נורה לא חוקית. אין תקן E.

אם שוטר/בוחן "ישעמם" תקבל הורדה מהכביש.

חפש נורות אחרות עם תקן E.

יש לך את:

Philips Blue Vision Ultra

ואת SUPER WHITE MTEC שאומרים שהן גם חוקיות

ואת OSRAM COOL BLUE שחוקיות (לא HYPER שהן לא חוקיות)

ויש לך את X-TREME VISION שהן חוקיות ונותנות לך עוצמת אור מעולה

ותקנה LED לאורות חניה

קובי

:-)

פורסם
נורה לא חוקית. אין תקן E.

אם שוטר/בוחן "ישעמם" תקבל הורדה מהכביש.

חפש נורות אחרות עם תקן E.

יש לך את:

Philips Blue Vision Ultra

ואת SUPER WHITE MTEC שאומרים שהן גם חוקיות

ואת OSRAM COOL BLUE שחוקיות (לא HYPER שהן לא חוקיות)

ויש לך את X-TREME VISION שהן חוקיות ונותנות לך עוצמת אור מעולה

ותקנה LED לאורות חניה

את האמת שתכננתי על הXTREME VISION מהתחלה, הם מיליון אחוז חוקיות? אין מצב להורדה מכביש נכון? וזה די לבן? כי אני רואה שחלק אומרים שזה טיפה צהוב.

פורסם

במידה ואני אתקין כאלה, העוצמה תיפגע?

לגבי טסט וחוקיות, בוחנים תפסו עם חבר שלי ראש על מנורות לבנות, אבל אני לא יודע איזה סוג היה לו.

אם אנשים אומרים שזה בסדר, אז שיהיה.

תלוי גם על איזה רכב תתקין אותם. (אם אני יתקין בקוואליר שלי, סביר להניח שיתפסו איתי ראש.)

פורסם
את האמת שתכננתי על הXTREME VISION מהתחלה, הם מיליון אחוז חוקיות? אין מצב להורדה מכביש נכון? וזה די לבן? כי אני רואה שחלק אומרים שזה טיפה צהוב.

חוקיות למהדרין,

יש תקן E לרכב על כביש. ויש להן עוצמת אור מדהימה - יותר מנורות רגילות .

כאן תוכל לראות הבדל לעומת נורה רגילה

כאן תוכל לראות קסנון מול הנורה הזו

מההתחלה עד 40 שניות - קסנון ומ 44 תיראה את ה פיליפס (ואלה עוד פליפס +80 הישנות יותר - כעת יש +100)

וחשוב מכל - לפנס שלך יש השפעה על האור ויש נורות לא משנה מה תשים ויהיה לך אור צהבהב.

קובי

פורסם

עזוב, אם אתה מחליף נורות , אל תחליף לנורות עם גוון שהולך לכיוון הבהיר כי גוון בהיר צריך יותר עוצמה אחרת הראות תהיה פחות טובה לעומת אור צהוב רגיל, לי היו נורות osram cool blue 4200K ואחרי שאחת נשרפה לי החלפתי ל 2 רגילות וישר שמתי לב שרואים טוב יותר למרות שהיה כתוב על האריזה שהן מספקות 20% יותר עוצמה אם אני זוכר נכון , אבל בפועל התחושה היא שיש פחות עוצמת אור.

פורסם

X-Treme Vision חזקות יותר מכל נורה סטנדרטית וחוקיות לכביש.

להפך - עדיף אותה מול כל נורה סטנדרתית כדי לראות טוב. היא חוקית ונותנת יותר אור מכל נורה "לבנה" שבהן יש אכן ציפוי כחול שמוריד את העוצמה.

נורה מעולה לכביש אפילו שהיא לא "לבנה"

קובי

פורסם
עזוב, אם אתה מחליף נורות , אל תחליף לנורות עם גוון שהולך לכיוון הבהיר כי גוון בהיר צריך יותר עוצמה אחרת הראות תהיה פחות טובה לעומת אור צהוב רגיל, לי היו נורות osram cool blue 4200K ואחרי שאחת נשרפה לי החלפתי ל 2 רגילות וישר שמתי לב שרואים טוב יותר למרות שהיה כתוב על האריזה שהן מספקות 20% יותר עוצמה אם אני זוכר נכון , אבל בפועל התחושה היא שיש פחות עוצמת אור.

אז בואו נעשה סדר. איזה נורה לבנה (שתראה לבנה ולא צהבהבה) חוקית אני יכול לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...