Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי טלפון מחבר טוב מאוד יום לפני נסיעה שלי לאוסטריה (לביזבוז כספים על דברים לאופנוע) , אם אני מוכן לצלם בשבילו את התינוקת בת ה5 ימים, ששמה אווה אמרתי לו שכן בכיף, אבל אין לי נסיון בצילום תינוקות, במיוחד בסשן של אחד על אחד (ללא קהל מסביב), אבל ננסה.

אז הנה חלק קטן מהתמונות, הם כל כך התלהבו מהתמונות שהוזמנתי לעוד כמה עבודות בתחום הצילום.

כמובן אשמח לתגובות, דברים לשפר ועוד :)

IMG_8327.jpg

IMG_8357.jpg

IMG_8366.jpg

IMG_8372.jpg

IMG_8417.jpg

IMG_8451.jpg

IMG_8459.jpg

IMG_8461.jpg

פורסם

תמונות יפות מאוד. רק בתמונה עם ההורים הייתי חותך אותם ומשאיר רק את התינוקת עם קצות הידיים של ההורים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יפה מאוד.

התמונה עם ההורים מאוד יפה, אבל:-) היית צריך להזיז את המסמכים והספרי שנמצאים מאחורה.

הם הורסים את האווירה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

לפי דעתי, התמונות בשחור לבן הן יותר עוצמתיות. התמונה עם האבא והבת בשחור לבן בכלל חבל"ז. יש איתה רק בעיה אחת. לפי דעתי ונסיוני עם תינוקות עד עכשיו הוא אוחז אותה לא נכון. הדרך הנכונה היא יד אחד לתפוס את החלק התחתון של הגוף ויד שניה לתמוך בראש. בכל מקרה לא ממש מומלץ להחזיק אותה מהידיים כי ככה היא נשארת בלי תמיכה. כמו כן, בכזה גיל אין לשים עומס על עמוד השידרה שלהם כי הוא לא מספיק חזק כמו שעצמות הגולגלת עדיין לא נסגרו "הרמטית". בצורה שהוא מרים אותה שם מופעל לחץ על הגב שלה. זוהי דעתי וזה מה שלמדתי מניסיון וממה שאמרו לי לגבי להרים תינוקות. אני כמובן לא רופא או איש מקצוע.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לפי דעתי, התמונות בשחור לבן הן יותר עוצמתיות. התמונה עם האבא והבת בשחור לבן בכלל חבל"ז. יש איתה רק בעיה אחת. לפי דעתי ונסיוני עם תינוקות עד עכשיו הוא אוחז אותה לא נכון. הדרך הנכונה היא יד אחד לתפוס את החלק התחתון של הגוף ויד שניה לתמוך בראש. בכל מקרה לא ממש מומלץ להחזיק אותה מהידיים כי ככה היא נשארת בלי תמיכה. כמו כן, בכזה גיל אין לשים עומס על עמוד השידרה שלהם כי הוא לא מספיק חזק כמו שעצמות הגולגלת עדיין לא נסגרו "הרמטית". בצורה שהוא מרים אותה שם מופעל לחץ על הגב שלה. זוהי דעתי וזה מה שלמדתי מניסיון וממה שאמרו לי לגבי להרים תינוקות. אני כמובן לא רופא או איש מקצוע.

נכו7ן שכל הזמן מפמפמים את זה אבל כבר בלידה זה רחוק מלהיות מישום אז כנראה שזה לא כל כך חשוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

צריך לשלוח אותך למשפחות מרובות ילדים.

יש איזה כמה משפחות באיזה מגזר ספציפי, מתאפיין בלבוש מסויים וערכי עבודה נמוכים במיוחד שמתנהל באופן הזוי לחלוטין עם תינוקות.

זה נראה כאילו מדובר בשקי תפוחי אדמה ולא בני אדם.

פה ושם מפילים אותם, הם חשופים לשמש הקיצית בכל מיני מנשאים מאולתרים, מרימים אותם כאילו היו עשויים מסמרטוטים ולמרות זאת הם הכי שקטים ורגועים בעולם. :shock:

עכשיו, לפני שתשלחו אותי לגרדום, אני מדבר על כמה מקרים שראיתי ולא פוסל מגזר שלם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אתה צודק בהחלט ואני יודע בדיוק על איזה משפחות אתה מדבר אבל זה שאתה קורע ת'צורה למנוע של המכונית למרות שזה לא מומלץ והמנוע מחזיק מעמד זה לא אומר שזה ממש בריא לו או שכל מנוע יעמוד בעומסים הללו.

חס וחלילה אין ברצוני היה להתנשא או כוונה רעה כלשהיא. בתור אדם ששמר לא אחת על האחיינים הקטנים שלו מגיל ינקות לי נאמר שיש למנוע לחץ על עמוד השידרה שזה אומר גם לא לנסות להשיב תינוק עד אשר זה לא מסוגל לשבת בכוחות עצמו.

אני מאחל רק בריאות, אושר ונחת למשפחה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תמונות מדהימות, אחלה קומפוזיציה, אחלה תאורה, אחלה פריימינג.

אני דווקא חושב שהספריי והמסמכים בתמונה עם ההורים הופכים את התמונה ליותר "אמיתית" ו"יום יומית" והרבה פחות מבויימת".

רק נקודה קטנה, בעצם שתיים:

בתמונה בה רואים חצי גוף של התינוקת וגם בתמונה בה היא שוכבת עם הכובע: תסגור טיפה את הצמצם (תעלה F), חלק ממנה נמצא לא בפוקוס (עומק שדה רדוד מידיי [לא יודע איך באמת אומרים את זה נכון בעברית, אני שומע את הביטויים האלה באנגלית כל הזמן]), זה גורם לאובייקט "להתמזג" עם הרקע, במקום לנתק אותו ו"להקפיץ אותו החוצה מהתמונה". אל תהיה bokeh whore :shock:.

prime-lenses-portrait-photography-tips.jpg

דבר שני: באותה תמונה (עם חצי הגוף): הפוקוס על האף. פוקוס על העיניים נותן המון חיים בפורטרט

Jocelyn4.jpg

*התמונות מגוגלות, אין לי שום קשר אליהן, הן רק מעבירות את הרעיון.

*באמת, אבל באמת, שאחלה תמונות, באמת, אני סתם כלבה בכיינית

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

חחח תודה לכולם על התגובות, תמיד טוב לראות היכן אפשר להשתפר :)

הצילומים נעשו במהרה (היתי חייב למהר, עייפות מלימודים ולקראת נסיעה לאוסטריה), אבל בפעם הבאה הצילומים יהיו הרבה יותר טובים :)

ולגבי החזקת התינוק, את האמת אין לי מושג, אם הוא מחזיק נכון או לא, לי עדין אין תינוק :lol:

• תוכן חדש...